Icecut Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Ψάχνω να βρω ενα προγραμματάκι όσο το δυνατο πιο έυχρηστο καθότι δεν εχω ασχοληθεί ποτέ στο παρελθον με κάτι τέτοιο..Θέλω να κάνω επεξεργασία βίντεο,πιο συγκεκριμένα θέλω στα βιντεάκια που έχω να κάνω βάλω ηχητικά σχόλια(real time)αν γίνεται κάτι τέτοιο και κάποια εφέ οπως αργή κίνηση,ζούμ κλπ.Αν κάποιος έχει κάτι υπ όψιν ας ενημερώσει.Ευχαριστώ
kastel Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Αν έκανες μια απλή αναζήτηση στο forum θα έβλεπες οτι δε χρειαζόταν καν να γράψεις, θα έβρισκες την απάντηση σε τουλάχιστον 3 θέματα μέσα στην πρώτη σελίδα αυτής της κατηγορίας και μάλιστα με τον ίδιο τίτλο. Σημ.: Η παρατήρηση έγινε γιατί είσαι αρκετά παλιό μέλος του forum και τέτοια λάθη δεν συγχωρούνται. Ξεκίνα με το Windows Movie Maker. Μια αναζήτηση στο Google ή ακόμη και στο Youtube θα βρεις πολλά tutorials και videos για τη χρήση του. π.χ.: * video tutorial: "www.youtube.com/watch?v=JZXK68NS7gU", *ελληνικός οδηγός, *οδηγίες για τη χρήση του Windows Movie Maker... Σε πρώτη φάση νομίζω ότι φτάνουν. Για τον ήχο σε real time που λες, καλύτερα θα είναι να βάλεις το video να παίζει και με μία εφαρμογή voice recorder να καταγράψεις την περιγραφή ή τα σχόλια που θες και μετά να προσθέσεις το αρχείο του ήχου στο video. Για τα υπόλοιπα που θες θα σε καλύψει το WMM.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.