UNPAIKTABLE Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 Pws mporw na kanw declare enan static variable gia mia ASP selida o opoios tha ginetai increment kathe fora pou ginetai ena action? To thelw, etsi wste otan ginontai kataxwrhseis sthn bash dedomenwn, na yparxei ena pedio ID to opoio tha ginetai incremented kathe fora pou tha pataei submit o xrhsths. Efxaristw
Γηρυόνης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 Δυστυχώς νομίζω ότι δεν μπορείς να δηλώσεις στατικές μεταβλητές με την παραδοσιακή τους μορφή. Οι στατικές μεταβλητές είναι καινούργιο χαρακτηριστικό μόνο στην .ΝΕΤ αρχιτεκτονική. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να δηλώσεις το πεδίο της βάση να αυξάνεται αυτομάτως δηλώνοντάς το ως auto increment. Με αυτό τον τρόπο δε θα έχεις να το αυξάνεις εσύ αλλά η βάση.
UNPAIKTABLE Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 Xmmm.. malista.. kai pes mou kati allo se parakalw, ksereis pws mporei na ginei kati tetoio se mia vash se Access?
Γηρυόνης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 Δεν είναι σίγουρος... Για mySQl απλώς δηλώνεις το πεδίο ως AUTO_INCREMENT. Για Access νομίζω διαλέγεις το AutoNumber από τη στήλη "Data Type" (όταν δημιουργείς το τραπέζι) αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος. Πειραματίσου ή συμβουλέψου τη βοήθεια της Access.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 Opws eipe kai o Ghryonhs, sthn Access otan dhmiourgeis to table, sto pedio Data Type, vazeis thn timh AutoNumber. Einai poly pio volikos tropos aftos apo thn static variable, giati den 8a exeis provlhma se periptwsh pou ginei epanekkinhsh o server. Filika Dionisos
nliokal Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2002 Για το συσκεκριμένο θέμα που θέτεις θα χρησιμοποιήσεις το AutoNumber data type στο πεδίο που θέλεις. Τώρα αν γενικότερα θέλεις μια global μεταβλητή μπορείς να ορίσεις μια application variable ως εξής: application("myVariableName") = myValue Οι application variables διατηρούνται στον server και είναι κοινές σε όλους τους χρήστες (σε αντίθεση με τις session variables που είναι ανα χρήστη) και η τιμή της χάνεται μόνο όταν γίνει restart o web server. Την τιμή μιας application variable την παίρνεις ως εξής: myGlobalValue = application("myVariableName")
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.