Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση Destinator - Χαρτών 2009 ;;

Christos19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω πολύ καιρό να αναβαθμίσω το destinator μου και μπαίνοντας στη σελίδα της ngi είδα ότι οι τελευταίοι χάρτες που έχει είναι από το Δεκέμβριο του 2008 (!) ενώ από αναβάθμιση λογισμικού έχει μόνο την έκδοση 7 (στο διαδίκτυο είδα ότι έχει βγει τουλάχιστον η 8). Το έχουν εγκαταλείψει στη ngi ;;

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To destinator το αντιπροσωπευει η MLS, η Gi απλα εδινε το χαρτη για το destinator, οποτε δεν ειναι θεμα Gi η υποστηριξη του προγραμματος.

H συνεργασια των 2 εταιρειων εχει πλεον σταματησει και η MLS εχει υποσχεθει οτι θα δωσει αναβαθμισμενους χαρτες στο μελλον (και μαλιστα δωρεαν). Τωρα απο ποια εταιρεια χαρτογραφησης, αγνωστο.... μαλλον πισωγυρισμα μυριζει.

Δημοσ.

Χαρτες 2009 δεν υπαρχουν. Σε καποιες συσκευες, η MLS 'αναβαθμισε' μονη της τον χαρτη... πηρε τον τελευταιο χαρτη 2008, τον μετονομασε σε 2009 και ολα καλα..... ;)

Για την αναφορα στο site της MLS προς την Gi, απλα δεν ισχυει πλεον. Αν παρεις τηλεφωνο στην Gi για το destinator, θα σε παραπεμψουν στην MLS.

Εχω την αισθηση οτι η MLS θα 'κρεμασει' πολυ κοσμο που ετρεξε και αγορασε το destinator. Εκτος κι αν αλλαξει πολιτικη...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τουλάχιστον οι χάρτες Δεκεμβρίου 2008 υπάρχουν ακόμη;

Εδώ στον Αγ. Δημήτριο (Αθήνα) έκαναν κάτι καινούργιες μονοδρομήσεις και αναρωτιέμαι αν ενημερώθηκαν.

Δημοσ.
Χαρτες 2009 δεν υπαρχουν. Σε καποιες συσκευες, η MLS 'αναβαθμισε' μονη της τον χαρτη... πηρε τον τελευταιο χαρτη 2008, τον μετονομασε σε 2009 και ολα καλα.....

Τα ίδια και στη δική μου (MLS 4810 BT) που αγόρασα προχθές. Η MLS μας δουλεύει κανονικά!

Δημοσ.

Έχουν κυκλοφορήσει 2 χάρτες Q4 2008. Ο 113 και ο 114. Πρόσφατα το ανακάλυψα στο destinator ενός φίλου, όταν μου έδειξε ότι είχε δρόμους στην επαρχία που δεν είχε το δικό μου Q4 2008.

Πήγαμε στις ρυθμίσεις χάρτη και εκεί το είδα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια να ρωτησω και γω,ο χαρτης που εχω γραφει geointelligence 2008.q1 v97 ειναι ο τελευταιος?πολλους δρομους δε τους εχει παντως

εχω το mls destinator 4800

Δημοσ.

ο 2008 Q4 115 ειναι ο τελευταιος χαρτης που εβγαλε η mls καθως εκοψε την συνεργασια με την εταιρια που εκανε χαρτογραφηση....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...