Προς το περιεχόμενο

Μισώ το καλοκαίρι

darksize_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
χίλιες φορές αυτά παρά να είχαμε υγρασία και ζέστη...εκεί να δεις που δεν θα παλευόταν καθόλου!

Υγρασία uber alles.Μια ΧΑΡΑ θα ήταν. :P

Εδώ άλλοι πληρώνουν για να πάνε ινδονησία ρε,δε θα λεγα όχι σε τροπικό κλίμα,ελονοσίες κτλ.Α και κλιματιστικά να δουλεύουν στην αφύγρανση κι όχι στη ψύξη :devil:

fyi:

To κλίμα ήταν αρκετά πιο ανυπόφορο το μεσαίωνα στην ευρώπη.

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Nαι ναι χαλια παιδες το καλοκαιρι,βγαινουν αυτα τα παλιοθηλυκα με σορτσακια,μαγιο,στρινγκακια,κολλητα παντελονακια και ολα τα συναφη ενω τον χειμωνα ειναι καλυτερα που φορανε κατι παλτο μεχρι τα γονατα ε?ε?ε?

Δημοσ.
Nαι ναι χαλια παιδες το καλοκαιρι,βγαινουν αυτα τα παλιοθηλυκα με σορτσακια,μαγιο,στρινγκακια,κολλητα παντελονακια και ολα τα συναφη ενω τον χειμωνα ειναι καλυτερα που φορανε κατι παλτο μεχρι τα γονατα ε?ε?ε?

Σημασία έχει μετά να μην κοιμάσαι μόνος ομως

Δημοσ.

Άν και γενικά τα καλοκαίρια μου αρέσουν πολύ περισσότερο συγκριτικά με τον χειμώνα, το φετινό το μισώ και εγώ απίστευτα:confused:

Δημοσ.
Σημασία έχει μετά να μην κοιμάσαι μόνος ομως

εννοειται πως δεν θα κοιμασαι μονος,το καλοκαιρι ειναι καλη ευκαιρια να προσεγγισεις ατομα του αλλου φιλου....

btw,οσοι εχουν προβλημα με τον βραδυνο υπνο...ανεμιστηρας παιδες!οταν εχει λιγη ζεστη κοιμαμαι με ανοιχτα μπατζουρια και τον ανοιγω καθε πρωι αλλιως τον εχω ανοιχτο ολο το βραδυ...δεν γινεται αλλιως...

Δημοσ.

εχεις να πας για ψωνια

1. καπελο

2. γυαλια ηλιου

3. αντηλιακο

4. να διαβασεις τις οδηγιες χρησης του κλιματιστικου σου (αυτο δεν ειναι ψωνια αλλα δεν πειραζει)

5.μηχανη για φρεντοτσινο

6.μαγιο και γυαλακια για την θαλασσα

7. και επιτελους ρε βρωμιαρη που ειναι το προβλημα στο να κανεις μπανιο (αγορασε ενα ωραιο αφρολουτρο να το φχαριστιεσαι τουλαχιστον)

Δημοσ.

7. και επιτελους ρε βρωμιαρη που ειναι το προβλημα στο να κανεις μπανιο (αγορασε ενα ωραιο αφρολουτρο να το φχαριστιεσαι τουλαχιστον)

ποιός είπε πως έχω πρόβλημα με το μπάνιο;

μου την σπάει που ιδρώνω και πρέπει να κάνω μπάνιο

το να κάνεις 1 φορά μπάνιο τη μέρα είναι εντάξει, αλλά 2, 3; Καταντάει κουραστικό στο τέλος, και δεν εννοώ ντούζ, μπάνιο κανονικό.

Δημοσ.
ρε φίλε πλάκα μου κάνεις; ποιός είπε πως έχω πρόβλημα με το μπάνιο;

μου την σπάει που ιδρώνω και πρέπει να κάνω μπάνιο

το να κάνεις 1 φορά μπάνιο τη μέρα είναι εντάξει, αλλά 2, 3; Καταντάει κουραστικό στο τέλος, και δεν εννοώ ντούζ, μπάνιο κανονικό.

πρωτον δεν μου εχουν φυτρωσει ακομα τζιμπραγκαλα αναμεσα στα ποδια. δευτερον, γεμιζεις την μπανιερα 3 φορες την μερα;;;;:shock::shock::shock: ενα ντουζακι δεν αρκει; και στην τελικη οταν εχεις κανει 2 μπανια την ιδια μερα ο ιδρωτας πλεον ειναι αοσμος γτ εχουν ξεπλυθει ολοι οι μικροοργανισμοι απο το δερμα (οι φυσιολογικοι ενοω) αυτο δεν σημαινει να μην πλενεσαι αλλα δεν χρειαζεται να τριβεσαι και σαν αραπης που εχει να πλυθει 2 μηνες

Δημοσ.
πρωτον δεν μου εχουν φυτρωσει ακομα τζιμπραγκαλα αναμεσα στα ποδια. δευτερον, γεμιζεις την μπανιερα 3 φορες την μερα;;;;:shock::shock::shock: ενα ντουζακι δεν αρκει; και στην τελικη οταν εχεις κανει 2 μπανια την ιδια μερα ο ιδρωτας πλεον ειναι αοσμος γτ εχουν ξεπλυθει ολοι οι μικροοργανισμοι απο το δερμα (οι φυσιολογικοι ενοω) αυτο δεν σημαινει να μην πλενεσαι αλλα δεν χρειαζεται να τριβεσαι και σαν αραπης που εχει να πλυθει 2 μηνες

Ποιο πανω νομιζες οτι δεν εκανε μπανιο και τον ελεγες βρωμιαρη

Τωρα σου διευκρηνησε οτι κανει 2-3 φορες την ημερα σε ενοχλει παλι?

Φιλε και εγω μαζι σου ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ SUCKS!! Δεν ξερω πως ηταν παλαιοτερα το κλιμα το καλοκαιρι αλλα ειδικα τα τελευταια 5 χρονια ειναι ανυποφορο.Μπορει να φθαει και η συγκεντρωμενη καταναλωση ενεργειας που γινετε στην αττικη

Δημοσ.
δευτερον, γεμιζεις την μπανιερα 3 φορες την μερα;;;;:shock::shock::shock: ενα ντουζακι δεν αρκει;

δε γεμίζω τη μπανιέρα για να κάνω μπάνιο.

και στην τελικη οταν εχεις κανει 2 μπανια την ιδια μερα ο ιδρωτας πλεον ειναι αοσμος γτ εχουν ξεπλυθει ολοι οι μικροοργανισμοι απο το δερμα (οι φυσιολογικοι ενοω) αυτο δεν σημαινει να μην πλενεσαι αλλα δεν χρειαζεται να τριβεσαι και σαν αραπης που εχει να πλυθει 2 μηνες

όσο άοσμος και να είναι ο ιδρώτας, πάλι ιδρώτας είναι :P

Δημοσ.

μπανιο=γεμιζω μπανιερα με σαπουναδες κτλ

ντους=ειμα ορθιος και τρεχουν πανω μου τα νερα και τα σαπουνια

Δημοσ.
μπανιο=γεμιζω μπανιερα με σαπουναδες κτλ

ντους=ειμα ορθιος και τρεχουν πανω μου τα νερα και τα σαπουνια

ντους μπορεί να είναι και όταν απλά τρέχουν τα νερά πάνω σου

σύμφωνα με τον ορισμό που δίνεις για το μπάνιο, αυτό σημαίνει πως έχω να κάνω μπάνιο καμιά 10 χρόνια; lol

Δημοσ.
ντους μπορεί να είναι και όταν απλά τρέχουν τα νερά πάνω σου

σύμφωνα με τον ορισμό που δίνεις για το μπάνιο, αυτό σημαίνει πως έχω να κάνω μπάνιο καμιά 10 χρόνια; lol

κι εγω το ιδιο συμφωνα με αυτο τον ορισμο αλλα τελευταια φορα που επεσε σαπουνι πανω μου ηταν χθες το βραδυ:P

Δημοσ.

Αυτο δεν ειναι σωστο. Δεν ξεπλενονται ποτέ ολοι οι μικροοργανισμοι(κυριως βακτηρια) απο το δερμα. Απλα φευγει ενα μεγαλο μερος τους με ενα καλο μπανιο.

Φυσικα δεν ειναι αυτος ο λογος(το οτι φευγουν οι μικροοργανισμοι) που φευγει απο πανω μας η οποιαδηποτε κακοσμια. Ο λογος ειναι οτι φευγουν τα προιοντα κακοσμιας τα οποια εξηγω παρακατω ποια ειναι.

Ο ιδρωτας μας ειναι αοσμος. Ο ιδρωτας μας ειναι 2 ειδων. Αυτος που βρισκεται σε ολο σχεδον το δερμα μας και αυτος στα διαφορα τριχωτα μερη μας. Και προερχεται απο 2 διαφορετικους τυπους αδενων.

Αυτος στο δερμα μας απο τους εξωκρινεις και αποτελειται απο νερο κυριως, αλατι και διαφορους αλλους ηλεκτρολυτες και συνδεεται απευθειας με το δερμα εξωτερικα. Σε αυτον δεν αναπτυσσονται βακτηρια. Και δεν μυριζει.

Ομως υπαρχει και ο αλλος τυπος ιδρωτα, αυτος που προερχεται απο τους αποκρινεις αδενες και βρισκεται συνηθως στα τριχωτα μερη του σωματος και συνδεεται απευθειας με την βαση της τριχας. Αυτοι οι αποκρινεις αδενες προκαλουν ιδρωτα που αποτελειται απο οτι αποτελειται και ο απλος(απο τους εξωκρινεις αδενες) αλλα με 2 διαφορες. Περιεχει και πρωτεινες αλλα και καρβοξυλικα οξεα. Απο τα οποια μπορουν τα βακτηρια να τραφουν και το κανουν. Οποτε τα υποπροιοντα που παραγονται απο τα βακτηρια απο την διασπαση των πρωτεινων και των οξεων ειναι ουσιες που εχουν εντονη οσμη και μαλιστα δυσαρεστη για εμας.

Ο ιδρωτας των αποκρινων αδενων προερχεται μονο σε συνθηκες αγχους μας, ακομα και ελαχιστου. Επισης τα παιδια εως την εφηβικη ηλικια δεν εχουν τετοιο προβλημα καθως δεν εκκρινουν ιδρωτα απο τους αποκρινεις αδενες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...