Προς το περιεχόμενο

Πως απενεργοποιώ το WIFI

harisg7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα το ZYXEL P-660HW-T1 και έχω φρικάρει γιατί... λειτουργούν όλα χωρίς καμία ρύθμιση! Άλλοι θα πέταγαν από τη χαρά τους βέβαια, αφού δεν έκανα τίποτα απολύτως. Απλά το σύνδεσα, έβαλα κωδικούς provider και δούλεψε. Όμως εγώ θέλω να απενεργοποιήσω το WIFI για να το χρησιμοποιώ ενσύρματα και δεν μπορώ. Στο http://192.168.1.1/rpSys.html βλέπω τα στοιχεία αλλά δεν μπορώ να κάνω καμιά αλλαγή. Ξέρετε πως μπορώ να το φτιάξω;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:32 ----------

Επίσης, όταν τρέχω το "Configuration Genie" μου πετάει error, που συγκεκριμένα γράφει "Cannot find a network adapter in your computer. Make sure your computer's network adapter is installed and working properly".

Περίεργο... Μάλιστα την ίδια στιγμή ο υπολογιστής είναι στο internet κανονικά..

Δημοσ.

Μπές στο web interface, στo advanced setup έχει μια επιλογή wireless lan, πάτα την και μέσα έχει ένα check box που γράφει Enable wireless lan, το αποεπιλέγεις και κλέινει. Αν δε τα βρείς κατέβασε το manual και κοίτα στην σελίδα 74 την εικόνα 21.

Δημοσ.

ΕΥχαριστώ πολύ! Ξέρεις τι έκανα; Έμπαινα με κωδικό User και όχι Administrator. Στο Genie γιατί δεν μπαίνει όμως; Όχι ότι με πολυαπασχολεί, αλλά..

Δημοσ.

γιατι δεν θυμαμε κατι για genie.ενα wizard θυμαμε απλα.καλυτερα ολα χειροκινητα οπως ειπε ο φιλος.ο χρηστης user εχει απλα δικαιωματα.β.ο admin εχει pass 1234 το οποιο ενω βλεπεις οτι υπαρχει πρεπει να το ξαναγραψεις αλλιως δεν σε βγαζει στα σωστα.δεν θυμαμε τι κανει αλλα αμα πατησεις να μπει ενω στην πραξη νομιζεις οτι γραφει 1234 δεν σε παει στο σωστο σημειο.anyway.κοιτα και για firmware update.επισης αλλαξε το 1234 και αμα ανοιξεις το wi fi κλειδωσε το με wpa η wpa2

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...