dimiman Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 ρε παιδια θελω να ρωτησω ποια θα ειναι η τιμη του και αν αξιζει τα λεφτα του?και επισης απο που θα μπορω να το αγορασω στην ελλαδα χωρις να ειμαι δεσμευμενος ως προς στο δικτυο που θα χρησιμοποιω
ApoelAndreas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 ρε παιδια θελω να ρωτησω ποια θα ειναι η τιμη του και αν αξιζει τα λεφτα του?και επισης απο που θα μπορω να το αγορασω στην ελλαδα χωρις να ειμαι δεσμευμενος ως προς στο δικτυο που θα χρησιμοποιω Η τιμη πιθανοτατα να ειναι 620Ε το 16GB και 720Ε το 32GB. Για το αλλο που ρωτησες δεν ξερω, καθως δεν ειμαι απο Ελλαδα.
dimiman Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 ρωταω γιατι ψαχνοντας στο σκρουτζ το βρηκα 1000+ ευρω
ApoelAndreas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 ρωταω γιατι ψαχνοντας στο σκρουτζ το βρηκα 1000+ ευρω Επειδη δεν το εφεραν επισημα. Οπως και στην Κυπρο(εδω ουτε προκειται να το φερουν επισημα). Οταν το φερουν οι Vodafone και Cosmote θα ειναι πολυ καλυτερες οι τιμες, μαλλον οπως σου προανεφερα, αφου αυτες ειναι και οι τιμες τις Ιταλιας(στην Ιταλια ηταν ακριβως ιδιες και οι τιμες στο 3G).
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Καλύτερα να συνεχίσουμε τη συζήτηση στο ήδη υπάρχον thread: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=319174
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.