Προς το περιεχόμενο

Διπλωμα 50 cc

socrataros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον καταρχιν γεια σας . Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.. Ημ.Γεννησις μου ειναι 1 αυγουστου του 1994. Πριν κατι μερες διαβασα σε ενα βιβλιαρακι ενος φιλου μου το οποιο το ειχε παρει απο την αστυνομια οταν ειχε παει να δωσει διπλωμα και ελεγε οτι πρεπει να εχεισ συμπληρωσει το 15 ετος τησ ηλικιαw σου για να δωσεις για 50 cc. Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Μετα την 1η αυγουστου θα εχω το δικαιωμα να βγαλω δίπλωμα??:rolleyes: Η γνωμη μου ειναι ναι γιατι θα εχω κλεισει τα 15 και μπαινω στα 16 αλλα δεν ειμαι σιγουρος και θα ηθελα να μαθω..

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπον καταρχιν γεια σας . Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.. Ημ.Γεννησις μου ειναι 1 αυγουστου του 1994. Πριν κατι μερες διαβασα σε ενα βιβλιαρακι ενος φιλου μου το οποιο το ειχε παρει απο την αστυνομια οταν ειχε παει να δωσει διπλωμα και ελεγε οτι πρεπει να εχεισ συμπληρωσει το 15 ετος τησ ηλικιαw σου για να δωσεις για 50 cc. Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Μετα την 1η αυγουστου θα εχω το δικαιωμα να βγαλω δίπλωμα??:rolleyes: Η γνωμη μου ειναι ναι γιατι θα εχω κλεισει τα 15 και μπαινω στα 16 αλλα δεν ειμαι σιγουρος και θα ηθελα να μαθω..

Ευχαριστώ

Του χρονου,στα 16.

Και μην κανεις την λαλακια και παρεις μηχανακι τωρα,τοσα γινονται.

Κρατησου καλυτερα ως τα 18,οπως θα κανω και εγω,που θα εχεις ενηλικιωθει κιολας...και κανε οτι γ**σταρεις τοτε.;)

Και ειμαι σιγουρος οτι εως τοτε θα εχεις αλλαξει γνωμη...και αν με το καλο πας για φοιτητης...θα παρεις αμαξακι αντι για μηχανακι.:P

Αν επιμενεις για μηχανακι παλι...στα 21 ερχοντε τα καλα.;)

Λογικη και σκεψη παν απ'ολα m8.

take care

Όταν κλείσεις τα 16 μπορείς να βγάλεις δίπλωμα.

Ο καθένας κρίνει για τον εαυτό του οπότε να πάρεις ότι γουστάρεις στα 18, είτε αμάξι είτε μηχανή, αρκεί να είσαι πάντα νόμιμος.

Όταν κλείσεις τα 16 μπορείς να βγάλεις δίπλωμα.

Ο καθένας κρίνει για τον εαυτό του οπότε να πάρεις ότι γουστάρεις στα 18, είτε αμάξι είτε μηχανή, αρκεί να είσαι πάντα νόμιμος.

ΡΕ παιδια πλακα μ κανετε? Αφου το χαρτι λεει μολις συμπληρωσεις το 15 ετος τησ ηλικιασ σου.. Αλλαξε λογικα.. Το ειδα σε ενα κιτρινο βιβλιαρακι τησ αστυνομιας. εχω ηδη μηχανακι GlX 130cc αλλα στα χαρτια ειναι 50 οποτε με καλυπτει..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...