warewolf Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δεν πιστευω να προσπαθεις να χρησιμοποιησεις και τις δυο καρτες σε crossfire, γιατι η μητρικη σου δεν το υποστηριζει. Κανε αναβαθμιση στο Bios ισως βοηθησει. δεν εχω 2 καρτες. μια καρτα (θα) εχω. νομιζα οτι η μητρικη υποστηριζει cf. http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1227378&MPT=Core+I7&Manufacturer=Asus&category=69977721&catalog=20(αλλα δεν με αφορα τωρα) ας συνδεσω πρωτα την μια. (αν τα καταφερω. οποτε συμπερασμα: βρισκω 2 καλωδια απο το τροφοδοτικο που να ταιριαζουν στις υποδοχες της καρτας και τα συνδεω. ετσι απλα ?????
liopyr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 τι εννοει ο ποιητης ? φοβαμαι μην κανω λαθος και καψω τιποτα. Dude, όσο και να προσπαθήσεις, άμα κουμπώσεις τα καλώδια του psu στις υποδοχές της κάρτας που ταιριάζουν, δεν μπορείς να κάνεις λάθος.
warewolf Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Dude, όσο και να προσπαθήσεις, άμα κουμπώσεις τα καλώδια του psu στις υποδοχές της κάρτας που ταιριάζουν, δεν μπορείς να κάνεις λάθος. οκ. απλα αμα ειχα την καρτα και τα καλωδια της στα χερια μου ισως να μου ειχαν γινει κατανοητα πιο γρηγορα. οποτε τα καλωδια της καρτας δεν χρειαζονται, γιατι θα παρω απο τα καλωδια του τροφοδοτικου κατ'ευθειαν, και βρισκω ενα 6πιν και ενα 8πιν απο το τροφοδοτικο και τα κουμπωνω στην καρτα. υ.γ. επειδη μου το μονταραν στο πλαισιο, βρηκα κατι καλωδια χυμα στην συσκευασια. δεν μιλαμε για αυτα ετσι ? εννοουμε απο την πλεξουδα του τροφοδοτικου. ανοιξα το κουτι και ειδα μια πλεξουδα με παρα πολλα (μαλλον 24πιν) να πηγαινει και να κουμπωνει στην motherboard ενα καλωδιο στο dvd drive και βλεπω μια πλεξουδα οπου εχει δυο pci-e μαζι (6+2). το τροφοδοτικο εχει επεισης κατι μπλε εξοδους που ομως δεν εχουν βαλει απο το πλαισιο καλωδια επανω. (ειναι αυτα που μου τα εδωσαν στο χερι) δεν εχω καταλαβει στο ξενο κειμενο πιο πανω απο το manual psu τι εννοει. ας ξαναδιαβασει καποιος το σημειο <<DO NOT>> και ας μου πει αν ξερει. το ξαναδινω εδω: if your video card requires two pci-e power connectors, DO NOT connect a hard-wired/captive pci-e connector and a modular connector to the same video card. it is recommended to use either hard-wired/captive cables or modular cables, but not both on the same video card.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.