aledjo Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 εμενα μ'αρεσει το καλοκαιρι. 1) οι γυναικες τα πετανε ολα εξω 2) βγαινω εξω και βλεπω πιο πολυ κοσμο, και γυναικες γιατι το χειμωνα λενε κανει κρυο και δε βγαινουν 3) ολα τα σχολεια-πανεπιστημια ειναι κλειστα. αρα φοιτητριες κτλ εχουν ελευθερο χρονο να κανουν οτιδηποτε(!). το χειμωνω ολο λενε "εχω να διαβασω" 4) ζεστενεται η γειτονισα και ερχεται σπιτι μου επειδη εχω air condition. 5) πολυυυυ πιο ανετα βρισκονται μερη οπως παραλιες ξεχασμενες για τζαμπα συνευρεση (οχι σαν το χειμωνα που πληρωνεις τα χχχ) 6) ευκολοτερο καμακι. το χειμωνα που να βρεις στο δρομο γυναικα??
darklordvader77 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Εγω προσωπικα προτιμω κλίμα φθινόπωρο, να εχει συνεφια, βα φυσάει, κ να περπατω.. Το καλοκαιρι ενταξει παλευεται με τα παραπανω που προτεινατε (+ τις γυναικες εεεε!!). Το μονο που μου τη δινει ειναι οτι αν βγω κ για μιση ωρα εξω, σταζω απο παντου!! εε με τοση τριχα λογικο ειναι (οχι στο κεφαλι), τουλαχιστον τραγουδω δικαιολογημενα το Greek Lover, με τριχα για πουλοβερ!:lol:
Harkon Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 +1 hate summer από μένα 1) οι γυναικες τα πετανε ολα εξω υπερβολικά πολύ! (σε σημείο αηδίας) 2) βγαινω εξω και βλεπω πιο πολυ κοσμο, και γυναικες γιατι το χειμωνα λενε κανει κρυο και δε βγαινουν πολυκοσμία-μπλιάχ! να μείνουν μέσα να κάνουν και καμιά δουλειά/φαγητό! 3) ολα τα σχολεια-πανεπιστημια ειναι κλειστα. αρα φοιτητριες κτλ εχουν ελευθερο χρονο να κανουν οτιδηποτε(!). το χειμωνω ολο λενε "εχω να διαβασω" εμπρός λοιπόν στα σχολεία/πανεπιστήμια που δουλεύουν όλο το χρόνο. ζήτω η γνώση! 4) ζεστενεται η γειτονισα και ερχεται σπιτι μου επειδη εχω air condition. κάτσε να ζεσταθεί και η κυράΚούλα που έχει πατήσει τα 80 από δίπλα νά 'ρθει να σου ... λέει παραμύθια, να δω αν γουστάρεις μετά 5) πολυυυυ πιο ανετα βρισκονται μερη οπως παραλιες ξεχασμενες για τζαμπα συνευρεση (οχι σαν το χειμωνα που πληρωνεις τα χχχ) μόνο παραλίες βρίσκεις πιο εύκολα και αυτές είναι πιασμένες συνήθως εκτός αν ψάξεις για καμιά που ρισκάρεις κεφάλι/πορτοφόλι, ή δε σε ενοχλεί να βάζεις κόντρα με τα βογγητά των δίπλα σκιών 6) ευκολοτερο καμακι. το χειμωνα που να βρεις στο δρομο γυναικα?? πας σε μπαράκι. κρύο/καιρός για δύο (?) που λένε..
aledjo Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 πας σε μπαράκι. κρύο/καιρός για δύο (?) που λένε.. το μπαρακι θελει και χρημα. ενω το καλοκαιρι τι πεφτεις στο δρομο ή στη παραλια "να σε βοηθησω με το λαδακι???" ασε που στο δρομο/παραλια εχεις πιο πολυ ποικιλια να διαλεξεις.... ενω στο μπαρακι εισια περιορισμενος και πανω απ'ολα οικονομικοτατο
linkin Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 εμενα μ'αρεσει το καλοκαιρι. 1) οι γυναικες τα πετανε ολα εξω 2) βγαινω εξω και βλεπω πιο πολυ κοσμο, και γυναικες γιατι το χειμωνα λενε κανει κρυο και δε βγαινουν 3) ολα τα σχολεια-πανεπιστημια ειναι κλειστα. αρα φοιτητριες κτλ εχουν ελευθερο χρονο να κανουν οτιδηποτε(!). το χειμωνω ολο λενε "εχω να διαβασω" 4) ζεστενεται η γειτονισα και ερχεται σπιτι μου επειδη εχω air condition. 5) πολυυυυ πιο ανετα βρισκονται μερη οπως παραλιες ξεχασμενες για τζαμπα συνευρεση (οχι σαν το χειμωνα που πληρωνεις τα χχχ) 6) ευκολοτερο καμακι. το χειμωνα που να βρεις στο δρομο γυναικα?? εμεις τα 2 θα τα παμε πολυ καλα,να το ξερεις αυτο! +1 hate summer από μένα υπερβολικά πολύ! (σε σημείο αηδίας) Are you ACTUALLY saying this words????
Harkon Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Are you ACTUALLY saying this words???? ναι είδες; υπάρχουν και μερικοί που ενοχλούνται από το φόρα-παρτίδα.
alexis333 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Χαχαχα :lol: Ωραια τα λετε. Συμφωνω απολυτως με τον Aledjo. Το καλοκαιρι ειναι ευκαιρια για καμακι Ειδικα αν μενεις σε νησι οπως εγω με τοσες τουριστριες και Αγγλιδες γυρω σου δεν μπορεις να κατσεις με σταυρωμενα χερια
Lucifer Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Tο καλοκαιρι ειναι ευκαιρια για καμακι Ειδικα αν μενεις σε νησι οπως εγω με τοσες τουριστριες και Αγγλιδες γυρω σου δεν μπορεις να κατσεις με σταυρωμενα χερια Χαρακτηριστικό δείγμα αισθητικής ανθρώπου που γουστάρει το καλοκαίρι.
nickarmy Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 καλα ξεχνατε οτι το καλοκαιρι δεν εχεται να πληρωνεται πετρέλαιο !!!!!!!!!!!! επισης η δεστη τουλαχιστον εδω δεν εχει μεγάλες διαφορες απο τα τελευταια 10 χρονια και μάλιστα το μεσαιογιακο κλιμα ειναι το καλύτερο για αυτους που ειναι στην αθηνα η κατασταση αλλάζει αφου το κλιμα ειναι μια μικρογραφια του μελλοντικου κλιματος που θα επικρατήσει στα περισσότερα μεροι της γης αν συνεχίσουμε τον ιδιο τρόπο ζωής . εμενα μου αρεσει και ο χειμωνας όμως με τη παραμετρο εξω να κανει ψοφοκρυο
linkin Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 ναι είδες;υπάρχουν και μερικοί που ενοχλούνται από το φόρα-παρτίδα. παραλογε!! :lol: Χαχαχα :lol:Ωραια τα λετε. Συμφωνω απολυτως με τον Aledjo. Το καλοκαιρι ειναι ευκαιρια για καμακι Ειδικα αν μενεις σε νησι οπως εγω με τοσες τουριστριες και Αγγλιδες γυρω σου δεν μπορεις να κατσεις με σταυρωμενα χερια οχι που θα σε χαλαγε!!!παντως απο την εμπειρια απο το νησι,οι αγγλιδες ειναι μακραν οι πιο ασχημες γκομενες
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Χρειάζεσαι διακοπές ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:18 ---------- Παπάκι 49cc του "80 βαμμένο με σπρέι, σκηνή-υπνόσακος-παγούρι-καραβάνα, έρανος για 20 ευρώ στη γιαγιά και τον σχετικό περίγυρο και ξεκουμπίδια. Simple & fast συνιστάται από όλους τους παιδίατρους. Ότι ο ήλιος έχει αγριέψει είναι άσχετο, θα κάνεις αντισώματα. Νόμος της εξέλιξης.
alexis333 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 οχι που θα σε χαλαγε!!!παντως απο την εμπειρια απο το νησι,οι αγγλιδες ειναι μακραν οι πιο ασχημες γκομενες Γουστα ειναι αυτα :lol: Δεν υπαρχουν μονο Αγγλιδες στο νησι παντως. Υπαρχει μεγαλη γκαμα
Radiatedsoul Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 οχι που θα σε χαλαγε!!!παντως απο την εμπειρια απο το νησι,οι αγγλιδες ειναι μακραν οι πιο ασχημες γκομενες είναι γεγονός ότι οι ποιο ωραίες γυναίκες του κόσμου είναι οι Ελληνίδες και ειδικοτερα αυτές που γράφουν στο insomnia
pappous_soulis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Μ'αρέσει το καλοκαίρι. Αρκεί να είμαι Βιέννη/Άμστερνταμ/Πράγα και να ρίχνει τα κέρατά του.
ApSiMan Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Χωρίς να έχω διαβάσει σχεδόν καμία από τις παραπάνω απαντήσεις.... Το καλοκαίρι μου την σπάει για ένα κ μόνο λόγο: Φεύγουν για διακοπές μερικοί 1-2-3-4 βδομάδες....κάποιοι από αυτούς τους μερικούς έχουν βάλει συναγερμό στο σπίτι τους για να μην τους κλέψει κάποιος τα μυστικά του κράτους..... αλλά τα ΖΩΑ δεν ελέγχουν τις μπαταρίες του συναγερμού κ αν λειτουργεί καλά....με αποτέλεσμα με την 1η διακοπή ρεύματος να τα παίζει ο συναγερμός, να γυρίζει την παροχή σε μπαταρία (αντί ρεύμα), επδ είναι παιγμένος ο συναγερμός ΔΕΝ ξαναπαίρνει ρεύμα όταν έρθει πια από την αγαπημένη ΔΕΗ. Αποτέλεσμα?: Χτυπάει ο συναγερμός ανά λεπτό (για 2-3sec) ενός σπιτιού (είτε του ίδιου είτε διαφορετικού) από τις 4 το πρωί σήμερα και συνεχίζει ακάθεκτος!!!!!!!Το χειρότερο είναι ότι δεν μπορώ να εντοπίσω ποιο !@#$!@#σπίτι είναι από την δίπλα πολυκατοικία να πάω να του σπάσω τα παράθυρα να έχει έναν λόγο να χτυπάει ο συναγερμός...... Κατα τα άλλα το λατρεύω το καλοκαίρι....Κάθε εποχή έχει τα καλά κ τα κακά της. Και ο χειμώνας κ το καλοκαίρι (δεν θυμάμαι αν έχουμε άλλες εποχές πλέον....huhuhuhuhuhu)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.