sdim Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Καλησπέρα σε όλους. Εχω το Siemens CL-110 και θέλω να ρωτήσω μήπως πρέπει πια να αλλαχτεί,μετά από 1,5 χρόνο και κάτι ανεξήγητες αποσυνδέσεις/αδυναμία web configuration του router,τώρα τελευταία... Τι προτείνετε περίπου στα 50-60 Ευρώ; Εννοείται,βέβαια,να είναι ανώτερο σε απόδοση,με κανα-δυο ethernet εισόδους,firewall,κλπ. Δεν με ενδιαφέρει το ασύρματο,αλλά εάν είναι ΚΑΙ τέτοιο (δηλ. με δυνατότητα λειτουργίας και ασύρματα),ΟΚ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Linksys wag200g απο μενα. Το εχω και λειτουργει απροβληματιστα πολυ καιρο. Εχει wireless-g, 4 port switch, nat, firewall και διάφορα άλλα.
sdim Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Να πω,εδώ,ότι είμαι στη Forthnet... Το λέω γιατί κάτι διάβασα για το χαμηλό snr margin της Forthnet,και ότι δεν ενδείκνυνται Linksys,γι αυτήν την περίπτωση,τα οποία είναι γενικά πολύ καλά router,απ'ότι ακούω. Πάντως τα περισσότερα που διαβάζω,προτείνουν Zyxel και Linksys.
ertylee Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 για κατι φτηνο και καλο ψαξε σε d-link εχεις isdn η pstn συνδεση?
sdim Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 PSTN,αλλά ας είναι καλό,κι ας είναι λίγο πιο ακριβό...
liopyr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Αν θες σταθερότητα σε περίεργη γραμμή 4rthnet, πας δαγκωτό για SpeedTouch TG585v7. Παρ'όλα αυτά, δοκίμασε πρώτα να περάσεις το τελευταίο firmware του CL-110.
poulinos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 το siemens αργα η γρηγορα παραδιδει πνευμα.τωρα για το 6 margin της forthnet Μπορεις να ζητησεις να γινει 8 η και 11 αλλα εννοειται οτι θα μειωθει η ταχητητα,απλα πχ η οτενετ το δινει με 9 ωστε να μην γλυκαθεις με το 6 που κλειδωνει πιο ψηλα και μετα αμα σε αλλαξουν να λες μα γιατι.τωρα για ρουτερ.αν attenuation μικροτερο 33 τοτε Linksys>θα παιξει σταθερα εκτος αν εχεις πολυ παραξενη γραμμη και γρηγορα.αν αttenuation 33 και πανω η ασταθης γραμμης με κυμαινομενο margin tote speedtouch δαγκωτο οπως εχουν γραψει τα παιδια.δεν θα επαιρνα ουτε dlink ουτε κατι αλλο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 το siemens αργα η γρηγορα παραδιδει πνευμα.τωρα για το 6 margin της forthnet Μπορεις να ζητησεις να γινει 8 η και 11 αλλα εννοειται οτι θα μειωθει η ταχητητα,απλα πχ η οτενετ το δινει με 9 ωστε να μην γλυκαθεις με το 6 που κλειδωνει πιο ψηλα και μετα αμα σε αλλαξουν να λες μα γιατι.τωρα για ρουτερ.αν attenuation μικροτερο 33 τοτε Linksys>θα παιξει σταθερα εκτος αν εχεις πολυ παραξενη γραμμη και γρηγορα.αν αttenuation 33 και πανω η ασταθης γραμμης με κυμαινομενο margin tote speedtouch δαγκωτο οπως εχουν γραψει τα παιδια.δεν θα επαιρνα ουτε dlink ουτε κατι αλλο. πως μπορεί να εξηγήσεις περιπτώσεις ατόμων που πήγαν από Forthnet σε Otenet και συγχρόνισαν σταθερά παραπάνω χωρίς καμία αλλάγη είτε στο καλωδίωση του σπιτιού είτε στην γραμμή γενικότερα?
iznodur Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 speedtouch και από μένα το πιο σταθερό είχα γραμμή forthnet με στατιστικά όμοια με τα δικά σου και με το linksys είχα πρόβλημα έχανε ip συνεχώς ακομη και με περασμένο τελευταίο firmware μετά έβαλα το 585ν7 και όλα κομπλέ
poulinos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 πως μπορεί να εξηγήσεις περιπτώσεις ατόμων που πήγαν από Forthnet σε Otenet και συγχρόνισαν σταθερά παραπάνω χωρίς καμία αλλάγη είτε στο καλωδίωση του σπιτιού είτε στην γραμμή γενικότερα? το μονο που παει το μυαλο μου ειναι ειτε να πηραν αλλο ζευγαρι και να εγινε αλλη μεικτονομηση ειτε ε αλλο εξοπλισμο να παιζουν καλυτερα.γιατι ta thomson γενικα δεν εχουν τον πιο γρηγορο κλειδωμα.μεχρι και ενα firmware παιζει ρολο.με speedtouch ειμαι 13 mbit ,με linksys 1,01,07 ειμαι 14 με 1.01.08 σχεδον 15 κατι.
sdim Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις,παιδιά. Μήπως,πράγματι,αν μετακινηθώ προς Conn-X μεριά,όλα είναι εντάξει με το παρόν router,στα 8 MBit ; Το σκέφτομαι κι αυτό... Μήπως,δηλ.,δεν είναι θέμα router...
poulinos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 στην συγκεκριμενη περιπτωση το ρουτερακι αρχιζει να τα φτηνει παρα να εχει προβλημα η γραμμη σου οποτε και connex Να πας απλα θα σε βαλουν με πιο πολυ margin αλλα με αυτο το ρουτερ δεν ξερω τι θα γινει.οποτε ξεκινα να παρεις αλλο ρουτερ και μετα βλεπεις και αλλαγη provider.και οπως σου εγραψα υπαρχει και η αλλαγη προφιλ για σταθεροτητα αν εχεις θεμα με linksys η για μενα παρε speedtouch και δεν νομιζω να χρειαστεις αλλαγη στο profile της γραμμης.siemens και να μην μπορεις να μπεις στο interface ναι το κανει ρουτερ.και δεν εισαι ο μονος με θεμα με το cl 110 δυστυχως.
liopyr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Το Cl-110 που ξαναδοκιμάζω τις τελευταίες μέρες με το τελευταίο firmware παίζει άψογα. (φτου-φτού δλδ)...
liopyr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 mexrι να καει απο την ζεστη Φάε την γλώσσα σου μέχρι να κλείσω το 12μηνο! Φυλάω τα ρούχα μου πάντως, το κλείνω αν φεύγω και δεν κατεβάζει κλπ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.