tolis_01 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Σήμερα το απόγευμα είχε στο καρφούρ στην Π.Ράλλη ένα Lenovo στα 329 ευρώ. Δεν συγκράτησα μοντέλο, αλλά ήταν ότι πιο απλό κυκλοφορεί (celeron μονοπύρηνο, 2GB ram, 160GB hdd). Βέβαια σε τέτοια τιμή μάλλον συμφέρει, τα περισσότερα netbooks είναι πιο ακριβά από αυτό το notebook! Τώρα αν θα υπάρχει και αύριο δεν ξέρω (είχε μπόλικα κομμάτια), απλά το πέτυχα και είπα να το πω
kingofgreece Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δουλεύεις στα Carrefour γιατί... 1on μας ενημέρωσες για προσφορα σε Lenovo 2on έγραψες σωστά το όνομα του καταστήματος παρότι είναι σχετικά δύσκολο ΑΡΑ δουλεύεις στα Carrefour πάρε και εσύ μπράβους!
DragonlordP Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Ναι, αν είχε ανοίξει 20 θέματα μόνο για τα carrefour τότε θα βρώμαγε η δουλειά. Το να ειρωνεύεσαι κι από πάνω είναι τουλάχιστον θράσος.
tolis_01 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Μην μεταφέρετε την κόντρα του άλλου τόπικ κι εδώ ρα
o_magazatoras Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 ούτε πλακα δεν σηκώνει αυτός! Μην τους γαμάς το θέμα,θα σε προστατέψουμε όσο μπορούμε (για τα άλλα),δεν είναι αποδοτική αυτή η τακτική... in topic,το είχε και στο Γέρακα χτες,αλλά δεν είχα την υπομονή να ψάξω να βρω σχετικό υπάλληλο να ρωτήσω αν ήταν το δείγμα ή είχε κι άλλα σφραγισμένα. Όπου νάναι επίκειται ανεμοστρόβιλος,οπότε ας κρατήσουμε κάποια στάση αναμονής,θάρθουν κι άλλες προσφορές απ΄ όλους τους μεγάλους. Θερμή παράκληση,μην τσακωνόμαστε και δηλητηριάζουμε τη διάθεσή μας,δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι.Νομίζω δηλαδή...
telarin Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δουλεύεις στα Carrefour γιατί... 1on μας ενημέρωσες για προσφορα σε Lenovo 2on έγραψες σωστά το όνομα του καταστήματος παρότι είναι σχετικά δύσκολο ΑΡΑ δουλεύεις στα Carrefour πάρε και εσύ μπράβους! ήμουν σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα πέταγες την μάσκα του ευγενικού, καλοκάγαθου συμφορουμίτη, που νοιάζεται για την τσέπη μας, ελπίζω τώρα κάποιοι αυτόκλητοι δικηγορίσκοι σου να άνοιξαν τα ζαβά τους..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.