deepk Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 παιδια καλησπερα!!μια ερωτηση μονο..θελω να συνδεθω με το pc μου μεσω wi fi με το router επειδη δεν μπορει να μπει το router αλλου κ θελω να αποφυγω να τραβηξω καλωδια..επισης εχω κ xbox 360 το τοποιο θελω να συνδεσω στο live..διαβασα πως αν το συνδεσω με το pc μου με καλωδιο ethernet κ κανω bridge την wi fi συνδεση με την local connection του xbox στο pc θα μοιραστει το internet στο xbox..σωστα??αν ναι κ οντως ετσι γινεται θα εχω μεγαλες απωλειες στο σημα κ γενικα θα εχω προβλημα με το live??υπ'οψιν πως αναμεσα στο router κ στο pc παρεμβαλεται μονο ενας τοιχος οποτε ειναι σχετικα κοντα κ χωρις εμποδια..οποιος ξερει κ θελει να βοηθησει θα χαρω πολυ διοτι κ εγω ψαχνοντας κ διαβαζοντας παω!!!ευχαριστω πολυ!!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:09 ---------- παιδια καλησπερα!!μια ερωτηση μονο..θελω να συνδεθω με το pc μου μεσω wi fi με το router επειδη δεν μπορει να μπει το router αλλου κ θελω να αποφυγω να τραβηξω καλωδια..επισης εχω κ xbox 360 το τοποιο θελω να συνδεσω στο live..διαβασα πως αν το συνδεσω με το pc μου με καλωδιο ethernet κ κανω bridge την wi fi συνδεση με την local connection του xbox στο pc θα μοιραστει το internet στο xbox..σωστα??αν ναι κ οντως ετσι γινεται θα εχω μεγαλες απωλειες στο σημα κ γενικα θα εχω προβλημα με το live??υπ'οψιν πως αναμεσα στο router κ στο pc παρεμβαλεται μονο ενας τοιχος οποτε ειναι σχετικα κοντα κ χωρις εμποδια..οποιος ξερει κ θελει να βοηθησει θα χαρω πολυ διοτι κ εγω ψαχνοντας κ διαβαζοντας παω!!!ευχαριστω πολυ!!! καποιος?.......
nske Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Πράγματι, από έναν υπολογιστή που έχει interfaces σε περισσότερα από ένα φυσικά δίκτυα, ανεξαρτήτως από το αν είναι ενσύρματα ή ασύρματα, μπορείς να κάνεις bridge όλα ή κάποια από αυτά, ώστε όλοι οι hosts να σχηματίσουν ένα ενιαίο τοπικό δίκτυο. Οπότε το Xbox θα μπορεί να επικοινωνεί με τον router και να τον χρησιμοποιεί σαν gateway προς το Internet -εννοείται εφόσον είναι ανοιχτό το PC σου. Τώρα το πόσο καλά θα αποδίδει το ασύρματο κομμάτι στο συγκεκριμένο χώρο και για τη χρήση που το θέλεις (multiplayer games; ) δεν ξέρω, θα πρέπει να το δοκιμάσεις στην πράξη.
deepk Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Πράγματι, από έναν υπολογιστή που έχει interfaces σε περισσότερα από ένα φυσικά δίκτυα, ανεξαρτήτως από το αν είναι ενσύρματα ή ασύρματα, μπορείς να κάνεις bridge όλα ή κάποια από αυτά, ώστε όλοι οι hosts να σχηματίσουν ένα ενιαίο τοπικό δίκτυο. Οπότε το Xbox θα μπορεί να επικοινωνεί με τον router και να τον χρησιμοποιεί σαν gateway προς το Internet -εννοείται εφόσον είναι ανοιχτό το PC σου. Τώρα το πόσο καλά θα αποδίδει το ασύρματο κομμάτι στο συγκεκριμένο χώρο και για τη χρήση που το θέλεις (multiplayer games; ) δεν ξέρω, θα πρέπει να το δοκιμάσεις στην πράξη. οντως με μια δοκιμη θα μαθω μονο..αλλιως θα αφησω το pc με wifi κ το xbox θα το συνδεσω με wireless access point..απλα ελπιζω να το πετυχω για να μου βγει πιο οικονομικα!!ευχαριστω πολυ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.