aris1986 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Kανε κανενα dual boot και βαλε linux ουτε defrag ουτε antivirus ουτε τπτ!
Heatspreader Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 LOL... Μα Vista θέλω, όχι κάτι άλλο...
Heatspreader Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Και μετά το Format, πως θα κάνω Defrag? Format δεν μπορώ να κάνω...
Tzimmys Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Φίλε Νίκο, μάλλον είσαι για format. Λογικά τέτοιο defrag δε θα χρειαστεί να ξανακάνεις. Κάτι δεν έχει πάει καλά τώρα. Και με την ευκαιρία θα σου έλεγα να βάλεις και τα 7. Χρόνια πολλά.
Heatspreader Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Λογικά τέτοιο defrag δε θα χρειαστεί να ξανακάνεις. Τι εννοείς δεν θα χρειαστεί? Και με την ευκαιρία θα σου έλεγα να βάλεις και τα 7. Χρόνια πολλά. Θα βάλω σε λίγους μήνες, ακόμα δεν θέλω. Χρόνια Πολλά!
Tzimmys Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Εννοώ ότι το ότι σου έφτασε ο δίσκος να είναι πάνω από 20 % fragment και να μην ανασυγκροτείται, δεν είναι φυσιολογικό. κατ' αυτήν την έννοια, Λογικά τέτοιο defrag δε θα χρειαστεί να ξανακάνεις.
Heatspreader Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Όταν ο δίσκος φτάνει στα 20%+ δεν μπορεί να ανασυγκροτηθεί? Και Format να κάνω, θα βάλω προγράμματα παιχνίδια, θα πάω να κάνω Defrag, πάλι τόσο θα είναι περίπου!
grimpr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Da best. Solid, αξιόπιστος και Freeware. Για όλες τις κυρίες. :lol: http://www.mydefrag.com/
grimpr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Καλό εργαλείο... Βάλε τον Screensaver στις 2 ώρες, fast optimize στον C: εάν αφήνεις ανοιχτό 24/7 το PC, και τα υπόλοιπα partitions μέσο του Task Scheduler για πλήρη defrag με το Monthly Script κάθε 2 εβδομάδες. Μην ξεχάσεις να κάνεις disable τον Defragger των Vista.
Heatspreader Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Όταν κάνω ανασυγκρότηση, το PC θέλω να κάθεται, χωρίς να κάνει κάποια εργασία. Πριν κοιμηθώ θα το βάλω. Πως κάνω Disable των Vista? Ξεκλικάρω την επιλογή Run Schedule?
grimpr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Ναι, απενεργοποιείς το αυτόματο Schedule Και τίποτα άλλο. Υπόψιν οτι πρέπει να τρέξεις το MyDefrag σαν Administrator αν δεν έχεις κάνει disable to UAC. Στον φάκελο του θα βρεις και τα logs από τις δουλειές που έχει τελειώσει.
Heatspreader Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Φυσικά το έχω κάνει Disable to UAC και έχω απενεργοποιήσει τόσο το Superfetch, όσο και το System Restore!
grimpr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Κακώς το Superfetch...χρειάζετε στους μηχανικούς δίσκους. Εαν περάσεις τα Windows 7 θα καταλάβεις γιατί, εκτός και εάν περάσεις ταυτόχρονα σε SSD που είναι παντελώς αχρείαστο εκεί πέρα μαζί με τους defraggers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.