Προς το περιεχόμενο

paypal Ερώτηση

basonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι...έκανα μία αγορα απο ένα site μεσω paypal μου τραβηξε τα λεφτά απο την κάρτα και μετα απο μια μερα μου ακυροσαν την παραγγελία (σωστα διοτι κόλλησε το συστημα τουσ και δεν έωαλαν μεταφορικα)και μετα και μεσα στο site και στο paypal μοθ είπαν οτι μου τα επεστρεψαν , αλλα μεσα στην καρτα εδω και δυο μερεσ δεν εχουν μπει...τι μπορει να γίνετε ?

Δημοσ.

Πρώτη περίπτωση: To site είναι αξιόπιστο;

Δεύτερη περίπτωση: Περίμενε μία εβδομάδα και μετά να τηλεφωνήσεις στην εταιρία που έκανες την παραγγελία (στο site δλδ..)

Η κάρτα που έχεις δηλώσει στο paypal είναι προπληρωμένη visa;

Δημοσ.

το site ειναι αξιοπιστο γιατι έχουν γίνει συναλλαγες και ηταν μια χαρα...η καρτα είναι χρεωστικη visa...

στο paypal φαινεται οτι μου τα έχουν επιστρεψει

λογικά πιστευω οτι πρεπει να περασουν μερικεσ μερες ώστε να μπουνε στον λογαριασμο μου...

Δημοσ.

παιδια το Paypal λεει οτι μου τα επεστρεψε στις 13/7 και σημερα εχουμε 17 και ακομα να μπουνε τα λεφτα στην καρτα..ειναι φυσιολογικο?

Δημοσ.

Έιχα βρεθεί σε ανάλογη φάση, αν όντος φαίνεται η ακύρωση της συναλλαγής στο πειπαλ και είναι και όπως λες αξιόπιστη η εταιρία δεν έχεις πρόβλημα. Εμένα ενδεικτικά πήρε κοντά 10 μέρες για να φανούν τα λεφτά. Είναι ανάλογα την εταιρία, είναι δυνατόν να επιστραφούν αμέσως τα χρήματα αλλά η εταιρία πρέπει να στείλει νομίζω κάτι δικαιολογητικα ακύρωσης της συναλλαγής στην τραπεζά σου και ιστορίες πράμα που οι περισσότερες δε το κάνουν....

Δημοσ.

Γιατι δεν τους περνεις τηλεφωνο για να μιλησεις προσωπικα μαζι τους νομιζω θα το εχεις κανει και για αλλη μια φορα αποφευγετε τις αγορες με πειπαλ bank transfer πιο αξιοπιστο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...