kingofgreece Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 http://www.multirama.gr/products/product?pid=0378991&catid=010200 Notebook με ανεξάρτητη κάρτα γραφικών, Intel Core 2 Duo και Lenovo 399! Νομίζω ότι φυσάει σαν προσφορα. http://www5.pc.ibm.com/europe/products.nsf/$wwwPartNumLookup/_TY2EXxx?open&OpenDocument&epi=web_express Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padam Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Πολύ καλή τιμή αλλά σίγουρα έχει ανεξάρτητη κάρτα γραφικών? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kingofgreece Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 NVIDIA GeForce Go 7300 with Turbo Cache λες να είναι ενσοματώμενη αυτή, νομίζω είναι ανεξάρτητη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MakisCE Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Πάντως WSXGA+ (1680 ανάλυση) όπως αναφέρει το site του Multirama δεν είναι! - αλλιώς θα 'χα πάρει 5-6 να υπάρχουν! 1280χ800 WXGA ανάλυση έχουν, κατα τ' άλλα, πολύ καλό spec τα μηχανάκια για την τιμή τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kingofgreece Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Display External display supported: Yes Simultaneous external display: Yes Screen type description: WSXGA+ VibrantView TFT with integrated camera Viewable image size (diagonal): 15.4inches Screen illumination: Backlit Max colors or grey shades: 16777216 Max resolution: 1680x1050 Αυτα απο το site της Lenovo. Μου έκανε εντύπωση και εμένα γι αυτό έβαλα και το link πιο πάνω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MakisCE Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 το μοντέλο που μου είπαν σε καταστημα οτι έχουν (είδαν το φορητό απο κάτω) ειναι το 0769-AN3 http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/quickPath.do?quickPathEntry=0769AN3 το οποίο αναφέρει ανάλυση 1440χ900 (oh, yes!) πωλητής του Multirama μου είπε πως επικοινώνησε με Lenovo και του επιβεβαίωσε πως οι παρτίδες που έχουν έρθει Ελλάδα, έχουν την απλή WXGA (1280) ανάλυση. Αν κάποιος δει πως υπάρχουν Lenovo με μεγαλύτερη ανάλυση, ας ενημερώσει παρακαλώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DragonlordP Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Kingofmultirama, πραγματικά έχει παραγίνει το κακό με τη διαφήμιση. Το μαγαζί σας είναι σκατά και οι τιμές είναι σχεδόν πάντα άθλιες. Θα τον κάνει ban κανείς επιτέλους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MakisCE Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Kingofmultirama, πραγματικά έχει παραγίνει το κακό με τη διαφήμιση. Το μαγαζί σας είναι σκατά και οι τιμές είναι σχεδόν πάντα άθλιες. Θα τον κάνει ban κανείς επιτέλους; μην αρχίσουμε πάλι τα ίδια.. "δεν πα νά' ναι" και ο ιδιοκτήτης των Mutlirama, μια χαρά προσφορές ποστάρει μέχρι στιγμής ας μείνουμε on-topic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DragonlordP Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Καλά, εγώ νομίζω ότι όταν συνοδεύεται από σχόλια ενός δήθεν απλού χρήστη τύπου "εγώ νομίζω ότι φυσάει σαν προσφορά" είναι απλώς ξεδιάντροπη κεκαλυμμένη διαφήμιση. Σε όλα τα σοβαρά φόρουμ που ξέρω, όταν κάποιος σχετίζεται με κάποια επιχείρηση και σχολιάζει προϊόντα της είναι υποχρεωμένος να το δηλώνει για να κρίνει ο αναγνώστης αν τα λεγόμενά του έχουν σημασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisG88 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Μηπως υπερβαλεις λιγο; Μεχρι τωρα ολα τα προιοντα που εχει ποσταρει ηταν οντως προσφορες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DragonlordP Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Από τους κανονισμούς του φόρουμ για τα μέλη: Να μην συμμετέχουν στο forum με σκοπό τη διαφήμιση προϊόντων ή υπηρεσιών. Το αν ήταν προσφορές ή όχι δεν είναι το θέμα, το θέμα είναι πως είναι διαφήμιση και μάλιστα παραπλανητική γιατί συνοδεύονται και από σχόλια που ο τυχαίος χρήστης θα τα διαβάσει και θα πιστέψει ότι τα γράφει κάποιος που δεν έχει συμφέρον από την όλη ιστορία. Αν δεν κάνω λάθος, η λογική του φόρουμ "Προσφορές" είναι να γράφουν τα μέλη του ινσόμνια όσες προσφορές ανακάλυψαν και ήθελαν να τις μοιραστούν για να βοηθήσουν και καναν άλλο, όχι να γίνει πίνακας ανακοινώσεων για τις εταιρείες για να τραβήξουν την προσοχή στις προσφορές τους. Και όχι, δεν πιστεύω ότι ένα εξάμηνο τώρα κάθεται και γράφει όλες τις προσφορές του μουλτιδράμα επειδή "το γουστάρει", πώς να το κάνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kingofgreece Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Φιλε μου DragonlordP, Έχω απαντήσει πολλές φορες σε πολλά παρόμοια σχόλια σαν κι αυτά που μόλις έκανες. Δικαίωμα σου να τα κανεις απλά δεν καταλαβαίνω το μένος σου. Η αλήθεια είναι ότι όντως τρέφω μια ιδιαίτερη εκτίμηση στο εν λόγο κατάστημα και γι αυτό κατά καιρούς κάνω κάποια θετικά σχόλια αλλα όχι και ότι δουλεύω εκεί η δούλεψα ποτε. Νομίζω πως και άλλοι εδώ μέσα τρέφουν μια κάποια εκτίμηση σε αντίστοιχα καταστήματα και μπράβο τους που βγαίνουν και το λένε, καθώς όταν το κάνουν ουσιαστικά μοιράζονται μια επιτυχημένη καταναλωτική εμπειρία με όλους μας. Σκοπός μας δεν είναι να λέμε μονο τα αρνητικά η να θάβουμε, λέμε και τα θετικά τα οποια κατά την γνώμη μου μετράνε πιο πολύ! Αρκετά με τις γενικότητες, πάμε στο ζουμί... ΑΝ για εσένα ένα φορητό με Core 2 Δυο CPU, ανεξάρτητη Κάρτα Γραφικών, 2GB RAM και Μάρκας Lenovo στα 399 ΔΕΝ είναι ευκαιρία και άξιο μνείας τότε επέτρεψε μου να σου πω πως δεν έχεις ιδέα για το τι παίζει στην αγορά! Για πολλούς είναι φιλε μου. Τώρα τα όσα λες για ban και τα λοιπά μάλλον τα λες πάνω στα νεύρα σου οποτε δεν τα σχολιάζω καν. Να 'sai καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dj_kourampies Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Φιλε μου DragonlordP, Έχω απαντήσει πολλές φορες σε πολλά παρόμοια σχόλια σαν κι αυτά που μόλις έκανες. Δικαίωμα σου να τα κανεις απλά δεν καταλαβαίνω το μένος σου. Η αλήθεια είναι ότι όντως τρέφω μια ιδιαίτερη εκτίμηση στο εν λόγο κατάστημα και γι αυτό κατά καιρούς κάνω κάποια θετικά σχόλια αλλα όχι και ότι δουλεύω εκεί η δούλεψα ποτε. Νομίζω πως και άλλοι εδώ μέσα τρέφουν μια κάποια εκτίμηση σε αντίστοιχα καταστήματα και μπράβο τους που βγαίνουν και το λένε, καθώς όταν το κάνουν ουσιαστικά μοιράζονται μια επιτυχημένη καταναλωτική εμπειρία με όλους μας. Σκοπός μας δεν είναι να λέμε μονο τα αρνητικά η να θάβουμε, λέμε και τα θετικά τα οποια κατά την γνώμη μου μετράνε πιο πολύ! Αρκετά με τις γενικότητες, πάμε στο ζουμί... ΑΝ για εσένα ένα φορητό με Core 2 Δυο CPU, ανεξάρτητη Κάρτα Γραφικών, 2GB RAM και Μάρκας Lenovo στα 399 ΔΕΝ είναι ευκαιρία και άξιο μνείας τότε επέτρεψε μου να σου πω πως δεν έχεις ιδέα για το τι παίζει στην αγορά! Για πολλούς είναι φιλε μου. Τώρα τα όσα λες για ban και τα λοιπά μάλλον τα λες πάνω στα νεύρα σου οποτε δεν τα σχολιάζω καν. Να 'sai καλά Στη θέση σου δεν θα απαντούσα καν. Αστους να πάρουν κανένα μονοπύρηνο Vaio με 1000€ :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kingofgreece Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Στη θέση σου δεν θα απαντούσα καν. Αστους να πάρουν κανένα μονοπύρηνο Vaio με 1000€ :mrgreen: E! λίγα με τα μονοπύρηνα VΑΙΟ! Είχα ένα κάποτε που έκανε 3 λεπτά να κάνει boot! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dj_kourampies Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 E! λίγα με τα μονοπύρηνα VΑΙΟ! Είχα ένα κάποτε που έκανε 3 λεπτά να κάνει boot! Καλοκαίρι 2008, είμαστε σε περίοδο οριστικής μετάβασης από CD σε DVS με το συνάδελφο μου. Αυτός χρόνια DJ, παντογνώστης και με άποψη για όλα. Εγώ αγόρασα τότε ένα Acer με 500 ευρώ + άλλα 50 για να το κάνω 4gb, και αυτός ένα Vaio, μεταχειρισμένο, με 1000€ (αρχικά έκανε όντως κανένα 2χίλιαρο). Μονοπύρηνο με 1GB Ram. Εγώ παίζω με latency 1ms και ανοιχτά τα πάντα απο πίσω, αυτός με 10ms και κολλάει χωρίς να τρέχει τίποτα άλλο, επίσης εγώ έχω όλη τη μουσική μου στο δίσκο, και αυτός κουβαλάει και εξωτερικό. Α και αυτός ρυθμίζει τη φωτεινότητα με προγραμματάκι της Sony. Περιττό να σου πώ πως ακόμα γελάω μαζί του:lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.