Προς το περιεχόμενο

stock Πλαισίου

o_magazatoras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πήγα χτες για κάτι μελάνια Μεταμόρφωση και είπα να ρίξω μια ματιά στα "μπάζα του".

Είδα εξωτερικό δίσκο 1tb κάτω από 55€ και μικρότεροο κάτω από 50€.Να (με το συμπάθειο...) κάτι ντάνες,όλα επισκευασμένα (περίεργο).

Δεν ξέρω το καθεστώς για τέτοια (δηλαδή ναι μεν το Πλαίσιο μπορεί να λέει κάτι για έξι μήνες,αλλά η WD,πόσο RMA έχει;) και ελπίζω να μην πάρω στο λαιμό μου κανέναν.

Υ.Γ.Όσο για τα υπόλοιπα,μάλλον ψάχνουν για Ινδιάνους (όπως αγοράστηκε το Manhattan,με καθρεφτάκια δηλαδή...),γιαυτό ό,τι ευκαιρία κι αν υπήρχε θα τη χτυπάγανε στο φτερό οι υπάλληλοι,είτε για τους κολλητούς τους είτε για συμπλήρωμα του (έτσι κι αλλοιώς απαξιωμένου) μεροκάματού τους.:P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλά οι υπάλληλοι το πιθανότερο είναι να έχουν ήδη κάνει το πρώτο ξεκαθάρισμα...πόσους δίσκους 1 terra να έχει κανείς?2?3?4??!

που λέει ο λόγος πετάς το κουτί και τον κρατάς σαν εσωτερικό, αν είσαι τυχερός και το πρόβλημα ήταν στο κουτί...

αν το στόκ είναι από όλα τα πλαίσια τότε ειναι λογικο να υπάρχει πολύ πράμα...και υπάρχουν και καλά πράγματα...

...αν το στόκ είναι από όλα τα πλαίσια τότε ειναι λογικο να υπάρχει πολύ πράμα...και υπάρχουν και καλά πράγματα...

Συγνώμη,δεν ήμουν σαφής στην περιγραφή μου.Λοιπόν έχουν κολλημένα πάνω τους τα stickerάκια της επιστροφής απ' την WD,το RMA δηλαδή.Ήρθαν απ΄έξω,δεν είναι τα χαλασμένα των μαγαζιών του...;).Και το γράφει πάνω,είναι ρηφέρνησμπερν πούσαι ρα πασχαλιά να με δεις lol:lol:

άλλα κομμάτια να πάρεις από stock house, αλλά δίσκους που υπάρχει κίνδυνος να χάσεις δεδομένο, no fucking way...

Ναι μωρέ, καραμέλα έγινε κι αυτό ξέρω γω.

Και ποιος θα βάλει δεδομένα σε εξωτερικό WD του 1 TB έτσι κι αλλιώς; Τι να χάσεις; Ταινιούλες; Ε σιγά. Το bold σήμαινε "δεδομένα που δε πρέπει να χαθούν". :P

( όποιος βάζει σοβαρά δεδομένα σε εξωτερικό και τα χάσει, καλά να πάθει - τα 'θελε ο κώ... του! :devil: )

Αν είναι όντως από RMA μια χαρά φθηνή λύση είναι για αποθηκευτικό χώρο.

Επίσης ξέρετε τι λένε, δεδομένα που δεν έχεις κρατήσει σε backup είναι δεδομένα που δεν ήθελες πραγματικά ;)

άλλα κομμάτια να πάρεις από stock house, αλλά δίσκους που υπάρχει κίνδυνος να χάσεις δεδομένο, no fucking way...

+1000

Συμφωνω απολυτως

Ναι μωρέ, καραμέλα έγινε κι αυτό ξέρω γω.

Και ποιος θα βάλει δεδομένα σε εξωτερικό WD του 1 TB έτσι κι αλλιώς; Τι να χάσεις; Ταινιούλες; Ε σιγά. Το bold σήμαινε "δεδομένα που δε πρέπει να χαθούν". :P

( όποιος βάζει σοβαρά δεδομένα σε εξωτερικό και τα χάσει, καλά να πάθει - τα 'θελε ο κώ... του! :devil: )

1 terra data, ότι data και να είναι, είναι μεγάλη χασούρα πάντως...

Εξαρτάται απ' τους φίλους σου.:P

Ο μεγαλύτερος backup server μένει στην Πέντελη πάντως, και δεν μου πέφτει κοντά.

Άσε που δεν έχει ποτέ υπότιτλους.

:P

Έχω ακούσει ότι οι δίσκοι αυτοί έπασχαν στους controllers και όχι στους δίσκους τους ίδιους. Έτσι και αλλιώς WD δίσκοι είναι. Τι το διαφορετικό θα έχουν. Τον βγάζεις από το κουτί, τον κουμπώνεις στο πισί και παίρνεις ότι δεδομένα θέλεις.

Τις ντάνες τις έχω δει και εγώ. Και έχω πάει αρκετές φορές εκεί. Από πέρυσι τέτοια εποχή έχει ντάνες με διαφόρους εξωτερικούς WD. Ήθελα και εγώ έναν δικτυακό αλλά μόλις είδα την ποσότητα με τα RMA που έχουν στοκάρει έκανα πέρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...