Προς το περιεχόμενο

Part of Logos?

Lobo1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια.

Ξερει κανας χριστιανος μηπως τι ειναι τουτο το στοιχείο "part of Logos" που missing απο το μηχανημα μου, το οποιο δουλευει με Βιστα;

Αρχισε να μου το βγαζει ξαφνικα μολις κάνω boot, εδω και μερικες μερες..

Το μονο προβλημα που εχει παρουσιαστει ειναι λιγες μέρες νωριτερα του μηνυματος, και εχει να κανει με τους browsers (και τους 3 που εχω). Αυτο ειναι, εκει που διαβαζω μια σελιδα, ξαφνου ο browser, να μην μπορει να διαβασει την επομενη που ζηταω, και να διορθωνει μονο με restart. Να σημειωσω πως δεν υπαρχει καποιο προβλημα με τη συνδεση μου στο internet, ουτε με την καρτα δικτυου, αφου οσο παρουσιαζεται το προβλημα μπορω και συνεχιζω να κανω download (πχ τορεντς), αλλα οχι serf.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:19 ----------

Οκ, το βρηκα.

Για πιθανη ιδια κατασταση και για καποιον αλλο user, η λυση ειναι απλη κια βρισκεται με ενα googling.

Η υπαρξη του multisim 10 στο πισι, δημιουργει το προβλημα με το key nidmsrv.exe που βαζει στη registry. το μονο που εχει να κανει κανείς ειναι, με regedit να διαγραψει τις οποιες καταχωρησεις εχει το συγκεκριμενο key.

Και ολα ειναι οπως πριν.:-D

Δημοσ.

μετα απο αρκετο ψα3ιμο!

I have this same problem. It is caused by Multisim from national instruments, by a program called nidmsrv.exe. Not sure yet where it is loading from.

use regedit to search for and delete any keys that contain nidmsrv.exe, the logos problem goes away........

MOD EDIT: We do not recommend the blanket deletion of registry keys without the understanding of what each key does. A safer alternative is to uninstall the program from the Control Panel. Should you decide to delete these keys, please backup your registry BEFORE deleting anything. That way, should things not work out, you'll at least have something to try and recover to.

με δικια σου ευθυνη, εαν δεν 3ερεις απο μητρωο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...