Προς το περιεχόμενο

Μισώ το καλοκαίρι

darksize_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή τα χω πάρει τώρα και πρέπει να ξεθυμάνω λίγο, θα σας πω μερικούς λόγους για τους οποίους μισώ το καλοκαίρι.

Μισώ το καλοκαίρι επειδή έχει ζέστη, ιδρώνω κάθε φορά που βγαίνω έξω με αποτέλεσμα να πρέπει να κάνω μπάνιο μετά.

Μισώ το καλοκαίρι και τον ήλιο που καταντάει αηδιαστικός, δε μπορώ να βγώ να κάνω ούτε τη βόλτα μου με την ησυχία μου εξαιτίας του ήλιου.

Μισώ το κλίμα που επικρατεί το καλοκαίρι, ειδικά εδώ στην ελλάδα, αυτό το ξερόθερμο άνυδρο αποτυχημένο άθλιο πατσαβούρικο κλίμα που σπάει νεύρα και κάνει τη ζωή κόλαση.

Μισώ το καλοκαίρι διότι δε με αφήνει να κοιμηθώ με την ησυχία μου, κάθε μέρα ξυπνάω εξαιτίας της ζέστης, "μπαίνει" ο ήλιος στο δωμάτιο και μου σπάει τα νεύρα.

Δε μπορώ να κάνω και τίποτα ρε γαμώτο για να φύγει αυτή η κωλο ζέστη και να νιώσω λίγο απελευθερωμένος από τη βλακώδη κατάσταση που βιώνω καθημερινά.

Να μου πεις, υπάρχει το κλιματιστικό. Ναι, το βαζα κάθε μέρα ώσπου έπαθε ψύξη ο πατέρας μου και ο ανεμιστήρας δε βοηθάει καθόλου.

Μόλις ξύπνησα εξαιτίας της ζέστης και είμαι τσίτα στα νεύρα, είναι σχεδόν 3 το πρωι και δε ξέρω τι να κάνω.

Να ψωφήσει το καλοκαίρι.

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Επειδή τα χω πάρει τώρα και πρέπει να ξεθυμάνω λίγο, θα σας πω μερικούς λόγους για τους οποίους μισώ το καλοκαίρι.

Μισώ το καλοκαίρι επειδή έχει ζέστη, ιδρώνω κάθε φορά που βγαίνω έξω με αποτέλεσμα να πρέπει να κάνω μπάνιο μετά.

Μισώ το καλοκαίρι και τον ήλιο που καταντάει αηδιαστικός, δε μπορώ να βγώ να κάνω ούτε τη βόλτα μου με την ησυχία μου εξαιτίας του ήλιου.

Μισώ το κλίμα που επικρατεί το καλοκαίρι, ειδικά εδώ στην ελλάδα, αυτό το ξερόθερμο άνυδρο αποτυχημένο άθλιο πατσαβούρικο κλίμα που σπάει νεύρα και κάνει τη ζωή κόλαση.

Μισώ το καλοκαίρι διότι δε με αφήνει να κοιμηθώ με την ησυχία μου, κάθε μέρα ξυπνάω εξαιτίας της ζέστης, "μπαίνει" ο ήλιος στο δωμάτιο και μου σπάει τα νεύρα.

Δε μπορώ να κάνω και τίποτα ρε γαμώτο για να φύγει αυτή η κωλο ζέστη και να νιώσω λίγο απελευθερωμένος από τη βλακώδη κατάσταση που βιώνω καθημερινά.

Να μου πεις, υπάρχει το κλιματιστικό. Ναι, το βαζα κάθε μέρα ώσπου έπαθε ψύξη ο πατέρας μου και ο ανεμιστήρας δε βοηθάει καθόλου.

Μόλις ξύπνησα εξαιτίας της ζέστης και είμαι τσίτα στα νεύρα, είναι σχεδόν 3 το πρωι και δε ξέρω τι να κάνω.

Να ψωφήσει το καλοκαίρι.

κοίτα και εγώ απο την ζεστη δεν μπορω να κοιμηθώ.......όντως το καλοκαιρι εχει πολλά κακά!!!!!!και εμενα μου τη σπαει αγρια όμωσ!!!Προτιμώ χειμώνα!!Φτάνει η τόοοοοοοση ζέστη!!:mad:

Δημοσ.

Περιμενε το σκ, θα εχουμε λεει μινι-καυσωνα.......

Τιποτα, το κλιμα εχει γινει πλεον κ@λος και συντομα θα πρεπει να ζουμε σε κατακομβες για να επιβιωσουμε.......

Δημοσ.

/Αλλαξε δωματιο.

/Επισης κλεινε την μπαλκονοπορτα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:32 ----------

Περιμενε το σκ, θα εχουμε λεει μινι-καυσωνα.......

Τιποτα, το κλιμα εχει γινει πλεον κ@λος και συντομα θα πρεπει να ζουμε σε κατακομβες για να επιβιωσουμε.......

Ναι γιατι τα προηγουμενα χρονια δεν τα βιωναμε αυτα.

Ελεος.:fear:

Δημοσ.

Ναι γιατι τα προηγουμενα χρονια δεν τα βιωναμε αυτα.

Ελεος.:fear:

Να υποθεσω πως εισαι μπομπιρας;

Τα καλοκαιρια δεν ηταν τοσο ανυποφορα παλιοτερα, μια χαρα ημασταν (oκ, στο περιπου, αλλα οχι αυτη η κολαση που ειναι τωρα) και δεν υπηρχαν air-conditions

Δημοσ.

Αληθεια, χωρις ιχνος κακιας κ σαρκασμου, αλλα σαν κ σενα κ γω, αν το κρατησω μεσα μου θα σκασω:

Get a life... Κοπελα/φιλοι κ διακοπες επειγοντως, κ αν αυτο αργει, autan κ ταρατσα...

Δημοσ.
Αληθεια, χωρις ιχνος κακιας κ σαρκασμου, αλλα σαν κ σενα κ γω, αν το κρατησω μεσα μου θα σκασω:

Get a life... Κοπελα/φιλοι κ διακοπες επειγοντως, κ αν αυτο αργει, autan κ ταρατσα...

εχμ, τα χω κάνει αυτά που λες, αλλά τι σχέση έχουν με το παρόν θέμα;

Δημοσ.

Τα καλοκαιρια δεν ηταν τοσο ανυποφορα παλιοτερα, μια χαρα ημασταν (oκ, στο περιπου, αλλα οχι αυτη η κολαση που ειναι τωρα) και δεν υπηρχαν air-conditions

xm...16/μισο...οπως το παρει κανεις.

Εγω παντως τα τελευταια χρονια που θυμαμαι τον εαυτο μου...ετσι ηταν καθε καλοκαιρι.

Δημοσ.

Όντως...Καλοκαίρι είναι ρε παιδιάαααααααααα

Μπανάκι,μπυρίτσες,ποτάκια,καφεδάκι,χαλαρά και απολαμβάνεις τη ζέστη...και τη σκιά ενίοτε...

Τώρα εννοείται ότι θα αφήσεις και ένα παράθυρο ανοιχτό το καλοκαίρι,θα βάλεις και έναν ανεμιστήρα να σε χτυπάει,θα ξυπνήσεις και μια φορά από τη ζέστη,στην τελική πας και ταράτσα με ομπρέλα(για τον πρωινό ήλιο) και κοιμάσαι..

Τώρα για το μπάνιο ρε φίλε άμα σου φαίνεται τόσο κουραστικό να κάνεις 5 λεπτά ένα ντουζάκι μόλις ξυπνάς για να δροσιστείς κιόλας...πραγματικά δεν ξέρω τι να πω...Νερό είναι δεν είναι πετρέλαιο.:-D

Το μόνο κακό είναι ότι δεν έχει μπάλα...για το συγκεκριμένο καλοκαίρι..Γιατί όταν έχει euro ή mundial είναί όλα τέλεια :lol:

• Super Moderators
Δημοσ.

χίλιες φορές αυτά παρά να είχαμε υγρασία και ζέστη...εκεί να δεις που δεν θα παλευόταν καθόλου!

Δημοσ.

το κακο με το καλοκαιρι στην Αθηνα ειναι οτι

1. δεν φυσαει καθολου

2. ολη η σκονη και τα καυσαερια μαζι με την ζεστη δημιουργουν το γνωστο φαινομενο του θερμοκηπιου

Δημοσ.

Καθόμασταν κάτω από τον ήλιο και τον χαιρόμασταν. Παράθυρα ανοιχτά σε σπίτι και αμάξι και το αεράκι να φυσάει, χώρια από τα μέσα Αυγούστου και μετά κάθε μέρα σχεδόν είχαμε τα γνωστά μπουρίνια. Τώρα από χειμώνα πάμε καλοκαίρι και το αντίστροφο. Και όλα αυτά σε 18 χρόνια.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...