ghostgr_a_n Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Γεια σας παιδια. Μηπος ξερει κανενας καποιο προγραμα για beat? Χρησημοποιουσα το hiphop ejay αλλα θελω να δοκιμασω κατι διαφορετικο και λιγοτερο πολυπλοκο. Ξερει κανενας?
ertylee Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 κοιτα τα ejay παντα ηταν τα πιο απλα και τα πιο παιδικα..... οποτε δεν νομιζω να βρεις κατι πιο απλο..... αλλα με σχετικα ευκολο περιβαλλον και με πολλες εναλακτικες ειναι το fruityloops δεν ειμαι σιγουρος οτι το γραφω σωστα
johnny21a Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 κοιτα τα ejay παντα ηταν τα πιο απλα και τα πιο παιδικα..... οποτε δεν νομιζω να βρεις κατι πιο απλο..... αλλα με σχετικα ευκολο περιβαλλον και με πολλες εναλακτικες ειναι το fruityloopsδεν ειμαι σιγουρος οτι το γραφω σωστα Αν θες κατι πιο απλο απο το ejay, τοτε σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση δε θα βρεισ την λυση που θες στο fruityloops. Δοκιμασε το ACID της Sony...
ghostgr_a_n Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 κοιτα τα ejay παντα ηταν τα πιο απλα και τα πιο παιδικα..... οποτε δεν νομιζω να βρεις κατι πιο απλο..... αλλα με σχετικα ευκολο περιβαλλον και με πολλες εναλακτικες ειναι το fruityloopsδεν ειμαι σιγουρος οτι το γραφω σωστα Σε ευαχριστω φιλε θα το δοκιμασω. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:16 ---------- Αν θες κατι πιο απλο απο το ejay, τοτε σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση δε θα βρεισ την λυση που θες στο fruityloops. Δοκιμασε το ACID της Sony... Βασικα δεν μου φενετε δυσκολο το ejay απλα ηθελα να δοκιμασω κατι διαφορετικο. Θα δοκιμασω πρωτα το fl και μετα αυτο που λες. Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.