Προς το περιεχόμενο

Crossfire

ClockOrange

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδία λέω να δοκιμάσω να κάνω crossfire για εμπειρία και έχω κάποιες ερωτήσεις.

έχω την Sapphire ATI Radeοn x1950 pro και βρήκα μια μεταχειρισμένη ge cube ίδια.

Θα υπάρξει πρόβλημα έχει δοκιμάσει κανεις να κάνει crossfire με τέτοια περίπτωση ?Επίσεις δεν υπάρχει το καλωδιάκι το μικρο μπορώ να το αγοράσω απο κάπου αυτό?

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τσάμπα ασχολείσαι, νομίζω πως είναι χάσιμο χρόνου αυτό. Καλύτερα μάζεψε χρήματα να πάρεις καμιά άλλη.

Δημοσ.

Ρε παιδια αφου το παιδι λεει θελει να το κανει για εμπειρια,φιλε μου το καλωδιο το βρισκεις σε ολα τα μαγαζια με ειδη pc,με ενα καλο τροφοδοτικο εμπρος :-)

Δημοσ.
το έχει δοκιμάασει κανείς σας?

Πάρε από http://www.pixmania.gr χ2 κάρτες ati radeon 3870 για crossfire και είσαι ωραίος...Και θέλει και μόνο ένα εξάπινο η κάθε μία οπότε κομπλέ....

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό μου έιναι μικρό 420 W θα το αλλάξω και αυτό!νομίζω ότι με αυτό http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1141473&Manufacturer=Enermax&category=69977705&catalog=20 θα κάνω την δουλεία μου. Στο crossfire εκτός απο την τοποθέτηση του hardware θέλει και ρυθμίσεις απο ATI Catalist?Ξέρει κανείς πανω στο θέμα?

Δημοσ.

Μια χαρά είναι το τροφοδοτικό που παραθέτεις. Ναι, χρειάζονται ρυθμίσεις στο ATI Catalyst αλλά είναι απλούστατες. Τσεκάρεις απλά το Crossfire και στην συνέχεια ρυθμίζεις τις υπόλοιπες παραμέτρους αν χρειαστεί...

Δημοσ.

Εσύ φίλε έχεις κάνει crossfire?Διαφορά θα δω?και ξαναλέω το κάνω καθαρά εμπειρικα.Βρήκα έναν insomniac που μου την πουλάει σε κάλη τιμή και λέω να το δοκιμάσω

Δημοσ.

Εννοείς αν θα δεις διαφορά στα παιχνίδια? Ελάχιστη και σίγουρα πολύ μικρότερη από την αντίστοιχη μίας καινούργιας δυνατής κάρτας...

Δημοσ.
Εσύ φίλε έχεις κάνει crossfire?Διαφορά θα δω?και ξαναλέω το κάνω καθαρά εμπειρικα.Βρήκα έναν insomniac που μου την πουλάει σε κάλη τιμή και λέω να το δοκιμάσω

Διαφορα θα δεις οχι μεγαλη ομως και μικροτερη απο μια καλη τωρινη καρτα,αλλα αφου θες να το κανεις για εμπειρια καντο:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...