koulis20 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Καλησπερα. Εχω την εξης απορια.Εχω την μητρικη msi p6n sli me chipset 650i. Μετα απο ενα κεραυνο αρχισε τα προβληματα.Πως να αλλαξω την μητρικη με αλλη μιας και δεν βρισκω ιδια ετσι ωστε να μην χρειαστει να κανω format.
eSATA Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Καλησπερα.Εχω την εξης απορια.Εχω την μητρικη msi p6n sli me chipset 650i. Μετα απο ενα κεραυνο αρχισε τα προβληματα.Πως να αλλαξω την μητρικη με αλλη μιας και δεν βρισκω ιδια ετσι ωστε να μην χρειαστει να κανω format. οταν λες αρχισε τα προβληματα;.. αν εχει προβληματα αλλα δουλευει κανε απλα clear ολους τους οδηγους και πιθανον να μην εχεις προβλημα με αλλη μητρικη.
d3m0n Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Αν το pc ανοίγει μετά τον κεραυνό τότε πριν βάλεις την καινούργια μητρική βγάλε τους drivers της παλιάς και βάλε μετά κανονικά τουσ καινούργιους... (αυτά χοντρικά ας τα εξηγήσει κάποιος πιο λεπτομεριακά...) Ποιόν επεξεργαστή έχεις btw;; Edit:Με προλάβανε..
koulis20 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 δυστυχος δεν βλεπει τον σκληρο.Αλλα ουτε και μπουταρει. Ο σκληρος δουλευει κανονικα τον δοκιμασα.Τι ειναι πιο συμαντικο να κοιταξω για compatible μητρικη?
alex89 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Μπορεί να έχει πρόβλημα ο sata controller της μητρικής σου, αφού το σκληρό τον βλέπει άλλη μητρική. Σχετικά με το format συνήθως αν βάλεις ολόιδια μητρική κάνεις ένα repair. Προσωπικά, σώζω τα αρχεία σε έναν εξωτερικό σκληρό και κάνω κανονικά format. Για το αν κάηκε η μητρική σου, αφαίρεσε τις μνήμες και δες αν κάνει μπιπ η μητρική. Επίσης δες αν έχει κανέναν πυκνωτή σκασμένο ή φουσκωμένο και αν έχει καμία κόλληση μαυρισμένη. Πρόσεξε μην την πατήσεις σαν εμένα που νόμιζα πως κάηκε μητρική και τελικά ήτανε επεξεργαστής (σπάνιο μεν, αλλά συμβαίνει).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.