Προς το περιεχόμενο

free antivirus σε εταιρεία

dimitris212

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παίδες!

Έιχα βάλει στην προηγούμενη εταιρεία που δούλευα antivirus NOD32 το οποίο και έληξε, το αφεντικό δεν θέλει να πληρώσει.

Να βάλω κάποιο άλλο σπασμένο, και με το ρίσκο ότι θα με ξαναφωνάξει πάλι σε μερικές μέρες - μήνες?

ή

να βάλω το avast free για να μην ξαναπηγαίνω?? και αν βάλω το free θα είναι καταλυμένοι ή θα ξαναπάω για να τα καθαρίζω από τους ιούς??

Δημοσ.

Απο την μία πλευρά αν βάλεις avast ή avira μπορεί να έχουν πρόβλημα με false positives. Αναλόγως και την χρήση που κάνουν. Δεν πιστεύω οτι θα κινδυνέψουν απο μολύνσεις πάντως. Μπορείς να βάλεις ένα απο τα δύο, να κάνεις ένα σκαν, και αν βρει μέσα false positive κανένα καθαρό πρόγραμμα, ενδεχομένως χρήσιμο, να το κάνεις exclude.

Για σπασμένο δεν ξέρω. Ίσως το nod32 που είναι πολύ εύκολο πλέον, και κρατάει πολύ καιρό.

Δημοσ.

Από ότι έχω δει στη δημοσκόπηση προηγείται το avast οπότε να το προτιμήσω. Θέλω να αποφύγω να πηγαίνω κάθε τόσο γι'αυτό σκέφτηκα την free λύση (επειδή για μένα δεν έχει κανένα οικονομικό ενδιαφέρον (δεν πρόκειται να πάρω φράγκο)) αλλά από την άλλη να μην είναι εκτεθειμένοι.

Δημοσ.

Να εχεις υπ όψη σου οτι το Avast ειναι μεν δωρεάν, αλλα ζητάει registration. Για το registration δεν σου ζητάνε χρήματα, απλά να δώσεις ενα email (για να σου στειλουν ενημερωση για νεες εκδόσεις, κλπ), οπου σου στελνουν το κλειδί.

Το registration ισχύει για ένα χρόνο. Μετα απο ενα χρόνο αρχίζει και γκρινιάζει για νέο serial.

κι αυτο δωρεάν φυσικα θα το πάρεις, αλλα δεν ισχυει το "το βάζεις και το ξεχνάς". Αν οι χρήστες ειναι εντελώς άσχετοι και δεν καταλαβαινουν ουτε αυτα τα απλά (όπως καλη ώρα η μαμά μου), θα αναγκαστείς να ξαναπάς απο εκει να βαλεις το νεό s/n.

To AVG 8 free, δεν το κάνει αυτό.

επίσης, αν περιμένεις λίγο, θα βγάλει και η Microsoft δωρεάν antivirus.

υπάρχει ήδη σε beta

http://www.raymond.cc/blog/archives/2009/07/02/review-and-download-free-microsoft-security-essentials-for-windows/

* επίσης να ενημερώσεις το αφεντικό :) οτι τα περισσότερα απο αυτα τα free antivirus, λένε στην Αδεια Χρήσης "free for personal use only". Εγκατασταση σε εταιρικά Pc, δεν ειναι προσωπική χρήση.

Τεχνικά, καλυμένος απο ιούς, θα είναι. Νομικά, δεν θα είναι.

Δημοσ.
Απο την μία πλευρά αν βάλεις avast ή avira μπορεί να έχουν πρόβλημα με false positives. Αναλόγως και την χρήση που κάνουν. Δεν πιστεύω οτι θα κινδυνέψουν απο μολύνσεις πάντως. Μπορείς να βάλεις ένα απο τα δύο, να κάνεις ένα σκαν, και αν βρει μέσα false positive κανένα καθαρό πρόγραμμα, ενδεχομένως χρήσιμο, να το κάνεις exclude.

Για σπασμένο δεν ξέρω. Ίσως το nod32 που είναι πολύ εύκολο πλέον, και κρατάει πολύ καιρό.

Ενταξει σιγα μην κατεβαζουν και key generators...false positive μπορει να βγαλει οποιοδηποτε antivirus

Δημοσ.

Το avast σε εμένα είχε βρει false positives και σε αρχεία απο πρόγραμμα. Και στον πατέρα μου επειδή έχει ένα πρόγραμμα που ελέγχει το μαγαζί είχε βρει σημαντικά αρχεία για αυτό το πρόγραμμα. Αυτό εννοούσα. Εμένα μπορεί να μην με πειράζει γιατί ξέρω και βλ΄έπω και κρίνω τι άνει exclude, οι άλλοι όμως μπορεί να την πατήσουν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...