b_chris21 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Πιστεύω ότι πολλοί συνάδελφοι φοιτητές όταν με το καλό αποφοιτούμε (γιατί όλοι αιώνιοι είμαστε ) πετάμε το νοικοκυριό μας γιατί δεν συμφέρει να πληρώσουμε τις μεταφορικές για να τα πάμε στο πατρικό μας ξανά. Λες τρέχουν τα λεφτά από τα μπατζάκια! Δεν ξέρω αν πρέπει να γίνει καμιά οργάνωση ώστε τουλάχιστον να το δωρίζουμε εκεί . Έχει τόσα άτομα που τα χρειάζονται και μεις τα πετάμε! Προχτές πάντως δημοσίευσε το troktiko στο blog του μια σελίδα www.pareparepare.grπου μπορεί να βάλει ο καθένας το νοικοκυριό του και να το πουλήσει σε άλλους κοψοχρονιά . Ελπίζω να πιάσει και να παίρνει τουλάχιστον ένα μέρος των χρημάτων που έδωσαν οι γονείς του φοιτητή για στήσιμο του σπιτιού. Αλλιώς δεν ξέρω πρέπει να γίνει ένας σύλλογος φοιτητών ή κάτι τέτοιο ώστε να "ανακυκλώνονται" τα έπιπλα ανάμεσα στους φοιτητές και να μην πετιούνται έτσι απλά στα σκουπίδια . Προτείνετε και σεις καμιά λύση μπας και δούμε φως!
De@th L0rd Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Εγώ προσωπικά ή θα τα κατέστρεφα και θα τα πετούσα στην ανακύκλωση,ή θα τα πουλούσα.Να τα χάριζα σε άλλους αποκλείεται.Εμένα δε μου χάρισε κανείς τίποτα.Αυτά όσο αφορά οικοσυσκευές κ έπιπλα.Αν πάμε στο θέμα των ρούχων ναι να δώσω οτι δε μου χρειάζεται.
Moderators Praetorian Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Φεύγοντας από Πάτρα, όπου έμενα ως φοιτητής, χρησιμοποιήσα το freecycle network και την ενότητα που έχει το Insomnia, "μην πετάτε τίποτα χαρίστε το".
linkin Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Εγώ προσωπικά ή θα τα κατέστρεφα και θα τα πετούσα στην ανακύκλωση,ή θα τα πουλούσα.Να τα χάριζα σε άλλους αποκλείεται.Εμένα δε μου χάρισε κανείς τίποτα.Αυτά όσο αφορά οικοσυσκευές κ έπιπλα.Αν πάμε στο θέμα των ρούχων ναι να δώσω οτι δε μου χρειάζεται. Πραγματικα δεν σε καταλαβαινω καθολου.Το γεγονος δηλαδη πως εσενα δεν σου χαρισε κανεις τιποτα σημαινει πως προτιμας να καταστρεψεις ενα κρεβατι,το οποιο για σενα ειναι αχρηστο,αντι να το δωσεις σε καποιον που δεν εχει την οικονομικη δυνατοτητα να παρει ενα?? ελεος.....
yin yang Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Πραγματικα δεν σε καταλαβαινω καθολου.Το γεγονος δηλαδη πως εσενα δεν σου χαρισε κανεις τιποτα σημαινει πως προτιμας να καταστρεψεις ενα κρεβατι,το οποιο για σενα ειναι αχρηστο,αντι να το δωσεις σε καποιον που δεν εχει την οικονομικη δυνατοτητα να παρει ενα?? ελεος..... +100000000
Str Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 συμφωνω με τους απο πανω... ψιλοελεος αποψη ειναι... παρ'ολα αυτα δεκτη απο μενα, οχι ομως σεβαστη... και ασε που δεν συμβαδιζει με την αποψη για τα ρουχα...
freedubus Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Κάφτε τα σαν τον Κούρκουλο ρε. :ρ Πάντως περίεργο μου ακούγεται το οτι κάποιοι τα πετάνε. Οι περισσότεροι τα πουλάνε φτηνά, ή τα παίρνουν μαζί τους. Εκτός κι αν είναι της πλάκας τελείως ή χαλασμένα.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 το συγκεκριμένο site έκανε εγκαίνια στις 14/7/09...σήμερα έχει 16/7/09:shifty: just for your info...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.