Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση ηχείων 5.1 στο Xbox 360

vitapeis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ίσως δεν είναι το κατάλληλο φόρουμ αλλά δεν ήξερα πού αλλού να απευθυνθώ...

Έχω ένα σύστημα 5.1 ηχείων Turbo-X M900 το οποίο από πίσω έχει 6 εισόδους ήχου 5.1 Front R, Front L, Center, Rear R, Rear L και πουθενά υποδοχή για optical fiber cable. Οι οδηγίες των ηχείων λένε να συνδέσω το καλώδιο 2RCA-2RCA στην αντίστοιχη υποδοχή εισόδου της πηγής 5.1.Το Xbox 360 δεν έχει τέτοια υποδοχή.Μπορώ να κάνω κάτι;

Δημοσ.
Ίσως δεν είναι το κατάλληλο φόρουμ αλλά δεν ήξερα πού αλλού να απευθυνθώ...

Έχω ένα σύστημα 5.1 ηχείων Turbo-X M900 το οποίο από πίσω έχει 6 εισόδους ήχου 5.1 Front R, Front L, Center, Rear R, Rear L και πουθενά υποδοχή για optical fiber cable. Οι οδηγίες των ηχείων λένε να συνδέσω το καλώδιο 2RCA-2RCA στην αντίστοιχη υποδοχή εισόδου της πηγής 5.1.Το Xbox 360 δεν έχει τέτοια υποδοχή.Μπορώ να κάνω κάτι;

παρε το κοκκινο-ασπρο απο το καλωδιο toy xbox και συνδεσε τα στα ηχεία.

Δημοσ.

Δεν νομίζω να μπορείς να παίξει πολυκάναλο ήχο με αυτά τα ηχεία.

Απαιτείται ενισχυτής με αποκωδικοποιητή dolby digital για πολυκάναλο ήχο.

Τα ηχεία που έχεις είναι για PC όπου υπάρχει ανεξάρτητη έξοδος για το κάθε ηχείο (2 ηχεία σε κάθε βύσμα, ένα βύσμα για τα δύο μπροστινά ηχεία, ένα για τα δύο πίσω και ένα για το κεντρικό και το subwoofer).

Δημοσ.

Ναι αλλά σας έχω τη λύση... ;) Εγώ έβαλα 5.1 της logitech στο xbox και είναι μια χαρά και με πολύ μικρό κόστος!

http://cgi.ebay.ie/NEW-LOGITECH-5-1-MULTIMEDIA-VIDEO-GAME-CONSOLE-ADAPTER_W0QQitemZ140293411765QQcmdZViewItemQQptZPCA_Speakers?hash=item20aa2393b5&_trksid=p3286.m63.l1177&_trkparms=|293%3A1|294%3A50

Δύο τέτοια κομμάτια τσιμπήσαμε με ένα φίλο και πολύ ευχαριστημένοι!

Δημοσ.

Σε καμμία περίπτωση δεν τον πλησιάζει, αλλά για να αξιοποιήσεις ένα σετάκι ηχεία 5.1 από υπολογιστή και να μην αγοράζεις ενισχυτές και ηχεία και να μην ακούς τον ήχο από τα crappy ηχεία της τηλεόρασης....μια χαρά κάνει τη δουλειά του

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια παιδιά!!Απ' ό,τι κατάλαβα, θα πρέπει να αρχίσω να κοιτάω για καινούρια, πιο σύγχρονα ηχεία...Ωχ, πάνε πάλι 150-200Ε.....

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...