Προς το περιεχόμενο

Το Internet δουλευει,αλλα οι browsers οχι

Lobo1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ανοιξει ενα παρομοιο θεμα σε αλλο τοπικ, νομιζοντας πως το προβλημα μου ειχε να κανει με το λειτουργικο μου, αλλα τελικα δεν ειχε καμια σχεση.

Το θεμα μου ειναι το εξης. Ενω βρισκομαι στο ιντερνετ, αυτο ξαφνικα και χωρις κανενα ερορ, σταματα την αναγνωση των σελιδων απο οποιονδηποτε απο τους Browsers που εχω.Παραλληλα όμως το download που ήδη εχω αρχισει προηγουμενως συνεχιζει να λειτουργει κανονικα.

Να σημειωσω, οτι αυτο συμβαινει μονο στο λαπτοπ και οχι στον σταθερο, οπου και οι δυο ειναι συνδεδεμενοι στο ιδιο ενσυρματο δικτυο. Δοκιμασα και σε ασυρματα δικτυα, και ειχα τα ιδια αποτελεσματα.

Ο μονος τροπος για να μπορεσω να ανοιξω ξανα σελιδα μολις συμβει αυτο ειναι το resrart. Οπως καταλαβαινετε ειναι πολυ κουραστικο αυτο καθε τρεις και λιγο.

Υπαρχει κανεις που μπορει να βοηθησει;

Δημοσ.

Κατά μία περίπτωση θα σου έλεγα ότι έχουμε πρόβλημα ιού... Αφού ο σταθερός λειτουργεί κανονικά. Εκτός αν κλείνει κανένα service αλλά και πάλι θα είχες γενικότερη διακοπή υπηρεσιών internet στο PC. Οπότε το αποκλείουμε.. Μάλλον είναι ιός. Έχεις κανέναν καλό antivirus επάνω; Κανένα check έχεις κάνει;

Δημοσ.

@de173

Εβαλα το avg 8.5 πριν 5 μερες περιπου και η αληθεια ειναι οτι μου βρηκε κατι warnings και κατι spywares, αλλα δεν ειχε παει καθολου ο νους μου, οτι μπορει να φταει ιος.

@ss13

Ευχαριστω πολυ φιλε μου για τον οδηγο.Αν και εχω καποιες αποριες για το πως μπορω να καταλαβω οτι μια διεργασια ειναι υποπτη, μιας και περα απο τις πολυ γνωστες τρεχουν πολλες με μυστηρια ονοματα, αλλα νομιζω πως θα τον πνιξω τον μπαμπουρα.

Δημοσ.

Πριν ένα χρόνο σε έναν υπολογιστή στην δουλειά του πατέρα μου είχε εμφανίσει ένα παρόμοιο πρόβλημα, για την ακρίβεια με το που άνοιγες τους browsers σου πέταγε ένα περίεργο μήνυμα του στυλ "δεν είναι ασφαλής ο υπολογιστής σας" ( δε θυμάμαι ακριβώς το μήνυμα), το antivirus δεν έκανε update και γενικότερα δε μπορούσα κάνω scan με το antivirus. Ιnternet είχε ο υπολογιστής κανονικά.Το πρόβλημα το έλυσα με το trial του superantispyware professional

http://www.superantispyware.com/download.html

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...