Ventrix Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 δεν νομίζω οτι ενα brute force tool για να βρίσκεις κωδικούς είναι "γνώση και @@". περισσότερο θα το έλεγα "@@ γνώση".
alexzzz Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Υπεκλάπη επίσης η κάτοψη των νέων γραφείων του twitter στο Σαν Φρανσίσκο καθώς και αναφορές στο τηλεπαιχνίδι που θα βασιστεί στην υπηρεσία μικρο-ιστολογίων. πόση βαρεμάρα να είχε στην ζωή του ο τύπος... ;;;
kfoynt Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 δεν νομίζω οτι ενα brute force tool για να βρίσκεις κωδικούς είναι "γνώση και @@". περισσότερο θα το έλεγα "@@ γνώση". χαχα...αυτό ίσως και να ειναι αλήθεια :-D Αλλά μην ξεχνάς ότι το γεγονός ότι εσύ μπορεί να έχεις κάποιες γνώσεις...δεν σημαίνει ότι και για όλους τους άλλους είναι εύκολο να τις αποκτήσουν...
euklidis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 δεν νομίζω οτι ενα brute force tool για να βρίσκεις κωδικούς είναι "γνώση και @@". περισσότερο θα το έλεγα "@@ γνώση". Για το συγκεκριμενο χρειαζοντα αρκετα παραπανω απο ενα απλο brute force Δεν hackare το pc τοθ γειτονα
Ventrix Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 εαν διάβαζες περισσότερα επι του γεγονότος, θα έβλεπες οτι χρειάστηκε απλά ενα brute force tool. το γεγονός οτι η είδηση αναπλάστηκε λίγο για "δημοσιογραφικούς" λόγους νομίζω τονίζει την υπερβολή. απο μια παλαιότερη σχετική "επίθεση" The hacker, who goes by the handle GMZ, told Threat Level on Tuesday he gained entry to Twitter’s administrative control panel by pointing an automated password-guesser at a popular user’s account. The user turned out to be a member of Twitter’s support staff, who’d chosen the weak password "happiness." Cracking the site was easy, because Twitter allowed an unlimited number of rapid-fire log-in attempts. αυτός βέβαια ήταν πιο μάγκας: Using a tool he authored himself, he launched a dictionary attack against the account, automatically trying English words. απο το http://www.wired.com/threatlevel/2009/01/professed-twitt/
a333 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Όποιος ανεβάζει κανονικά προσωπικά στοιχεία στο facebook twiter msn κλπ κλπ ΚΑΛΑ να ΠΑΘΕΙ!!! Τα προσωπικά δεδομένα είναι αυτό που λέει η λέξη: Προσωπικά! Αν κάποιος θέλει τα προσωπικά να τα κάνει κοινά με τό σύμπαν ολόκληρο ας πρόσεχε! Και κυρίως να ΜΗΝ διαμαρτύρεται αν του τάκλεψαν απ το twiter ή απ οπουδήποτε αλλού. Εγώ τώρα που θέλω να χακερέψω όλο το hotmail πως θα τα καταφέρω; Εϊμαι και άσχετος να πάρει η ευχή από χακεριές και δεν ξέρω τι πρέπει να μάθω
darklordvader77 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 H Κοπέλα μου που ναι τωρα στα τελειωματα με την πτυχιακη, το παθε απ το Facebook: Καποιος (γνωστος/αγνωστος δε ξερω) μπηκε στο Account της και εβρισε στο wall τον καθηγητη που χε παρει πτυχιακη αυτη.. καθομουν κ ετρεχα τωρα πανω να τον πεισω οτι εγινε ετσι, κ δεν ειχε κανενα λογο να τον βρισει αλλα που να καταλαβει..τα πηρε ο ανθρωπος, λογικο! Τελικα λυθηκε μερικως το θεμα με υπευθυνη δηλωση αλλαγης του καθηγητη με τις ευλογιες του, κ φυσικα την υπογραφη του.
kfyros Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Αφού οι περισσότεροι βάζουν passwords της πλάκας σε τέτοιες υπηρεσίες. Με ένα απλό password generator γίνεται η δουλειά... Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν χρειάζεται να γράψεις κώδικα για να μπεις σε account. Πολλοί πχ. βάζουν ακολουθίες αριθμών (1234,1111,5555 κλπ.) ημερομηνίες γέννησης ή άλλες σημαντικές ημερομηνίες κλπ. Μαθαίνοντας κάποια τέτοια στοιχεία, έχεις πολλές πιθανότητες να μπεις σε κάποιο account.
kostas_par Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Παιδιά τίποτα Έλληνες χακερ και ιδίως αυτοί που έσπασαν το CERN πρέπει να σπάσουν σελίδες και βίντεο των τούρκων και της Furom γιατί έχει παραγίνει το κακό με αυτά που ανεβάζουν σχετικά με την χώρα μας.
poscaman Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 συγγνωμη που θα σε απογοητευσω αλλα οι Ελληνες "χακερ" δε μετρανε μια μπροστα στους γειτονες "χακερ"
poscaman Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Ναι, οι Τουρκια ειναι πολυ μπροστα απο αποψη τεχνολογιας, internet, και υπολογιστων, σε σχεση με την Ελλαδα. Οσον αφορα το ανθρωπινο δυναμικο της μιας και της αλλης, ναι, ξανα οι γειτονες ειναι πολυ μπροστα σε τεχνογνωσια.
kostas_par Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Ότι οι Τούρκοι είναι μπροστά στην τεχνολογία ένταξη το πιστεύω αλλά ότι οι Έλληνες χάκερ δεν μπορούν να τους κάνουν ζημιά ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!
alexzzz Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 (επεξεργασμένο) Και που να δεις τους Πόντιους χάκερ... Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2009 από alexzzz
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Και που να δεις του Πόντιους χάκερ... :lol: kostas_par δεν εσπασαν τιποτα στο cern,καταφεραν να σηκωσουν μια σελιδα σε ενα server του.Ακου αυτα που λεει ο poscaman,εχει δικιο.
Ventrix Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 συγνώμη που θα γίνω κυνικός, βλακείες λέει ο poscaman, η ελληνική hack σκηνή, απλά δεν ασχολείται. υπάρχουν και πιο σοβαρά πράγματα να κάνει κάποιος απο το "αέραααα πάμε να hackaroyme τούρκικα sites!!!"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα