Krokodilos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Ζωγραφικη, μουσικη, ταινιες/ σινεμα και............ wait for it ΣΚΑΨΙΜΟ!!!! (χωρις πλακα) Σκαψιμο ΟΚ. Αλλα για ποιο λογο? Σκαβεις πχ για να βρεις χρυσο ή σκαβεις απλα για να σκαβεις()? κολυμπη κολυμπη,κανό (στη θαλασσα) πσ (παιχνιδια,δημιουργια,ανεβασμα/κατεβασμα τορρεντ,δημιουργια βιντεο,γελιοποιηση τραγουδιων (οταν ειναι μαζι και φιλοι)) διαβασμα βιβλιων με θεματα φυσικής και κατι κοσμοθεωρικα α και καθε βραδυ και καμια τενια (θεωρητε χομπι να βλεπεις naruto καθε πεμπτη βράδυ?) Καμια σχεση με την καρεττα καρεττα? Α επισης και εγω γνωριζα μια Τένια αλλα οχι και καθε βραδυ.
ikaruga24 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Σκαψιμο ΟΚ. Αλλα για ποιο λογο? Σκαβεις πχ για να βρεις χρυσο ή σκαβεις απλα για να σκαβεις()? Το δευτερο. Το θεωρω επισης αψογη γυμναστικη και ως αεροβικη και σαν αυξηση δυναμης. Το μονο κακο πεινας σαν λυκος μετα απο 40 λεπτα - 1 ωρα συνεχους σκαψιματος πραγμα που σου μενει (η ορεξη δηλαδη) οταν καποια στιγμη σταματισεις να το κανεις (χειμωνα ας πουμε).
evabb Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 roller blades οταν εχω ορεξη κατα τ αλλα γουσταρω να δουλευω τον κοσμο
Skatoprama Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Μπύρες, τηλεσκόπιο, ταράτσα, αστρονομία! Ο θεός να την κάνει με τόσο νέφος βέβαια, όποτε πάλι δε βοηθά ο καιρός, να ναι καλά οι τριγύρω πολυκατοικίες και οι εμπεριεχόμενες κορασίδες
MastroGiannis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Μια ζωή ψαροντούφεκο αλλά από όταν έβαλα internet στο σπίτι (ανάθεμα την ώρα!) "καίγομαι" στο PC με Excel, VBA, AoE, CoD UO MP, άπειρο σερφάρισμα και διάφορα άλλα τέτοια άκυρα. Περνάω τόσες ώρες σε αυτήν εδώ την παλιοκαρέκλα που ο πολύποδας στην κωλοτρυπίδα (βάλε μπίπ στο τρυπίδα ) φοβάμαι θα μου γίνει κακοήθης.
kgian Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Ψαροτούφεκο! Έτσι και κολήσεις το μικρόβιο καθάρισες για μια ζωή!
eirini119 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Ιππασια, τεννις, χορος, μπασκετ, αναγνωση βιβλιων και χαζοχαρουμενια :-)
Meddle Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 1) Αυτό στο οποίο είναι αφιερωμένη η παρούσα ιστοσελίδα 2) Μουσική. Εντελώς ερασιτέχνης πιανίστας. Πού και πού ασχολούμαι με καμία συνθεσούλα ή κανένα σαμπλάκι σε κανένα FL Studio. 3) Μαθηματικά και φυσικές επιστήμες. Διαβασματάκι μέχρι τις πρωινές ώρες. 4) Βόλτες/ταξίδια. Όταν λέμε όμως βόλτες, εννοούμε το να παίρνεις τον προαστιακό και να πηγαίνεις Κόρινθο, όχι να αράζεις στην καφετέρια της γειτονιάς σου
ghostgr_a_n Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Εγω στον ελευθερο χρονο μου ασχολουμε με pc,internet,games(στο psp,360,ps2 δεν παιζω games στο pc),ταινιες,console moding(cfw,modchip κτλ) κτλ. Τα γνωστα δηλαδη
million_voices Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Magic the Gathering. Και πολύ διάβασμα εεππ παιζεις magic καπου online η κλασσικα με καρτες?
pj20 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 εγω παλι "επισκευαζω" ηλ/νικες συσκευες. χειρουργειο κανονικο το δωματιο μου! ε τι αλλο? α! ιντερνετ (ενοειται)!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.