RoUf1An0s Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Πάει καιρός αλλά τώρα είπα να ασχοληθώ με το πρόβλημα ... Λοιπόν πριν κάτι μήνες αγοράζοντας καινούργια κάρτα γραφικών και μνήμες ram , είπα να κάνω τράμπα τα παλιά σε ένα άλλο pc που έχω . Το παλιό pc είχε μια mobo asus P5LD2 και εναν Pentium D cpu και επιπλέον είχε μια 7600gt και 1gb ram 2χ500mb ( δεν θυμάμαι συχνότητα αλλά νομίζω ήταν 400άρια ) . Έβγαλα τα 2 τελευταία κομμάτια που ανέφερα και έβαλα στην θέση τους μια 8500gt και για ram 2χ1gb στα 667 . Από τότε το pc μου έχει το εξής πρόβλημα : φαίνεται να κολάει στην απεικόνηση διάφορων πραγμάτων και δεν μπορώ να βρω τι φταίει . Για να καταλάβετε τι εννοώ δείτε το video που παραθέτω [ame] [/ame] Καμιά ιδέα ???
pavlos77 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Drivers για την κάρτα γραφικών έχεις βάλει?Αν έχεις ακόμα άπο την παλιά σου κάρτα βγάλε τους και βάλε της τορινής...
alexis333 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Oντως drivers φαινεται πως ειναι. Απλα βγαλε/απεγκατεστησε τους παλιους drivers ( αν θες μετα κανε και μια επανεκινηση για σιγουρια ) και μετα περνα τους καινουριους
RoUf1An0s Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Install/Uninstall drivers ήταν από τις πρώτες μου κινήσεις αλλά δεν μου έλυσε το πρόβλημα . Να αναφέρω πως δοκίμασα να αλλάξω τότε τις μνήμες και έβαλα πάλι τις παλιές αλλά με εκείνες δεν έκανε ούτε POST ο υπολογιστής και έτσι έβαλα τις "καινούργιες" ξανά . τίποτα άλλο ?
pavlos77 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Μήπως είναι αρκετά αργός ο επεξεργαστής ή έχεις μεγάλες θερμοκρασίες?
RoUf1An0s Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Θα δοκιμάσω αύριο αν είναι το driver sweeper μπας και... Πάντως το πρόβλημα είναι σίγουρα με την GPU ?
MasterBilly Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 agp driver chipset driver τότε σίγουρα είναι θέμα driver
Jason 93 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Θα δοκιμάσω αύριο αν είναι το driver sweeper μπας και... Πάντως το πρόβλημα είναι σίγουρα με την GPU ? Σιγουρα, οχι αλλα ειναι το πιθανοτερο. Αν δεν ειναι η gpu τοτε μαλλον ο επεξεργαστης δεν μπορει να ανταπεξελθει.
RoUf1An0s Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Έκανα απεγκατάσταση τους παλιούς drivers , χρησιμοποίησα και το driver sweeper , έβαλα νέους drivers και μπορώ να πω πως το πρόβλημα που υπήρχε με το κόλλημα διορθώθηκε ΌΜΩΣ εμφανίστηκε άλλο στη θέση του . Τώρα πλέον μου εμφανίζει το πρόβλημα που θα δείτε στο video [ame] [/ame] Επειδή το συγκεκριμένο pc το έχω αρκετό καιρό σκέφτομαι να κάνω ενα format και μετά νέα εγκατάσταση windows . Λογικά αυτό θα λύσει το πρόβλημα σε συνδιασμό με το καθαρό install drivers που θα γίνει ?
alexis333 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Aν μπορεις ναι κανε ενα φορματ και περνα νεους drivers Αλλα μπορει μαλον να φταιει και η καρτα γραφικων αφου δεν λυθηκε και με το driver sweeper
alex89 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Θα προτιμούσα ένα format με τα win στο καπάκι τους οδηγούς μόνον της κάρτας γραφικών. Αν δεν το έκανε τότε θα είναι θέμα μπερδέματος των οδηγών της κάρτας με κάποιο άλλο πρόγραμμα. Μετά θα περνούσα και τους οδηγούς της μητρικής.
caution Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 LiveCD και αν στο κάνει και εκεί... you got your answer
www.oncall.gr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Για σας, αυτο που θα έκανα εγώ είναι να βγάλεις την κάρτα γραφικών και να την δοκιμάσεις σε άλλο pc.Αν η motheboard σου έχει onboard κάρτα γραφικών ξεκίνα απο εκεί,βγάλε την κάρτα και δοκίμασε με σκέτη την onboard.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.