vakata Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Καλησπέρα Έχω στήσει ένα καινούργιο pc κομάτι κομάτι ....τα έφερα από USA.... I7-920, SAPHIRE 4890 1GB, GIGABYTE GA-EX58-UD4P, OCZ DDR3 1800MHZ, VELOCIRAPTOR 10.000STROFES 300GB, KOUTI GIGABYTE, TROFODOTIKO 1100W COOLERMASTER. Ενδιαφέρομαι για μετατροπές βίντεο, screen recording και μετατροπή επίσης και γενικά ότι έχει να κάνει γύρω από μετατροπές να μπορώ να δουλεύω άνετα και γρήγορα......για το Portal που έχω και ενημερώνω καθημερινά γύρω από το άθλημα του τζούντο και τις πολεμικές τέχνες γενικότερα (www.judo.com.gr)...... Έχω διαβάσει για την τεχνολογία που χρησιμοποιεί η ATI (STREAM) και δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς κάνει και πως μπορώ να την εκμεταλλευτώ για πιο καλά και γρήγορα αποτελέσματα.............κάθε βοήθεια και συμβουλή ευπρόσδεκτη........
caution Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Υπάρχει κάποιο ati-video-converter-σκουπίδι που δουλειά δεν κάνει αλλά είναι γρήγορο
vakata Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 αν μπορείς με πιο απλά λόγια για να μπορέσω να χρησιμοποιήσω τον καλύτερο δυνατό τρόπο......... ευχαριστώ εκ των προτέρων
Lemuria Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 αν μπορείς με πιο απλά λόγια για να μπορέσω να χρησιμοποιήσω τον καλύτερο δυνατό τρόπο......... ευχαριστώ εκ των προτέρων Ο φίλος πρέπει να εννοεί ότι πρέπει να υπάρχει καποιο πρόγραμμα που χρησιμοποιεί εξολοκλήρου την κάρτα γραφικών για την μετατροπή των αρχείων βίντεο χωρίς να περιορίζεται απο τον επεξεργαστή οπότε γίνεται και γρηγορότερα η όλη διαδικασία...Απλά μάλλον κι έκεινος όπως και εγώ δεν γνωρίζουμε πως λέγεται αυτό...αλλά google it!
caution Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Ati Video Converter λέγεται... ( http://ati.amd.com/technology/Avivo/technology.html )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.