xrist0f0r0s Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 εχω προβλημα δεν ανοιγοι το pc μου βγαζει αυτο το πραγμα <windows root>\system32\hal.dll και οτι λειπει εκανα ενα shortcut μετα το εκλεισα και μετα δεν ανοιγε και μου εωγαλε αυτο τι να κανω? δεν θελω να χασω οτι εχο help ???
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Η ιστορια με χαμενα dll ειναι παλια και πονεμενη.Αν δεν θελεις να χασεις οτι εχεις στο δισκο σου μιας και το format δυσκολο να το αποφυγεις ειναι να βαλεις τον δισκο σου σε αλλο pc και να τραβηξεις οτι χρειαζεσαι ή να του περασεις windows δημιουργωντας κατα την εγκατασταση ενα αλλο partition που θα κανεις format και δεν θα εχει κατι χρησιμο μεσα. Μια αλλη πιο ευκολη νομιζω λυση ειναι να ξεκινησεις με live cd των windows οποτε θα δεις και τον δισκο σου και θα μπορεσεις να παρεις οτι θελεις απο αυτον.
xrist0f0r0s Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 με live cd πως μπορω να το κανω αυτο ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 με live cd πως μπορω να το κανω αυτο ? Μπουταρεις με το cd που συνηθως εχει λειτουργικο xp και εχεις ενα "εικονικο" λειτουργικο που βλεπει οτι αλλο εχεις στους δισκους σου.Νπμιζω οτι σε ενα στικακαι μπορεις να παρεις οτι σου ειναι χρησιμο.
xrist0f0r0s Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 δεν καταλαβα ειναι το κανονικο το cd των windows εκεινο που kανουμε το format ? ή το κατεβαζουμε απο καπου αλλου ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 δεν καταλαβα ειναι το κανονικο το cd των windows εκεινο που kανουμε το format ? ή το κατεβαζουμε απο καπου αλλου ? Καμμια σχεση με το κανονικο cd...Απο αλλα...μαγαζια το "αγοραζουμε".
ChangeAllNow Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Έχει λυθεί στο http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=148109&page=2 , με οδηγίες από http://www.kellys-korner-xp.com/xp_haldll_missing.htm . Εν συντομία η λύση : Insert and boot from your WindowsXP CD. At the first R=Repair option, press the R key Press the number that corresponds to the correct location for the installation of Windows you want to repair. Typically this will be #1 Type bootcfg /list to show the current entries in the BOOT.INI file Type bootcfg /rebuild to repair it Take out the CD ROM and type exit .
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Να συμπηρωσω οτι αν εχεις vista ξεκινας εγκατασταση και μετα τις ρυθμισεις γλωσσας επιλεγεις επιδιορθωση και μετα αποκατασταση προβληματων κατα την εκκινηση ή καπως ετσι το λεει.Μπορει και να βοηθησει.
xrist0f0r0s Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 ευχαριστο και τους δυο για την βοιθεια σας και για το ποσο γρηγορα μου απαντησατε και το ποσο πολυ με βοιθησατε thanks
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 ευχαριστο και τους δυο για την βοιθεια σας και για το ποσο γρηγορα μου απαντησατε και το ποσο πολυ με βοιθησατε thanks Τελικα τι εκανες ?
xrist0f0r0s Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 ειχε ενας φιλος μου το original xp μου το εδωσε και το εκανα repair και ολα μια χαρα
nektarios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 επειδή το πρόβλημα είναι παρόμοιο ρωτάω εδώ. το λαπτοπ ξεκινάει το boot, μετά από λίγα δευτερόλεπτα πετάει μια οθόνη με ακαταλαβίστικα γράμματα. το μόνο που μπορώ να διαβάσω είναι <windows root>\system32\hal.dll οπότε υποθέτω ότι λείπει το εν λόγω αρχείο. το θέμα είναι όμως ότι δεν μπορώ να κάνω boot ούτε από cd (αν και το βάζω στο bios) για να κάνω repair. υπάρχει άλλη λύση;
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 επειδή το πρόβλημα είναι παρόμοιο ρωτάω εδώ.το λαπτοπ ξεκινάει το boot, μετά από λίγα δευτερόλεπτα πετάει μια οθόνη με ακαταλαβίστικα γράμματα. το μόνο που μπορώ να διαβάσω είναι <windows root>\system32\hal.dll οπότε υποθέτω ότι λείπει το εν λόγω αρχείο. το θέμα είναι όμως ότι δεν μπορώ να κάνω boot ούτε από cd (αν και το βάζω στο bios) για να κάνω repair. υπάρχει άλλη λύση; Σε αλλο pc μπουταρει το cd αυτο ???
nektarios Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Σε αλλο pc μπουταρει το cd αυτο ??? Τελικά δεν λειτουργούσε το cd. Χρησιμοποίησα άλλο και όλα είναι οκ. Ευχαριστώ.
feik Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 · Κρυμμένο από alexzzz, 9 Μαρτίου 2012 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από alexzzz, 9 Μαρτίου 2012 - Δεν έχει δοθεί λόγος παιδια εχω ενα μαθητικο aspire one acer και δεν παιρνει cd οποτε δεν ξερω πως να περασω το αρχειο που λειπει.. μπορει καποιος να μου πει τι θα κανω?να μου βρει μια λυση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.