Radiatedsoul Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Μονο μην το παρακανεις, γιατι οι υπερβολικες δοσεις δε κανουν καλο. Το εκτυπωνεις και ακολουθεις τις οδηγιες
black_widow Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Αν νευριάσω σε δουλειά πάω έξω για τσιγάρο ( καλή ώρα σήμερα ). Σε προσωπικό επίπεδο κανά χαστούκι, τέτοια πράγματα Αν είμαι σπίτι βάζω μουσική και χορεύω. Σίγουρα παντως όταν νευριάσω δε μπορώ να κάτσω στον ίδιο χώρο για πολύ. Ευτυχώς δύσκολα εκνευρίζομαι
markosf1 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 το θέμα είναι να το αποφύγεις από την αρχή .. πριν ακόμα αντιδράσεις ! αλλα μαλλον είναι στο άνθρωπο τον ίδιο ..
eSATA Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 παντως εγω δε νευριαζω τοσο πολυ ωστε να χτυπιεμαι... μονο σπαω πραγματα..
ghostgr_a_n Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Εγω οταν νευριαζω βαραω μπουνιες σε οτι βρω προχειρο(το laptop μου,το 360,το psp(στο οποιο η προηγουμενη οθονη ειχε αλλαχτει για αυτο το λογο),την πορτα κτλ). Γενικα νευριαζω ευκολα.
markosf1 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Εγω οταν νευριαζω βαραω μπουνιες σε οτι βρω προχειρο(το laptop μου,το 360,το psp(στο οποιο η προηγουμενη οθονη ειχε αλλαχτει για αυτο το λογο),την πορτα κτλ).Γενικα νευριαζω ευκολα. μπράβο .. θα πας μπροστά ! τουλάχιστων μη ξεσπάς σε πράγματα αξίας !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.