outlaw star Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 τι να πω δε ξέρω..δοκίμασε να ρίξεις τις μνήμες όσο πάει μπας και σε κόβουν αυτές αν δε το έχεις ήδη κάνει...εάν με την προηγούμενη μητρική πήγαινε γιατί να μην πάει με αυτή??
Voodooman Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 To πρόβλημα είναι ότι και με το προηγούμενο mobo μετά βίας έπιανε το 300άρι FSB και μάλιστα τον χειμώνα στη Χίο, όπου οι θερμοκρασίες ήταν γενικά χαμηλότερες. Τώρα καλοκαίρι και στην Θεσσαλονίκη φαίνεται δεν την παλεύει ο άχρηστος, που τον έκανα και παιδί της πόλης και τον έφερα και στην μεγάλη πόλη μαζί μου, που ούτε για να κρατάει τα έσοδα-έξοδα ενός Χιώτικου ψαράδικου δεν είναι άξιος!
outlaw star Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 To πρόβλημα είναι ότι και με το προηγούμενο mobo μετά βίας έπιανε το 300άρι FSB και μάλιστα τον χειμώνα στη Χίο, όπου οι θερμοκρασίες ήταν γενικά χαμηλότερες.Τώρα καλοκαίρι και στην Θεσσαλονίκη φαίνεται δεν την παλεύει ο άχρηστος, που τον έκανα και παιδί της πόλης και τον έφερα και στην μεγάλη πόλη μαζί μου, που ούτε για να κρατάει τα έσοδα-έξοδα ενός Χιώτικου ψαράδικου δεν είναι άξιος! :lol:στο θέμα μας τώρα..τι θερμοκρασίες έχεις?με τη στοκ ψύκτρα είσαι??
Voodooman Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Έχω την AC freezer 7 pro. Και από θερμοκρασίες είμαι 50 στην CPU στο idle και 57-60 μετά από αρκετή ώρα gaming, πιο πάνω δεν ανεβαίνει. Τα ίδια και η GPU, οπότε υποθέτω ότι δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα.
outlaw star Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 τι να πω ρε φίλε πραγματικά δε ξέρω....να έπεσες σε τόσο μπανάνα-κομμάτι??πιθανό απο ότι φαίνεται...
Dark_Sage Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 κατι μαλλον κανεις λαθος... δεν γινεται στη προηγουμενη mobo να επιανες 2,7 και σε αυτη τίποτα.. προφανως και δεν φταιει ο επεξεργαστης... εγω που εχω με εσενα το ιδιο επεξεργαστη και μνήμες, οι μνημες δεν πανε εύκολα 900 δοκιμασε τα εξης fsb 333 ρεύμα λιγο παραπανω απο το προεπιλεγμενο στο northbridge ρεύμα 1,4 στο επεξεργαστη μνημες κρατα τες 800 @ 2,0 volt δώσε και λίγο ρεύμα στο fsb σου δεν γίνεται να μην κλοκαρεις τα παραπανω και να μην μπεις windows
Voodooman Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Τίποτα, ο τεμπελόσκυλος!.. Έκανα όλα όσα πρότεινες Dark_Sage, αλλά τίποτα. Ίσως και κάποια από τις άλλες επιλογές που υπάρχουν εκεί μέσα να παίζουν ρόλο, αν έχει κανείς καμμιά ιδέα, ευπρόσδεκτη. Κατά τα άλλα δεν θα σκοτιστώ άλλο, άλλωστε σε κανένα δίμηνο θα πάρει πόδι ο ξεφτιλισμένος!
Dark_Sage Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 παραξενο πολυ... τι να πω... εχεις πεσει σε σαπια μητρικη μαλλον!
Voodooman Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Εχθές έκανα reset το BIOS και ξαναπροσπάθησα, πειράζοντας ΜΟΝΟ το CPU voltage (1.22V) και το FSB (295). Για την ώρα όλα δείχνουν καλά, μετά από κανένα διήμερο θα δω αν μπορώ να το ανεβάσω κι'άλλο. Σας ευχαριστώ παιδιά για τις ιδέες!
outlaw star Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Εχθές έκανα reset το BIOS και ξαναπροσπάθησα, πειράζοντας ΜΟΝΟ το CPU voltage (1.22V) και το FSB (295). Για την ώρα όλα δείχνουν καλά, μετά από κανένα διήμερο θα δω αν μπορώ να το ανεβάσω κι'άλλο. Σας ευχαριστώ παιδιά για τις ιδέες! μακάρι να είχε φάει το bios κανά σκάλωμα(κουλό αλλά ποτέ δε ξέρεις) ..πάντως ο επεξεργαστής πρέπει να έχει τα 3,4!
Voodooman Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 ..πάντως ο επεξεργαστής πρέπει να έχει τα 3,4! όχι ΑΥΤΟΣ ο επεξεργαστής!.. Αλλά δεν σκοπεύω να τον αφήσω ήσυχο, θα τον ψήσω τον φούστη!
outlaw star Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 όχι ΑΥΤΟΣ ο επεξεργαστής!..Αλλά δεν σκοπεύω να τον αφήσω ήσυχο, θα τον ψήσω τον φούστη! δε μπορεί δεν είναι δυνατόν!τώρα που πήρε μπρος ξεκίνα να ανεβάζεις και keep us posted
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.