didassa Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 εχω ενα fujitsu siemens amilo Pi 2530 και εδω και κατι μερες το cd dvd w δεν δουλευει και στον πινακα ελενχου μου λεει οτι ο driver δεν εχει τιποτα. ολα αρχισαν ξαφνικα εγραφα ενα dvd και αυτο ηταν, εκτος οτι μου εγραψε εναν δισκο που δε διαβαζοταν για αρχη μετα δεν μου διαβαζε κανενα δισκακι. εψαξα παντου αλλα..... τιποτα, ειδα για upperfilters και LowerFilters αλλα ειμαι ο.κ. εχω vista και το cd-dvdw μου ειναι το TSSTcorp CDDVDW TS-L632H ATA device ας με βοηθησει καποιος ευχαριστω.
alex89 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Αν είσαι στην εγγύηση γλυτώνεις το κόστος. Διαφορετικά πας σε ένα κατάστημα και πιθανόν στο αλλάζουν.
didassa Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 παιδια εγγυηση τελος, που να το παω? το πλαισιο (απ οπου το ειχα παρει) μου λεει να το παω στην στη fujitsu, κατα τη γνωμη σας που αλλου μπορω να το παω? και αν παρω ενα εξωτερικο με συνδεση usb? θα κανω τη δουλεια μου? pls help me.
angelus Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Γνώμη μου αφού η εγγυησή σου έχει τελειώσει, οχι να μην πας στην αντιπροσωπεια. Αν πάρεις εξωτερικο μηχάνημα σαφώς και θα κάνεις την δουλειά σου. ίσως πάντως αυτη την στιγμή το εξωτερικο μηχανημα να είναι και η λύση που σε βολευει περισσοτερο. Πάντως να ξέρεις πως γενικα τα εξωτερικα κοστίζουν λίγο πιο ακριβά αλλά μπορείς με 50 € να πάρεις μια καλή αξιόπιστη επιλογή. Απλά δεν ξέρω αν έχασα κάποιο επεισόδιο από την παρουσίαση του προβλήματός σου αλλά ίσως πρώτα θα έπρεπε να δεις μήπως είναι κάποιο θέμα με την ακτίνα σου και απλά χρειάζεται κάποιο καθαρισμό. Μια τελευταία σκέψη είναι να δεις μήπως φταίει το software σου. Φαντάζομαι πως χρησιμοποιείς το Nero? η κάποιο άλλον rec software. Για καλό και για κακό δοκίμασε κάποιο άλλο πρόγραμμα, προτείνω το ultraiso ή για να μην μπλέξεις με εγκαταστάσεις δοκίμασε την portable version του infrarecorder. http://infrarecorder.org/?page_id=5 Βέβαια μπορείς απλά να πάρεις το εξωτερικο dvd και είσαι οκ!
dpolal Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Μπορείς και να αντικαταστήσεις το ίδιο με άλλο πάντως. Κατά 99% από κάτω από το φορητό θα έχει μια βίδα και μόλις την ξεβιδώσεις η χαλασμένη συσκευή βγαίνει όπως είναι συρταρωτά... Πας σε ένα Πλαίσιο ή eshop και πέρνεις ένα ίδιο...
didassa Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 ρε παιδια μεχρι χθες εβαζα dvd και το moterακι δουλευε σημερα δε δουλευει ουτε αυτο ολα μπορουν να γινουν ετσι ξαφνικα? τη μια να μη μου τα διαβαζει και την επομενη να μην ακουω ουτε καν να το γυρναει????? ρε παιδια τι γκανταμια ειναι αυτη???? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:39 ---------- Μπορείς και να αντικαταστήσεις το ίδιο με άλλο πάντως. Κατά 99% από κάτω από το φορητό θα έχει μια βίδα και μόλις την ξεβιδώσεις η χαλασμένη συσκευή βγαίνει όπως είναι συρταρωτά... Πας σε ένα Πλαίσιο ή eshop και πέρνεις ένα ίδιο... εβγαλα τη μια και μοναδικη βιδα που εχει απο κατω αλλα δε βγαινει!!!!!!!
didassa Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 ρε παιδια θα τρελαθω!!!!!!!! σημερα το μοτερακι του cddvdw γυρναει και ψιλοδιαβαζει wth συμβαινει με αυτο?? εχει αντιμετοπισει κανεις κατι παρομοιο???
P270 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 2 εχει παρε και ενα απο plaisio η e-shop και μην ξεχασης να βγαλεις απο το παλιο τις βασης που εχει. εχει 2 και εχουν απο 2 βιδες . τα dvd rw για φορητο εχουν περιπου 45 ευρω
didassa Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 ρε παιδια το εβγαλα το πηγα στο e-shop στο πλαισιο και στο multirama και δεν το εχει κανενα :cry: τι να κανω????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.