Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Sapphire 4890 Vapor-X

Inler

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα την sapphire 4870 512mb και ολα μια χαρα..Αγορασα την Sapphire 4890 Vapor-X και ενω παιρνει μπροστα δεν δειχνει εικονα στην οθονη μου..Δοκιμασα να αλλαξω υποδοχες DVI VGA αλλαξα τα καλωδια του τροφοδοτικου reset στο bios της μητρικης τιποτα.Εβαλα ξανα την 4870 και ολα μια χαρα...Η 4890 δουλευει κανονικα στο Πλαισιο τι μπορει να φταιει; Μητρικη: Asus P5N32E-SLI ///Τροφοδοτικο:Silverstone 750watt

Δημοσ.

Oλα κανονικα φιλε παιρνει μπροστα ο ανεμιστηρας αλλα τιποτα απο εικονα και μετα απο 30sec κανει ενα διαρκει ηχο...

Δημοσ.

Μπορει αλλα στο Πλαισιο μου ειπαν την δοκιμασανε πανω σε τροφοδοτικο με 500watt...Και πως γινεται να παιζει με την 4870 και οχι με αυτη τοσες μεγαλες διαφορες εχουν;

Δημοσ.

Η 4890 είναι πιο ενεργοβόρα αλλά τα 750Watt θα έπρεπε να φτάνουν... μάλλον κάτι παίζει με το δικό σου τροφοδοτικό... αλλά μάλλον...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

να ρωτησω και εγω κατι ?

θα εχω συντομα την 4890 vapor-x 2gb.

εχει 2 υποδοχες για ρευμα 1χ6pin και 1x8pin.

εχω το εξης τροφοδοτικο http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1287400&page=2&Manufacturer=Corsair&category=69977705&catalog=20

ξερω οτι η καρτα θα εχει στη συσκευασια της 2 καλωδια.

ποιο απο τα δυο θα συνδεσω (ή και τα δυο ?) και που στο τροφοδοτικο ?

Δημοσ.
να ρωτησω και εγω κατι ?

θα εχω συντομα την 4890 vapor-x 2gb.

εχει 2 υποδοχες για ρευμα 1χ6pin και 1x8pin.

εχω το εξης τροφοδοτικο http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1287400&page=2&Manufacturer=Corsair&category=69977705&catalog=20

ξερω οτι η καρτα θα εχει στη συσκευασια της 2 καλωδια.

ποιο απο τα δυο θα συνδεσω (ή και τα δυο ?) και που στο τροφοδοτικο ?

Δεν θα χρειαστείς τα adapters της συσκευασίας, το τροφοδοτικό σου δίνει μπόλικες 6πινες και 8πινες τροφοδοσίες.

Αν κοιτάξεις τις υποδοχές της κάρτας και τα καλώδια του τροφοδοτικού σου, δεν πρόκειται να καταφέρεις να συνδέσεις κάτι λάθος.

:-)

Δημοσ.

1) 2 καλωδια θα συνδεσω στην καρτα. ?

2) εχει σημασια απο ποια καλωδια θα παρω απο το τροφοδοτικο, ή ολα τα 6χ8 τα ιδια ειναι σε ρευματα. ?

Δημοσ.
1) 2 καλωδια θα συνδεσω στην καρτα. ?

2) εχει σημασια απο ποια καλωδια θα παρω απο το τροφοδοτικο, ή ολα τα 6χ8 τα ιδια ειναι σε ρευματα. ?

1) Ναι

2) Δεν έχει σημασία ;)

Δημοσ.

στο manual του τροφοδοτικου γραφει:

The pci-e connectors suppliedwith your 850w, support video cards with both 6-pin and/or 8-pin pci-e sockets. connect the appropriate pci-e cable)s) to the power socket(s) of your pci-e video card if required. if your video card requires two pci-e power connectors, DO NOT connect a hard-wired/captive pci-e connector and a modular connector to the same video card. it is recommended to use either hard-wired/captive cables or modular cables, but not both on the same video card.

τι εννοει ο ποιητης ?

φοβαμαι μην κανω λαθος και καψω τιποτα.

Δημοσ.

Δεν πιστευω να προσπαθεις να χρησιμοποιησεις και τις δυο καρτες σε crossfire, γιατι η μητρικη σου δεν το υποστηριζει. Κανε αναβαθμιση στο Bios ισως βοηθησει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...