Προς το περιεχόμενο

Τι προτεινετε για να ανεβασω λιγο αποδοσεις?

konandrio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι σαν και αυτό είναι ΑΛΛΑ ας πούμε οτι είχες ένα τροφοδοτικο με διαφορετικές γραμμές (6 και 8) θα τα κάρφωνες στην κάρτα και όλα οκ! Τώρα να βάλεις αυτο το ανταπτοράκι που να κάνει 6πινο σε 8πινο (δεν θυμάμαι αν εχεις αναφέρει τι psu έχεις) μου κάθεται κάπως:fear:

Αν έχεις κάποιο φίλο με τροφοδοτικό μεγαλύτερο να δοκιμάσεις καλο θα ήταν και μετα αγοράζεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ναι σαν και αυτό είναι ΑΛΛΑ ας πούμε οτι είχες ένα τροφοδοτικο με διαφορετικές γραμμές (6 και 8) θα τα κάρφωνες στην κάρτα και όλα οκ! Τώρα να βάλεις αυτο το ανταπτοράκι που να κάνει 6πινο σε 8πινο (δεν θυμάμαι αν εχεις αναφέρει τι psu έχεις) μου κάθεται κάπως:fear:

Αν έχεις κάποιο φίλο με τροφοδοτικό μεγαλύτερο να δοκιμάσεις καλο θα ήταν και μετα αγοράζεις

Λεει στην υπογραφη του τι τροφοδοτικο εχει.

Δημοσ.

ΔΕν θελω να μπω στην διαδικασια να αρχιζω να αλλαζω και τροφοδοτικο, θα φρικαρω και θα αλλαξω και επεξεργαστη και μοβο και κουτι και τον κλεγανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

καταρχας πρώτο ατόπημα γιατι 32 bit λειτουργικο??

εχεις τετοιο μηχανιμα και το χαραμιζεις???

δν παζει ναχεις bottlneck το μονο που ειναι ανησυχητικο αν και δεν νομιζω και σαυτο ναχεις προβλημα τελικα ειναι το τροφοδοτικο.

Δημοσ.

τοτε, γιατι πηρες τοσο ενεργοβορα καρτα? ας επαιρνες καποια που να σηκωνει το τροφοδοτικο σου. εγω προσωπικα, το θεωρω απιθανο να σε καλυψει και στην καρτα και σε overclocking!!! εχω το ιδιο τροφοδοτικο στο συστημα μου.

Δημοσ.
ΔΕν θελω να μπω στην διαδικασια να αρχιζω να αλλαζω και τροφοδοτικο, θα φρικαρω και θα αλλαξω και επεξεργαστη και μοβο και κουτι και τον κλεγανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Για κανένα λόγο δεν θα μπορέσει το τροφοδοτικό σου να σηκώσει τέτοια κάρτα...

Πας για άλλο τροφοδοτικό 1000000%.

• Super Moderators
Δημοσ.

ούτε με χειροβομβίδες δεν πρόκειται να αντέξει το 500αρι την GTX295...

Δημοσ.

Ρε παιδια η 295 τραβαει περισσοτερο απο την 8800gtx; γιατι εχω την εντυπωση οτι νεες καρτες ειναι ποιο οικονομικες και ποιο αποδοτικες.

Τελος παντων δοκιμαζω και βλεπουμε. Εγω πιστευω οτι θα την αντεξει και ενετα.

Δημοσ.
Ρε παιδια η 295 τραβαει περισσοτερο απο την 8800gtx; γιατι εχω την εντυπωση οτι νεες καρτες ειναι ποιο οικονομικες και ποιο αποδοτικες.

η 295 εχει 2 πυρινες,ειναι το τερας της εποχης.Δεν υπαρχει κατι πιο πανω απο αυτην....δεν θα την αντεχει...

• Super Moderators
Δημοσ.

A GeForce GTX 295 requires you to have a 700 Watt power supply unit at minimum if you use it in a high-end system. That power supply needs to have (in total accumulated) at least 50 Amps available on the 12 volts rails. This doesn't mean the GTX 295 would not work with a 550 Watt power supply. But stressing a PSU 90% to 100% will make it run rather hot, less efficient and well... you just don't want to stress components like this too much really.

http://www.guru3d.com/article/inno3d-geforce-gtx-295-platinum-review-test/7

• Super Moderators

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...