Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@kurkosdr να σου θέσω μια απλή απορία.

Για να περάσω μια ώρα με την Daisy, κοστίζει 250€. Για να περάσω μια ώρα με την γυναίκα σου θα μου ζητήσεις αρκετά περισσότερα για να έχω την άδεια ΣΟΥ, και ίσως άλλα τόσα για να έχω την άδεια ΤΗΣ.

Αυτή η διαφορά στην τιμή είναι μόνο θέμα διαφοράς ομορφιάς; (Και μην ακούσω εξυπνάδες για χαρακτήρα, μιλάμε για "απλό" σεξ). Δεν νομίζω ...

Λοιπόν γιατί δεν αναγνωρίζεις ότι υπάρχουν και τέτοια στοιχεία σε μια εταιρία όπου αυξάνουν την τιμή; :) Μην είσαι τόσο επιφανειακός και κοιτάς μόνο τον υλικό κόσμο, υπάρχει και ο άυλος.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το facebook αξιζει οσο και η φημη που εχει αποκτησει σαν φιρμα, αφου ολοι το ξερουν και εκατομμυρια χρηστες το χρησιμοποιουν.

Το ιδιο και με το YοuTube, ξεκινησε απο ενα απλο site που ανεβαζεις βιντεακια οπως τοσα αλλα, και εξελιχτηκε σε μεγιστη φιρμα που πουληθηκε σε εξωφρενικη τιμη.

Εγω οπως και εκατομμυρια αλλοι χρηστες μπαινω καθημερινα στο UTube. Ενω το facebook προσωπικα δεν μου λεει τιποτα γιατι δεν το χρησιμοποιω.

Δημοσ.
καλά οι βασικές αρχές τις αγοράς μας οδήγησαν εδώ που είμαστε και αν συνεχίσουμε να έχουμε "γνώση" αυτών θα καταλήξουμε σε μεσαιωνικές εποχές.

Το αντίθετο, η άγνοια των βασικών αρχών της αγοράς μας οδήγησαν εδώ που είμαστε.

Στο facebook η τεράστια αξία έχει επιτευχθεί πιστεύω όχι από το υλικό και το άυλο που χρησιμοποιεί αλλά από την δημοφηλία του η οποία στην εποχή μας προσφέρει πολύ χρήμα ..

Αυτό ακριβώς είναι το κύριο χαρακτηριστικό που δίνει αξία σε ένα προϊόν σε μια ελεύθερη οικονομία (βασικός νόμος της ζήτησης). Όταν αυξάνει η ζήτηση για ένα προϊόν, αυξάνει και η τιμή του, "θεώρημα" που ισχύει είτε μιλάμε για σπίτια, είτε για αυτοκίνητα, ρούχα, μετοχές, υπηρεσίες κοκ.

Δημοσ.

Αδυνατώ να πιστεύω ότι αξίζει τόσο. Άμα είναι έτσι η Google πόσο αξίζει, ένα τρις? Αλήθεια αναπτύσσεται καθόλου το facebook το τελευταίο καιρό? Το σύστημα των διαφημίσεων που έχει πάντως είναι τρισάθλιο συγκρινόμενο με το adwords και αδυνατώ να πιστέψω ότι είναι η μόνη πηγή εσόδων του.

Δημοσ.

Δεν έχει καμία σημασία αν συμφωνείτε ή όχι στην ιδέα του facebook, αν το βρίσκετε μια βλακεία και μισή ή όχι κτλ... ούτε εμένα μου αρέσει αλλά σαν "μαγαζί" έχει απίστευτο "αέρα"

Δημοσ.

Μπορει ναι, μπορει οχι!

Το θεμα ειναι οτι δεν μπορεις να το γνωριζεις και απλα το παιζεις εξυπνακιας!... Worthless post...

Δημοσ.
Αδυνατώ να πιστεύω ότι αξίζει τόσο. Άμα είναι έτσι η Google πόσο αξίζει, ένα τρις? Αλήθεια αναπτύσσεται καθόλου το facebook το τελευταίο καιρό? Το σύστημα των διαφημίσεων που έχει πάντως είναι τρισάθλιο συγκρινόμενο με το adwords και αδυνατώ να πιστέψω ότι είναι η μόνη πηγή εσόδων του.

δεν ειναι μονο οι διαφημισεις (που η μια θα ειναι μαλλον κατι εκατομμιρια)

αλλα και τα δικαιοματα που δινει σε τριτους να εχουν προσβαση στα δεδομενα

• Super Moderators
Δημοσ.
Δεν έχει καμία σημασία αν συμφωνείτε ή όχι στην ιδέα του facebook, αν το βρίσκετε μια βλακεία και μισή ή όχι κτλ... ούτε εμένα μου αρέσει αλλά σαν "μαγαζί" έχει απίστευτο "αέρα"

Μα όχι, τι λες τώρα, εσύ δεν είσαι σωστός επαναστάτης. Αφού είναι πολύ "της μόδας" να είσαι κατά του Facebook. Όπως παλιότερα ήταν "της μόδας" να βρίζεις για οτιδήποτε κακό συμβαίνει τη Microsoft, πιο παλιά τους Αμερικάνους κλπ κλπ κλπ.

Δημοσ.
Μα όχι, τι λες τώρα, εσύ δεν είσαι σωστός επαναστάτης. Αφού είναι πολύ "της μόδας" να είσαι κατά του Facebook. Όπως παλιότερα ήταν "της μόδας" να βρίζεις για οτιδήποτε κακό συμβαίνει τη Microsoft, πιο παλιά τους Αμερικάνους κλπ κλπ κλπ.

όχι τη Microsoft... την apple :P

Δημοσ.

μαλιστα οποτε τωρα το επιχειρημα ειναι οτι οι κατα ειναι τρεντυ ε?

• Super Moderators
Δημοσ.
μαλιστα οποτε τωρα το επιχειρημα ειναι οτι οι κατα ειναι τρεντυ ε?

Ίσως μπέρδεψα τα αγγλικά μου. Δεν είναι trendy, είναι trend. ;)

Και είναι και κουραστικό σε σχεδόν κάθε thread που άνοιγε για το facebook να πετάγεται ένας φύλακας της ηθικής μας και της ελευθερίας μας για να πετάξει ατάκα κατά του facebook ή να καυτηριάσει τους ανήξερους ιθαγενείς που παραδίδουν άνευ όρων τα προσωπικά τους άπλυτα και την ψυχή τους στους αλλοεθνείς πράκτορες κάποιας διεθνούς συνομωσίας.

:-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...