Προς το περιεχόμενο

Σούπερ μίνι αναβάθμιση

sigamhsoupw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Με ενδιαφέρει να αναβαθμίσω τη μνήμη του πι σιού μου. Κατέβασα το πρόγραμμα CPUZ kai ιδού τα αποτελέσματα.

Από όσο γνωρίζω το πι σι έχει 4 υποδοχές μνήμης και σκέφτομαι πως επειδή προς το παρόν είμαι με χπ ακόμη να αγοράσω άλλα 2 γίγα ραμ. Επειδή δεν τα πηγαίνω πολύ καλά με όλα αυτά τα "σατανικά" (χρονισμούς:confused:, κανάλια:confused:, mhz:confused:) μπορείτε να με βοηθήσετε ώστε να μην πάρω λάθος μνήμη? :fear: Αρχικά όταν το έψαξα μου φάνηκε πως μου έκανε αυτή η οποία είναι και η μόνη PC2 5300 σε 1gb όμως διαβάζοντας είδα ότι αυτή είναι μονού καναλιού (?) ενώ αυτές που έχει ήδη το πι σι είναι διπλού. Τί είναι αυτά τα "κανάλια", παίζουν κάποιο ρόλο τελικά, ή τσάμπα σας πρήζω με την απορία μου? :rolleyes:

Δημοσ.
Καλησπέρα,

Με ενδιαφέρει να αναβαθμίσω τη μνήμη του πι σιού μου. Κατέβασα το πρόγραμμα CPUZ kai ιδού τα αποτελέσματα.

Από όσο γνωρίζω το πι σι έχει 4 υποδοχές μνήμης και σκέφτομαι πως επειδή προς το παρόν είμαι με χπ ακόμη να αγοράσω άλλα 2 γίγα ραμ. Επειδή δεν τα πηγαίνω πολύ καλά με όλα αυτά τα "σατανικά" (χρονισμούς:confused:, κανάλια:confused:, mhz:confused:) μπορείτε να με βοηθήσετε ώστε να μην πάρω λάθος μνήμη? :fear: Αρχικά όταν το έψαξα μου φάνηκε πως μου έκανε αυτή η οποία είναι και η μόνη PC2 5300 σε 1gb όμως διαβάζοντας είδα ότι αυτή είναι μονού καναλιού (?) ενώ αυτές που έχει ήδη το πι σι είναι διπλού. Τί είναι αυτά τα "κανάλια", παίζουν κάποιο ρόλο τελικά, ή τσάμπα σας πρήζω με την απορία μου? :rolleyes:

Σου λεει single channel στην μνημη του πλαισιου επηδη ειναι μονη της...αν παρεις δυο ιδιες σαν αυτη ο υπολογηστης θα της δουλευει σε dual channel αν εφοσον το υποστηριζει.

Δημοσ.
Τί είναι αυτά τα "κανάλια", παίζουν κάποιο ρόλο τελικά, ή τσάμπα σας πρήζω με την απορία μου? :rolleyes:

φαντασου ενα δρομο με δυο λωριδες κυκλοφοριας. εσυ αυτη τη στιγμη χρησιμοποιεις την μια λωριδα!! αν βαλεις δυο ιδιες μνημες στις θυρες dual channel, τοτε θα χρησιμοποιεις και τις 2 λωριδες κυκλοφοριας. φαντασου λοιπον ποσα δεδομενα περνανε μονο απο μια λωριδα και ποσα απο δυο! κατανοητον? η να το λιανισω κι αλλο το παϊδακι?

Δημοσ.

Όχι, νομίζω πως με καλύψατε μια χαρούλα! Αν κλειδώνουν τα θέματα με τέτοιες απορίες είναι ώρα να το κλειδώσετε! Τσίαρς έβεριμπόντι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...