basonis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι...έκανα μία αγορα απο ένα site μεσω paypal μου τραβηξε τα λεφτά απο την κάρτα και μετα απο μια μερα μου ακυροσαν την παραγγελία (σωστα διοτι κόλλησε το συστημα τουσ και δεν έωαλαν μεταφορικα)και μετα και μεσα στο site και στο paypal μοθ είπαν οτι μου τα επεστρεψαν , αλλα μεσα στην καρτα εδω και δυο μερεσ δεν εχουν μπει...τι μπορει να γίνετε ?
de173 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Πρώτη περίπτωση: To site είναι αξιόπιστο; Δεύτερη περίπτωση: Περίμενε μία εβδομάδα και μετά να τηλεφωνήσεις στην εταιρία που έκανες την παραγγελία (στο site δλδ..) Η κάρτα που έχεις δηλώσει στο paypal είναι προπληρωμένη visa;
evts Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Ίσως θέλει μερικές μέρες να φανεί η επιστροφή. Φαίνεται στο paypal οτι τα πήρες πίσω ;
basonis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 το site ειναι αξιοπιστο γιατι έχουν γίνει συναλλαγες και ηταν μια χαρα...η καρτα είναι χρεωστικη visa... στο paypal φαινεται οτι μου τα έχουν επιστρεψει λογικά πιστευω οτι πρεπει να περασουν μερικεσ μερες ώστε να μπουνε στον λογαριασμο μου...
Mr_Terror Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 2-3 εργασιμες μερες κανει να πιστωθουν τα χρηματα.Υπομονη.
basonis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 βρε κανω υπομονη δεν εχω προβλημα ...το θεμα ειναι να μου τα επιστρεψουν..
basonis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 παιδια το Paypal λεει οτι μου τα επεστρεψε στις 13/7 και σημερα εχουμε 17 και ακομα να μπουνε τα λεφτα στην καρτα..ειναι φυσιολογικο?
Skatoprama Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Έιχα βρεθεί σε ανάλογη φάση, αν όντος φαίνεται η ακύρωση της συναλλαγής στο πειπαλ και είναι και όπως λες αξιόπιστη η εταιρία δεν έχεις πρόβλημα. Εμένα ενδεικτικά πήρε κοντά 10 μέρες για να φανούν τα λεφτά. Είναι ανάλογα την εταιρία, είναι δυνατόν να επιστραφούν αμέσως τα χρήματα αλλά η εταιρία πρέπει να στείλει νομίζω κάτι δικαιολογητικα ακύρωσης της συναλλαγής στην τραπεζά σου και ιστορίες πράμα που οι περισσότερες δε το κάνουν....
advANCED` Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Γιατι δεν τους περνεις τηλεφωνο για να μιλησεις προσωπικα μαζι τους νομιζω θα το εχεις κανει και για αλλη μια φορα αποφευγετε τις αγορες με πειπαλ bank transfer πιο αξιοπιστο
basonis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 παιδια τα λεφτα ειναι στην θεση τους........το site ηταν το chinavasion.com δήτε το αξιζει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.