Προς το περιεχόμενο

Crossfire

ClockOrange

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ενα θα σου πω.... εχω 2 4870χ2 και ειτε με την μια καρτα ειτε οταν ενεργοποιω crossfire το ιδιο και το αυτο στο 80% των games... οι διαφορες πριν ελαχιστοτατων εξερεσεων ειναι μηδαμινες...τουλαχιστον στα games που ασχολουμε...rts, tactical shooters kai simulations

Δημοσ.
Το τροφοδοτικό μου έιναι μικρό 420 W θα το αλλάξω και αυτό!νομίζω ότι με αυτό http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1141473&Manufacturer=Enermax&category=69977705&catalog=20 θα κάνω την δουλεία μου. Στο crossfire εκτός απο την τοποθέτηση του hardware θέλει και ρυθμίσεις απο ATI Catalist?Ξέρει κανείς πανω στο θέμα?

Καλό είναι να πας σε ένα ισχυρότερο psu αν θες crossfire, το συγκεκριμένο μάλλον θα έρθει κοντά στα όρια του.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:32 ----------

ενα θα σου πω.... εχω 2 4870χ2 και ειτε με την μια καρτα ειτε οταν ενεργοποιω crossfire το ιδιο και το αυτο στο 80% των games... οι διαφορες πριν ελαχιστοτατων εξερεσεων ειναι μηδαμινες...τουλαχιστον στα games που ασχολουμε...rts, tactical shooters kai simulations

That's a huge overkill dude...

• Super Moderators
Δημοσ.
Μια δυνατή καρτα λέγοντας ? κοντα στο 200αρι?

πληροφοριακά οι 2x1950Pro (ή ακόμα και οι XTX) είναι χειρότερες από μια 2900ΧΤ ή μια 3870...

Δημοσ.
πληροφοριακά οι 2x1950Pro (ή ακόμα και οι XTX) είναι χειρότερες από μια 2900ΧΤ ή μια 3870...

Φιλαράκι οι δυο ati radeon 3870 σε διάταξη crossfire είναι κατα λίγο καλύτερες από μια 8800gtx. Από pixmania με 100 euro πέρνει 2 και έχει αρκετά καλή gpu, κάνει και την μόντα του και την κ@υλα του...Εννοείτε πως αν δώσει 150/180 euro πέρνει κάτι καλύτερο όμως ντάξει πάνω στην τρέλα... ;)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

παιδια να ρωτησω και γω κατι...εχω μια 4850 1gb...αν βαλω αλλη μια με 512mb μνημη ομως,θα υπαρξει προβλημα ή δε παιζει ρολο η μνημη;

Δημοσ.

σ ευχαριστω για την απαντηση,αλλα επειδη ειμαι και αυπνος,το "θα φτυνει frames" τι σημαινει;

edit:οκ το πιασα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...