Lucifer Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Ε ναι ρε αλέτζο, άμα όλη μέρα ΜΠΙΣΤΩΝΕΙΣ σαν ΕΠΙΒΗΤΟΡΑΣ που να προλάβεις να τσαντιστείς. Οντόπικ, λύνω την αιτία του προβλήματος, αν δεν υπάρχει πρόβλημα, απλώς συμβάν, δροσερό ντους/τσιγάρα/μπουνιές σε ντουβάρια.
eu@ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 2 ειναι οι λυσεις : ή παω για τρεξιμο ή αρχιζω να τσιριζω...το 2ο ειναι πιο αποτελεσματικο αλλα προτιμω το 1ο για χαρη των υπολοιπων :Ρ
million_voices Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Ένα flowjob θα ήταν το best για μία τέτοια περίπτωση ... Μετά κόβω το πουλί μου οτί θα έχεις ηρεμήσει :devil: .... ετσιιιιι ξκηξκηκ
million_voices Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 γι'αυτο εγω ποτε δεν εχω τα νευρα μου?λεω και γω... ειχα αρχισει να ανησυχω! παντα ηρεμος και τιποτα να μη μπορει να με νευριασει... βρηκα την αιτια σημερα! ζητω INSOMNIA! ασε με να μαντεψω παλινδρομεις βασανιστικα? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:31 ---------- Δοκιμάσατε να παίξετε με μπαλάκια; δεν εχουν ολοι ομως:p
aledjo Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 ρε παιδια δουλευομαστε μεταξυ μας? ειναι δυνατον η γυναικα να μας ηρεμει τα νευρα? σε μενα δουλευει αντιθετα. σε περιοδο σχεσης (!) τα νευρα μου δε πανε καλα. οσο ειμαι μονος ειμαι ηρεμοτατος! τιποτα δε μπορει να με αγγιξει.... γι'αυτο εχω να κανω σχεση εδω και 2 χρονια. υπαρχουν και "αλλες" λυσεις για το προβλημα
paschalia Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Λύσεις : Βόλτα -με όποιο τρόπο θες,πόδια ή ρόδες- Μουσική Θα έλεγα και το κλασσικό ''ρίχτο στο φαϊ'' ,αλλά μιας και έχεις συνεχώς νεύρα,δεν θα το συνιστούσα.
pappous_soulis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 έχω παρατηρήσει ότι τώρα τελευταία .. με πιάνουν τα νεύρα με το παραμικρό .. αλλά δεν θέλω - δεν μ'αρέσει καθόλου . εγώ φταίω δηλαδή , που ο αλλος μου την δίνει ! αλλά όταν έχω όρεξη (κέφια) .. το αντιμετωπίζω πολύ καλύτερα . ενώ όταν είμαι σε πίεση ... αχχχχ 1. Undress 2. Hardcore dancing 3. Shove remote control up your ass
vandermonde Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 death,black,power κλπ metal και ασε τους αλλους να τσιριζουν για σενα.........
darksoho33 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 πως γινεται και ηρεμειτε με τις γυναικες δεν μπορω να το καταλαβω. μια καλη ταινια ειναι ασκησεις ηρεμιας
nickarmy Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 αναλογα με ποια είσαι ... αν υπαρχουν πολλα νευρα αρχισε και κτηπα πράγματα (κρεβατι,ρηξε τα βιβλιο απο τη βιβλιοθηκη,κανα πιατο κτλ)
liopyr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Αδιάβαστους σας πιάνω. Ya δε πίνετε κάνα καφεδάκι;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Αδιάβαστους σας πιάνω. Ya δε πίνετε κάνα καφεδάκι; that was below the belt man...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.