an.lapat Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Γεια χαρά. Στείνω ένα site σε σε joomla και έχω το εξής πρόβλημα. Στο μενού που έχω βάλει όταν πάω να ανοίξω μία σελίδα του που εμφανίζει τα περιεχόμενά της χωρίς μορφοποίηση από css. Δεν έχω πειράξει τον κώδικατου css ούτε τον κώδικα της index και για κάποιο λόγο εκεί που δοκίμαζα διάφορα πάνω στο joomla (και ενώ αρχικά έπαιζε κανονικά) τώρα δεν μου δείχνει σωστά τις σελίδες. Για να καταλάβαιτε τι ακριβώς εννοώ μπείτε στο http://www.soperisteriou.gr και παίξτε με το μενού. Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει και να μου πει κάποια ρύθμισει που μπορεί να έχω κάνει λάθος στο joomla παρακαλώ θα είναι μεγάλη βοήθεια, γιατί αλλιώς πρέπει να το στήσω πάλι από την αρχή. Ευχαριστώ.
snik Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Για δοκιμασε να πας στο Global Configuration/SEO Settings/ και δοκιμασε να παιξεις με τις επιλογες εκει. Νομιζω οτι η Search Engine Friendly URLs μου ειχε δημιουργησει ενα παρομοιο προβλημα οταν ηταν enabled.
an.lapat Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Φίλε σε ευχαριστώ πάρα πολύ αυτό ήταν ...με έσωσες!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.