Προς το περιεχόμενο

Νεο Gaming PC μέχρι 650€

kid4computer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους :-)

Ένας φίλος μου θέλει να παρει καινούργιο pc μέχρι 650€ ή όσο λιγότερο γίνεται. Κυρίως θέλει να παίζει παιχνίδια τύπου battlefield, crysis κτλ.

Έφτιαξα πρόχειρα μια σύνθεση:

synthesi.jpg

Ευπρόσεκτες όλες οι παρατηρήσεις / απόψεις :-)

ΥΓ: Το PC θα πρέπει να αγοραστεί απο πλαίσιο :shifty:

Δημοσ.

pc1k.png

pc2j.png

Πιστευω οτι αξιζει να δωσει τα 70 παραπανω που μου βγηκαν..Το συστημα ειναι πολυ δυνατο.

Προσωπίκα δεν θα έκοβα τίποτα. Αν οχι τότε ας παει στην 4870 512ΜΒ και ας κοψει και απο την μητρικη και ας παρει τον 710.

Αν θέλει να πέσει μητρική αυτή

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1317873&MEMORY_TECHNOLOGY=DDR3&SOCKET=sAM3&category=69977721&catalog=20

Επεξεργαστη

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1221833&SOCKET=sAM3&category=69977713&catalog=20

οποτε απο αυτό που λέπεις θα εισαι - 46 ευρώ

Δημοσ.

Πανέμορφη η παραπάνω σύνθεση. Είπα να φτιάξω και εγώ μία με στόχο πάντα τις καλύτερες επιδόσεις στα παιχνίδια στα ίδια χρήματα .

capturefyt.jpg

Σύνολο : 654,65.

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδια. Πολύ ωραίες οι παραπάνω συνθέσεις αλλα έχει φάει κόλλημα με intel :fear:

Μήπως γίνεται κάτι με intel?? :rolleyes::rolleyes:

ΥΓ: Αν γίνεται να κρατήσουμε το όριο των 650€ πάση θυσία :-)

Δημοσ.

Και εγώ μαζί σου ειμαι φίλε αλλα κάπως κάτι έγινε και χάλασε ένα pc με AMD που είχε και δεν τους εμπιστεύεται...

Δεν αλλάζει γνώμη με τίποτα. Προτειμάει να πάει με intel έστω και αν βγει ζημιωμένος :-(

Δημοσ.
Intel 80286 τότε, που είναι σίγουρη και δοκιμασμένη λύση...

Πάρε το pc του post #3 και βάλε πάνω ένα intel sticker :P

hmmm ... Πιστεύω πως τα 16MHz θα του είναι υπεραρκετά :P

Αρα θα έχουμε τον 7400. Με ποια μητρική όμως :rolleyes:

Παίζει να έχω πρόβλημα με το μήκος της κάρτα γραφικών στην μητρική???

Δημοσ.
Και εγώ μαζί σου ειμαι φίλε αλλα κάπως κάτι έγινε και χάλασε ένα pc με AMD που είχε και δεν τους εμπιστεύεται...

Δεν αλλάζει γνώμη με τίποτα. Προτειμάει να πάει με intel έστω και αν βγει ζημιωμένος :-(

Αμα του χαλασει το ιντελ να δω που θα παει..κριμα ηταν βαρβατες αυτες οι συνθέσεις

Δημοσ.

Γιατί παίζει η (ακρβότερη) GTS250; :P

Ναι μια χαρά θα είναι, αν σε παίρνει το budget βέβαια μπορείς να δεις την 4890@plaisio ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...