dr.nos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Καλημέρα σε όλους, Έχω δύο προβληματάκια τα οποία πρέπει να τα λύσω γρήγορα. 1)Εδώ και περίπου 3 χρόνια χρησιμοποιώ το router netgear dg834g με isp την Tellas απροβλημάτιστα.Πριν από μερικές μέρες έβαλα conn-x 2mbps και ενώ το netgear βρίσκει την γραμμή δεν συγχρονίζει με τίποτα.Εννοείται ότι έβαλα τα καινούρια στοιχεία απο τον ΟΤΕ το έκανα reset και χρισιμοποιώ τις παρακάτω ρυθμίσεις: Encapsulation: PPPoA Multiplexing: VC VPI: 8 VCI: 35 DSL Modulation: G.dmt Πως γίνεται να το συγχρονίσω; 2)Από τον ΟΤΕ μου δώσανε το sagem fast 2404 το οποίο παιζει κανονικά και χωρίε πρόβλημα μέχρι τώρα.Κατάφερα να φτιάξω το dynDNS στο sagem καθώς και προώθησα την port 80 αλλά μόλις πατάω την διευθηνσή μου στο url του browser με πετάει στην σελίδα του router.Με το netgear έπαιζε σωστά οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα στον apache.Έχει τύχει αυτό και σε άλλον ή έχω την τιμή να είμαι ο μοναδικός; Παρακαλώ αν μπορείτε βοηθήστε με γιατί είναι επείγον. Ευχαριστώ πολυ. Ευχαριστώ πολύ.
poulinos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 a.pppoe με llc οχι Pppoa/vc πλεον.β.καντο firmware update γιατι βγαζουν απειρα.και ηθελες να πεις οτι συγχρονιζει και δεν παιρνει ip.οτι οτι βρισκει την γραμμη και δεν συγχρονιζει.οτι και να ειναι κανε firmware update.και οχι g.dmt .multimode Θα το αφησεις.για το sagem βαλε για το interface του ρουτερ αλλη θυρα οχι την 80 και σιγουρεψου οτι το εκανες σωστα το Port forward.κανε δοκιμη με καποια αλλη θυρα.
dr.nos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Έβαλα PPPoA με LLC και δούλεψε.Το forward είναι σωστό,σιγά την πυρινική φυσική.Έτσι και αλλιώς το sagem πήγε στο κουτί του και στο πατάρι.Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Να'σαι καλά φίλε μου. Μπορεί να κλείσει το θέμα.
poulinos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 κανονικα pppoa/llc δεν ειναι σωστο.pppoe/llc παει και το pppoa παει με vc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.