snik Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Παδια σε pc ενος γνωστου μου εχω ενα προβλημα, εχει μια συνθεση με core duo, asus motherboard, 2x1gb ram και εναν 200αρη sata δισκο. Ο υπολογιστης λειτουργουσε κανονικα εδω και ενα 6μηνο και τωρα χωρις να πειραξει τιποτα στην συνθεση η στο bios οταν παει να του ανοιξει ανοιγει κανονικα περναει το σημειο του bios φωρτονει κανονικα τα windows και κλεινει μονος του. Δοκιμασα τα εξης μηπως βρω τι φταιει 1) Αλλαξα θεση στα jumperakia της Motherboard για να κανω clear της μνημης του bios και το προβλημα συνεχιζεται 2) Εβγαλα οτι ειχε πανω του και αφησα μονο τα βασικα δηλ 1 μνημη(δοκιμασα και τις 2 θυρες μηπως ειχε εκει το προβλημα), σκληρο, επεξεργαστη πληκτρολογιο αλλα το προβλημα συνεχιζεται. 3) Εβγαλα τον σκληρο και το αφησα να δουλευει στις ρυθμισεις του bios και μετα απο λιγο μου εσβησε παλι 4) Δοκιμασα να βαλω ενα δικο μου τροφοδοτικο μπας και ηταν εκει το προβλημα αλλα δεν εγινε τιποτα 5) Εβγαλα και ξανα εβαλα τον επεξεργαστη αλλα και παλι δεν ανοιξε κανονικα Οποτε το μυαλο μου παει οτι κατι παιζει με την motherboard. Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να φταιει; Αν μπορειτε πειτε μου μεχρι αυριο γιατι το πρωι θα τον στειλω να παρει καινουρια motherboard γιατι το χρειαζεται αμεσα το pc.
snik Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Τα 2-3 λεπτα που μενει ανοικτος μεχρι να κλεισει η θερμοκρασια του επεξεργαστη ειναι 40-50 βαθμους και του συστηματος 30-40 βαθμους.
freestyoler93 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 μια εκδοχη ειναι να βραχυκυκλωνει καποιο καλωδιο στο pc σου..
caution Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Έκανες pretty much τα πάντα, ξανακάνε ένα clearCMOS + ξαναστήστον εκτός κουτιού, μπας και ακουμπάει η πλάτη της μητρικής (δύσκολο)... mobo είναι και από εμένα... δεν πιστεύω να είναι striker;;;
freestyoler93 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 ψιλο offtopic..πριν κανα 6μηνο που χα παρει την striker ii extreme που ειναι ο βασιλιας των ελλατωματικων mobo εδεινε ρευμα για λιγοτερο απο ενα δευτερολεπτο και μετα εσβηνε..αμα ο φιλος σου εχει εγγυηση ας παει για rma..
snik Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Έκανες pretty much τα πάντα, ξανακάνε ένα clearCMOS + ξαναστήστον εκτός κουτιού, μπας και ακουμπάει η πλάτη της μητρικής (δύσκολο)... mobo είναι και από εμένα... δεν πιστεύω να είναι striker;;; Δεν θυμαμαι πιο μοντελο ειναι να σου πω την αληθεια... αν δεν κανω λαθος ηταν απο την σειρα p5xxx και δεν του ειχε παει πανω απο 70 ευρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.