Grabi Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 καλησπερα!!! επειδη σημερα παιζει πολυ βαρεμαρα, σκεφτηκα να φτιαξω αυτο το τοπικ για να σας ρωτησω ποια ειναι τα χομπι σας.οταν λεω χομπι δεν ενω ποδοσφαιρο, μπασκετ και τα κλασικα και συνιθησμένα αλλα τα πιο ιδιαίτερα όπως π.χ. μοντελισμος, ραδιοερασιτεχνισμος, κεισ μοντινγκ και αλλα τετοια που ειναι ευχαριστα για τον ελευθερο χρονο καποιου!!! ευχαριστώ!!!
De@th L0rd Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Ενασχόληση με διάφορους τύπους φωτισμού(Led,αλογόνου.strobe),χλευασμός των nordic blacksters,σκοποβολή φτερωτών αρουραίων με bbgun (όταν είμαι επαρχία)
Soulseeker Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 αφου αποκλειουμε ολα τα υπολοιπα τοτε...paintball!
De@th L0rd Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Κάλτσα έχεις πιάσει; Μάλλον είναι πασσάλι που δένουν βάρκες κ χαλάει όλη τη φωτό
kid4computer Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Προγραμματισμός , paintball και 3d rendering ...
snik Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Φωτογραφια, γραφιστικη και πολες ταινιες στον cinema.
Berolinezos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Moυσική αλλά μακριά απο ραδιοφωνικούς σταθμούς, ταινίες, φωτογραφία, pc games.
Berolinezos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 1) moding 2) skating Κάνεις και skating ρέ θηρίο? Μπράβο, χαίρομαι να βλέπω τέτοια
Krokodilos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Ενασχόληση με διάφορους τύπους φωτισμού(Led,αλογόνου.strobe),χλευασμός των nordic blacksters,σκοποβολή φτερωτών αρουραίων με bbgun (όταν είμαι επαρχία) Τι ειναι ο φτερωτος αρουραιος? Οσο για τα χομπυ μου εκτος του να παιζω ποδοσφαιρο και μπασκετ τα οποια παιζω, ειναι το κατεβασμα επιστημονικων ebooks και papers(νομιμων φυσικα) οπου εως τωρα εχω καμια 300 GB με τετοια καθως και το κατεβασμα προγραμματων και παιχνιδιων (νομιμων φυσικα) οπου εχω καμια 900 GB με τετοια(ο απολυτος κομφορμισμος θα ελεγε καποιος, αλλά αντιθετα, καθε αλλο απο εναν ανθρωπο που πιστευει οτι θα ζησει για παντα, αυτα καποια στιγμη μεσα στην αιωνιοτητα ισως χρειαστουν), επισης αλλο χομπυ ειναι η ενασχοληση με μαγνητες οπου εχω την τιμη να εχω στην κατοχη μου εναν κυλινδρικο ΝΙΒ μαγνητη βαθμου Ν52 διαμετρου 12 cm και παχους 10 cm που συγκρατει 440 κιλα, καθως και τελος αλλο ενδιαφερον χομπυ ειναι η παρατηρηση του ουρανου με ενα εξαιρετικα καλο για αρχη κατοπτρικο τηλεσκοπιο που διαθετω διαμετρου 25.4 cm και εστιακης αποστασης 1.2 m. Και βεβαιως η ενασχοληση με τα μαθηματικα των τυχερων παιγνιων ειναι κατι συνεχες που ποτε δεν θα σταματησει. Πχ τον τελευταιο χρονο βρισκω(ή δεν βρισκω) τα θεωρητικα ελαχιστα για διαφορα Wheels(covering/combinatorial designs), αν και πρωταρχικος σκοπος μου ειναι να βρω Τον τυπο για το θεωρητικο ελαχιστο ολων των Wheels καθως και διαδικασια παραγωγης αυτων των σετ, αν και κατι τετοιο φανταζει εξαιρετικα αδυνατο να επιτευχθει.
nickarmy Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 κολυμπη κολυμπη,κανό (στη θαλασσα) πσ (παιχνιδια,δημιουργια,ανεβασμα/κατεβασμα τορρεντ,δημιουργια βιντεο,γελιοποιηση τραγουδιων (οταν ειναι μαζι και φιλοι)) διαβασμα βιβλιων με θεματα φυσικής και κατι κοσμοθεωρικα α και καθε βραδυ και καμια τενια (θεωρητε χομπι να βλεπεις naruto καθε πεμπτη βράδυ?)
ikaruga24 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Ζωγραφικη, μουσικη, ταινιες/ σινεμα και............ wait for it ΣΚΑΨΙΜΟ!!!! (χωρις πλακα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.