Hal9000 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Εδώ και μερικές μέρες, έχουμε εγκαινιάσει την ανανεωμένη ενότητα των files η οποία αποτελείται από freeware προγράμματα στη συντριπτική πλειοψηφία. files.insomnia.gr Οι κατηγορίες είναι οι εξής Audio εργαλεία CD-R &DVD Εφαρμογές Drivers Internet Security Internet Εφαρμογές Web Browsers & Εργαλεία Video Εργαλεία Διαχείριση αρχείων Δικτυακές εφαρμογές Σχεδιαστικές εφαρμογές Φωτογραφικά εργαλεία Χρήσιμες εφαρμογές Η ενότητα περιέχει και αρχεία που έχουν προσθέσει insmoniacs από τη προηγούμενη φορά ενώ αν δείτε ότι λείπει κάποιο freeware πρόγραμμα που πιστεύετε ότι πρέπει να υπάρχει, τότε μπορείτε να το ανεβάσετε μέσω της προσθήκης αρχείου. Στα νέα files έχει γίνει προσπάθεια να υπάρχουν κατηγοριοποιημένα προγράμματα που όλοι εγκαθιστούμε είτε μετά από αγορά νέου υπολογιστή ή είτε μετά από format, χωρίς να ψάχνετε σε διαφορετικές ιστοσελίδες. Ακόμα, οι ταχύτητες download είναι αρκετά καλύτερες ενώ αν παρατηρήσετε κάποιο πρόβλημα, παρακαλούμε να ενημερώσετε την ομάδα διαχείρισης. Το rss feed των files που σας ενημερώνει για τα νέα αρχεία ή τις ενημερώσεις που γίνονται στην ενότητα, είναι το http://feeds.feedburner.com/grinsomnia-files
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 ωραία συλλογή από tools, πήρε το μάτι μου ένα wireshark
o_magazatoras Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Ω ρε δόξες. Η παλιά καλή insomnia.Ζήτω! Σοβαρά μιλάω.
Tilemaxx Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Ανέβασα τον Opera 9.64 Portable. EDIT: Για την ακρίβεια τον ανέβαζα μέχρι που μου έβγαλε "The connection was reset". Ας τον ανεβάσει κάποιος άλλος, είναι τρομερά βολικός.
liopyr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Χμ. Μία ξεχωριστή κατηγορία ίσως για διαγνωστικά-health-overclock-stability-bench tools ίσως; Είναι πάρα πολλά, και αν ανεβούν θα χάνονται στην γενική κατηγορία "Χρήσιμες εφαρμογές" υποθέτω.
Jason 93 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Χμ. Μία ξεχωριστή κατηγορία ίσως για διαγνωστικά-health-overclock-stability-bench tools ίσως; Είναι πάρα πολλά, και αν ανεβούν θα χάνονται στην γενική κατηγορία "Χρήσιμες εφαρμογές" υποθέτω. Συμφωνω!!!
liopyr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Αντιμετωπίζω τα εξής προβλήματα: 1.Κατα την προσπάθεια ανεβάσματος αρχείου, μου βγάζει αυτό το error: 413 Request Entity Too Large. 2. Δεν βλέπω από πού μπορώ να ανεβάσω screenshot του προγράμματος. 3. Δεν μπορώ να κάνω προεπισκόπηση της περιγραφής.
GCMH Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Το ίδιο πρόβλημα με τον προηγούμενο (413 Request Entity Too Large). Βάζω την σύνδεση αντί του πλήρους αρχείου και όταν πάω να δοκιμάσω την καταχώρηση, μου βγάζει ότι δεν έχω προνόμια πρόσβασης. Δεν φαίνεται και πουθενά η καταχώρηση. Μήπως έχει απενεργοποιηθεί προσωρινά η δυνατότητα για εμάς τα μέλη; ------------------------------------------------------------------------------------ ΑΚΥΡΟ. Τώρα είναι εντάξει...
Hal9000 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Χμ. Μία ξεχωριστή κατηγορία ίσως για διαγνωστικά-health-overclock-stability-bench tools ίσως; Είναι πάρα πολλά, και αν ανεβούν θα χάνονται στην γενική κατηγορία "Χρήσιμες εφαρμογές" υποθέτω. Πολύ καλή ιδέα. Μόλις μαζευτούν 5-6 σχετικά προγράμματα, θα δημιουργηθεί ξεχωριστή κατηγορία. Αντιμετωπίζω τα εξής προβλήματα: 1.Κατα την προσπάθεια ανεβάσματος αρχείου, μου βγάζει αυτό το error: 413 Request Entity Too Large. 2. Δεν βλέπω από πού μπορώ να ανεβάσω screenshot του προγράμματος. 3. Δεν μπορώ να κάνω προεπισκόπηση της περιγραφής. 1. Είναι θέμα ασφάλειας του server που δεν επιτρέπονται σχετικά μεγάλα αρχεία. Για να μην δημιουργηθεί άλλο πρόβλημα στο μέλλον, απενεργοποιήθηκε η δυνατότητα upload αρχείου και παραμένει η δυνατότητα εισαγωγής link μόνο. Αν δε βρίσκεται link, ανεβάστε το σε rapidshare και μετά το φτιάχνουμε εμείς. 2. Το screenshot ανεβαίνει μετά την εισαγωγή αρχείου 3. Θα το κοιτάξω Το ίδιο πρόβλημα με τον προηγούμενο (413 Request Entity Too Large). Βάζω την σύνδεση αντί του πλήρους αρχείου και όταν πάω να δοκιμάσω την καταχώρηση, μου βγάζει ότι δεν έχω προνόμια πρόσβασης. Δεν φαίνεται και πουθενά η καταχώρηση. Μήπως έχει απενεργοποιηθεί προσωρινά η δυνατότητα για εμάς τα μέλη; ------------------------------------------------------------------------------------ Πάλι για θέματα ασφάλειας, το upload θα εμφανίζεται στην ενότητα των files μετά από μερικές ώρες έτσι ώστε να δούμε αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το αρχείο (διπλοεγγραφή, virus) και στη συνέχεια να το εγκρίνουμε. Ανέβασα τον Opera 9.64 Portable. EDIT: Για την ακρίβεια τον ανέβαζα μέχρι που μου έβγαλε "The connection was reset". Ας τον ανεβάσει κάποιος άλλος, είναι τρομερά βολικός. Ξαναδοκίμασε το upload βάζοντας link για το αρχείο. ΥΓ. Για όσους ενδιαφέρονται, υπάρχει και rss feed για ότι νέο ανεβαίνει στην ενότητα των files http://feeds.feedburner.com/grinsomnia-files
liopyr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 1. Είναι θέμα ασφάλειας του server που δεν επιτρέπονται σχετικά μεγάλα αρχεία. Το ψυλλιάστηκα, αλλά επειδή είδα πως όλα τα αρχεία είναι ανεβασμένα στον server λέω "εκεί θα πρέπει"... ~~~~ Άσχετο. Αλήθεια, με το Ashampoo Burning Studio Free δίνουν δώρο Converse παπουτσάκι;
Hal9000 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Το ψυλλιάστηκα, αλλά επειδή είδα πως όλα τα αρχεία είναι ανεβασμένα στον server λέω "εκεί θα πρέπει"... ~~~~ Άσχετο. Αλήθεια, με το Ashampoo Burning Studio Free δίνουν δώρο Converse παπουτσάκι; Βεβαίως lol
aGka8l Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 γτ δε βλεπω πουθενα σε οποιο αρχειο θελω καπου να εχει συνδεσμο να κατέβει?
liopyr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 γτ δε βλεπω πουθενα σε οποιο αρχειο θελω καπου να εχει συνδεσμο να κατέβει? Πατάς αυτό: (δεν είναι γρίφος)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.