profiler Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 Καταρχην να σας πω οτι δεν εχω καρτα ηχου κανονικη αλλα το τσιπ της cmedia πανω στην μητρικη asus p4s533.Το τσιπ εχει 6καναλο ηχο και υποδοχη line-in(για κασσετοφωνο και αλλες μουσικες πηγες οπως λεει) , mic(για μικροφωνο) και lineout. Αυτο που θα ηθελα να μαθω ειναι πώς μεσω της υποδοχης line-in μπορω να γραψω απο κασσετοφωνο η πικαπ ηχο στο pc μου. Επειδη το βιβλιαρακι δε λεει τιποτα παραπανω ουτε υπαρχει κατι σε μορφη επεξηγηματικου κειμενου στο site της cmedia , μπορειτε να μου εξηγησετε τι χρειαζεται σε software αλλα και σε hardware.Επισης εχω εναν μεικτη . Βοηθαει αυτο ? Συγνωμη αν κουρασα, ή αν εβαλα αυτο το τοπικ σε λαθος κατηγορια. ---------------- profiler(is back again)
Finn Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 Hardware δε θες τπτ περα απο ενα καλωδιο να ενωνει το πικαπ με την καρτα ηχου..απο software ιδανικο ειναι το cool edit 2 pro
dgeor Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2002 Κάνε μια αναζήτηση για βινύλιο σε cd. Έχουν γίνει πολλά topic με αυτό το θέμα. Να ένα [Τα παλιότερα topic τι έγιναν;] Για κασσέτα τα ίδια θα κάνεις, απλά δεν χρειάζεσαι προενισχυτή, το συνδέεις κατευθείαν στο line-in. Το ίδιο και για cd. Βέβαια, από cd, γιατί θες να κάνεις εγγραφή μέσω κάρτας ήχου, δεν έχεις ακουστά τι είναι το Digital Audio Extraction (DAE). Εκτός αν δεν έχεις cd-rom στο pc.
profiler Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2002 Οχι καλε ! Απο cd , οχι...απο πικαπ και κασσετα θελω μονο(μαλλον δεν επρεπε να το γραψω στον τιτλο) . Παντως thanks για τις συμβουλες . Παλιοτερα τοπικ δεν ξερω ...υπαρχουν ...εκανα μια αναζητηση δε βρηκα τιποτα. Ααα μπορει να μου πει καποιος, καποιο κρακ για να σπαω τα προγραμματα απο shareware(evaluation) σε freeware . Ηξερα καποιο αλλα τωρα δεν θυμαμαι. Για να μην ψαχνω..... ...Ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.