pabou13 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Παιδια θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει καμια διαφορα στην ποιοτητα ηχου αναμεσα στα απλα in ear Handsfree και τα in ear σε retail εκδοση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση..... Ένα μόνο μοντέλο in-ear υπάρχει που μάλιστα πρόσφατα ανανεωθηκε με την προσθηκη σκληρού πλαστικού, αντί για μαλακό λάστιχο, εκεί που δένει το καλώδιο στο jack 3.5mm... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Γιατι και εγω εχω μπερδευτει φιλε μου Η διαφορα ενδιαμεσα σ'αυτο και αυτο πoια ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Γιατι και εγω εχω μπερδευτει φιλε μουΗ διαφορα ενδιαμεσα σ'αυτο και αυτο πoια ειναι; Τα πρώτα είναι μαϊμού 1000%!!!!!!! Η συσκευασία είναι διαφορετική (και πολύ φτηνιάρικη, πολύ μακριά από το στυλ Apple) και στο καλώδιο εκεί που έχει το μικρόφωνο λείπουν τα πλήκτρα για την αυξομείωση του ήχου..... Τα δεύτερα ενδεχομένως να είναι αυθεντικά, η συσκευασία είναι αυτή που δείχνει, αλλά άμα δεν αγοράζεις από την μαμά Apple ή επίσημο μεταπωλητή της ποτέ δεν είσαι σίγουρος..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Thanks για τον κοπο σου Τι λες αξιζουν τα χρημματα τους, τα εχεις αγορασει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Ναι τα πήρα μόλις κυκλοφόρησαν και αξίζουν 100%!!!!! Ιδιαίτερα μέσα στην πόλη, η απομόνωση που προσφέρουν από τους εξωτερικούς θορύβους είναι καταπληκτική και επίσης τα γεμάτα μπάσα τους είναι απίστευτα.... Να έχεις υπόψην ότι αν έχεις το iPhone 3G, όπως βλέπω στην υπογραφή σου, η αυξομείωση του ήχου από το τηλεκοντρόλ δεν είναι συμβατή.... Το μικρόφωνο και το κεντρικό πλήκτο (παύσης/αναπαραγωγής/επόμενο κομμάτι/προηγούμενο κομμάτι) είναι συμβατά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GReddyRx7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Αυτά ταιριάζουν και στο 2G μοντέλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blk88memorz Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Αυτά ταιριάζουν και στο 2G μοντέλο? Ταιριάζουν όπως και στο 3G. Χωρίς να δουλεύουν τα κουμπιά της αυξομείωσης της έντασης δλδ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Ok παιδια, τα αγορασα απο εναν εμπιστο πωλητη στο ebay στα 50 ευρω, πιστευω να τα αξιζουν τα χρημματα τους Thanks ολους για τις συμβουλες Οταν τα παραλαβω και τα δοκιμασω θα σας πω εντυπωσεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blk88memorz Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Μια χαρά είναι η τιμή τους. Μεγειά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Πολύ καλά έκανες και τα αγόρασες!!! Θα δεις ότι θα τα καταευχαριστηθείς!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.