Προς το περιεχόμενο

Συνδεσή Φόρμας επικοινωνίας

snik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια εχω κατασκευασει μια σελιδα για καποιον πελατη μου και θελω να μαθω πως μπορω να κανω λειτουργικη την φορμα επικοινωνιας. Απο οσο ξερω η συνδεση γινεται με php οποτε θα ηθελα αν εχετε υποψιν σας να μου προτεινετε καποιο καλο script που να κανει αυτην την δουλεια.

Θα ηθελα και μια γνωμη για το γενικο σχεδιασμο του template αν σας ειναι ευκολο :-D

Δημοσ.
καλό το σιτακι! Απλά κάντο η ελληνικό η ξένο! Και δεν μπου άρεσαν τα βελάκια στο πλάι!:-)

πάντα καλοπροαίρετα!

Στα ελληνικα θα ειναι στο τελος απλα αυτο ειναι dummy text για να βλεπω πως περιπου θα ειναι με κειμενο. Τα βελακια δεν ξερω αν θα τα κρατησω στο τελος, μαλλον θα κριθει απο τον πελατη αυτο μιας και δεν προσφερουν τιποτα σημαντικο στο site.

Για δες αυτό,νομιζω σου κανει!

http://www.w3schools.com/php/php_mail.asp

Εχεις δει οτι το λογοτυπο δε φαινεται καλα ε?

Σε ευχαριστω για το Link, θα του ριξω μια ματια και αν κολησω καπου θα επανελθω με ερωτησεις :-). Οσο για το λογοτυπο δυστυχως το ξερω, αυτο μου δωσανε και με αυτα τα χρωματα που εχει δεν μπορω να κανω και πολλα πραγματα :-(.

Δημοσ.

http://www.dagondesign.com/articles/secure-php-form-mailer-script/

Πολύ καλό script, πανεύκολο στην παραμετροποίηση του και με πάρα πολλές επιλογές. Το έχω δοκιμάσει σε πολλές σελίδες και δουλεύει απροβλημάτιστα.

Επίσης, βάλε κανένα marker στον χάρτη και αναλυτικά στοιχεία επικοινωνίας (διεύθυνση,τηλέφωνα,fax και το email).

Δημοσ.

Ωραιος, θα του ριξω μια ματια kostas_crete αν δεν βγαλω ακρη με ενα script που βρηκα πριν λιγο, οσο για τα στοιχεια θα τα αλλαξω μολις παρω απο τον πελατη τα κειμενα και τις φωτογραφιες.

Βρηκα αυτο το script, δοκιμασα να το προσθεσω στο site μου αλλα μου πεταει το εξης λαθος "Parse error: parse error in D:\wamp\www\grypeos\mail.php on line 24". Απο οτι καταλαβα κατι γινεται και δεν παιρνει σωστα τις τιμες στο email, ονομα και μυνημα. Εχει κανεις ιδεα πως μπορω να το διορθωσω;

Δημοσ.

Εμένα γενικά μου αρέσει το site !

Απλώς δες το σε 1024 να δεις ότι υπάρχει χώρος δεξιά άδειος

Όσον αφορά το σφάλμα νομίζω ότι εάν το τρέχεις τοπικά (που τοπικά από ότι βλέπω το τρέχεις) δεν στέλνει e-mail και βαράει λάθος

Τώρα για να δεις εάν τραβάει σωστά το όνομα και το email το πιο εύκολο που μπορείς να κάνεις είναι echo $email; echo $name;

Δημοσ.
Εμένα γενικά μου αρέσει το site !

Απλώς δες το σε 1024 να δεις ότι υπάρχει χώρος δεξιά άδειος

Όσον αφορά το σφάλμα νομίζω ότι εάν το τρέχεις τοπικά (που τοπικά από ότι βλέπω το τρέχεις) δεν στέλνει e-mail και βαράει λάθος

Τώρα για να δεις εάν τραβάει σωστά το όνομα και το email το πιο εύκολο που μπορείς να κάνεις είναι echo $email; echo $name;

Ναι το ετρεχα τοπικα, μολις το ανεβασα σε server αλλα τωρα μου πεταει αλλο λαθος παλι στην γραμη 24

Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in .../mail.php on line 24

Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να φταιει;

Δημοσ.

ο κωδικας του script ειναι αυτος εδω

> 
<?php
echo $email; echo $name;
//variables (change these)

$youremail = "[email protected]";
// your email address

$subject = "Contact";
// the subject of the email

$thankyou = "index.html";
// thank you page

// don't change anything else

;if($email == ""){
?>
No email address added. Please go back.<br/>
"<?php
;}elseif($name == ""){
"?>
No name added. Please go back.<br/>
<?php
;}elseif($message == ""){
"?>
No message added. Please go back.<br/>
"<?php
;}else{

$msg = ereg_replace("\\\'", "'", $message);
$msg = ereg_replace('\\\"', "\"", $msg);
$message1 = "from: $name\nemail: $email\nmessage:\n$msg1";

mail($youremail, $subject, $msg, "From: $email\r\nReply-to: $email\r\n");
?>
<meta http-equiv="refresh" content="0; url=<?echo $thankyou;?>"">
"<?php
}
"?>

και το σημειο στο html που ειναι η φορμα ειναι αυτο

>
<form id="form" class="contactForm" method="post" action="mail.php">
<p>Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας</p>
<ul class="form">
<li>
<label>Ονοματεπώνυμο</label>
<input class="textField" type="text" name="name">
</li>
<li>
<label>E-mail</label>
<input class="textField" type="text" name="email"/>
</li>
<li>
<label>Μύνημα</label>
<textarea id="message" class="textField" name="message" rows="2" cols="2"></textarea>
</li>
<li>
<input class="send" type="submit" id="submit" value="Αποστολή Μυνήματος" name="submit"/>
</li>
</ul>
</form>

Εcho δεν εκανα, την εντολη echo θα την βαλψ στην αρχη του scipt μετα το "<?php ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...