Προς το περιεχόμενο

Όταν σε πιάνουν τα νεύρα .. τι κάνεις ?

markosf1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βασικά δεν αναφέρθηκα συγκεκριμένα σε σχέση (Αν και εκεί πήγαινε περισσότερο το μυαλό μου).

Εννοείται πως όταν σε μια σχέση έχει αρχίσει ο ένας να σπάει τα νεύρα στον άλλο η κατάσταση θα είναι χειρότερη. Όμως υπάρχει και ο αγοραίος έρωτας όπως είπε κάποιος. Δεν πιστεύω να υπάρχει κανείς που να μη συμφωνεί στο ότι όταν ρίχνεις "λούτσο" σε μια γκόμενα είσαι πιο ήρεμος μετά...

Δημοσ.
μιλάω για νεύρα .. πάνω σε ώρα εργασίας . .

Τότε πολύ λίγα πράγματα μπορείς να κάνεις. Στους συναδέλφους που σε εκνευρίζουν μυαλό δεν μπορείς να βάλεις αποδεδειγμένα, μιας και ο άνθρωπος δεν αλλάζει.

Στο αφεντικό σου δεν μπορείς να την πείς.΄

Μπορείς να δοκιμάσεις να αυτοσυγκεντρώνεσαι στο να γράφεις τα πάντα στα παπάρια σου ή μπορείς να αλλάξεις δουλειά.

Δημοσ.

εγώ ανεβαίνω σ΄'ενα βουνό και ουρλιάζω ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :shock:

και καλά

Χωρίς πλάκα όμως η έλλειψη συντρόφου σου κάνει τα νεύρα τσατάλια, σου φταίνε πάντα οι άλλοι, όλοι σου φαίνονται βλαμένοι και σπάζεσαι με το παραμικρό.

Πάντως πρέπει επίσης να το παραδεχτώ ότι εμείς οι γυναίκες σας τρελαίνουμε στην γκρίνια... το βλέπω και σε μένα, παρόλο που έχω βρεθεί άπειρες φορές μπροστά σε φάσεις που ακούω την άλλη να του τα πρήζει του θανατά και έχω σκεφτεί "εγώ δε θέλω ποτέ να ανήκω σ'αυτήν την κατηγορία γυναίκων". I STILL CAN'T HELP IT!!!

π.χ σκέφτομαι από το προηγούμενο βράδυ, " όχι δε θα τον πάρω τηλέφωνο να του τα πρήξω". ΟΚ ως εδώ καταφέρνω να κοιμηθώ, ξυπνάω το επόμενο πρωί και συνεχίζω να σκέφτομαι "αυτοσυγκράτηση, αυτόσυγκράτηση, αυτόσυγκράτηση", να συνεχίζω όμως να το σκέφτομαι όλη τη μέρα " θα περάσει, σε λίγο θα το έχω ξεχάσει. Κόφτο, κόφτο, κόφτο, μην το σκέφτεσαι, θα τα χέσεις όλα πάλι, σκέψου κάτι άλλο" ach fuck it! was soll' s.... "ΓΙΑΤΙ ΧΤΕΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΜΕ ΚΟΙΤΟΥΣΕΣ ΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΕΣ????"

και ο άλλος να είναι στο .... " ε? τι λες πάλι ρε;"

πάντως δεν μπόρω να πω και σεις έχετε εξελιχθεί απίστευτα.... " πετάτε κάτι... μωρό μου αφού το ξέρεις είσαι η μοναδική για μένα" και το θέμα λήγει.

Τώρα αν γυρνάτε από την άλλη και ψιθυρίζεται στο αυτί του φίλου σας "ποοο ρε φίλε TO(!) μανουλομανουλο αυτή η φίλη της", δεν ξέρω....

Εντωμεταξύ μου έχουν απαγορεύσει την αθυροστομία και ότι γράφω μου φαίνεται φλώρικο και νερόβραστο.... άκου μανουλομάνουλο.... από που βγήκα; από τη δεκαετία του ΄80?

Δημοσ.
Τι μπορείς να κάνεις για να ηρεμείς όταν έχεις νεύρα;;

Πετάς λεμόνια στον τοίχο!:-)

AngryLemon.jpg&usg=AFQjCNH1T7OfnLw4t3LU2axpaSy7YZX3WA

Γιατί συγκεκριμένα λεμόνια και όχι κάτι άλλο;

Δημοσ.

Εγω πρoσωπικα βαζω μουσικη τερμα και χοροπηδαω και μετα κλαιω απο τα νευρα. ή ξεσπαω στην κακομοιρα την μανα μου και τον αδερφο μου (guilty:fear:)...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...