hliasps Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Καλησπερα,εχω ενα acer aspire 5920G και εκανα format για πρωτη φορα.Αφου περασα τα vista ultimate και τους drivers ,παρουσιαζει το εξης προβλημα:ο κεσορας "χοροπηδαει" απο το ενα σημειο σε καποιο αλλο συνεχεια με αποτελεσμα να ειναι αδυνατον να γραψω μια προταση,σε οποιοδηποτε προγραμμα ακομη και σε messenger.Eπισης αν εχω ανοιξει διαφορες καρτελες ανοιγει καρτελες μονο του χωρις την δικη μου επιλογη.Αν γνωριζει καποιος τι εκανα λαθος και τι πρεπει να κανω για να το διορθωσω θα του ημουν ευγνωμων.Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για τον χρονο που μου διαθεσατε.
lagoudakis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 απο την αρχη στο εκανε;μηπως κατι δεν πηγε καλα με την εγκατασταση;δεν ξανακανεις τον κοπο παλι
hliasps Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 απο την αρχη στο εκανε;μηπως κατι δεν πηγε καλα με την εγκατασταση;δεν ξανακανεις τον κοπο παλι οχι στην αρχη ηταν μια χαρα ενα προβλημα προεκυψε με το messenger και αποφασισα να του κανω φορματ.Με το ντεσκ ενα turbo-x που εχω δεν εχω κανενα προβλημα του εχω κανει καμια δεκαρια φορες.Με το λαπ ειναι το θεμα,τεσπα θα το ξανακανω φορματ ετσι κι αλλιως,απλα ελεγα μηπως κανω κατι λαθος ή χρειαζεται και κατι ακομη για να μην μου το ξανακανει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.